- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
İtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasınValla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
İliski öncesi bi kez orgazm olana kadar devam etti ben birak diyene kadar.rahatladigim için iliskiye girmekte cok zorlandim o yuzdenmi aceba birakiyo olabilir dedim
Oda hastalık işteBenim bi arkadaşım vardı yemin ederdi 1 saatten fazla sürüyo birbirimizi koltuktan koltuğa fırlatıyoruz diye, tövbe bismillah grinin 50 tonu gibi
Oralı bıraktım ben
Öküz işte camız hemde
Müziği biz de düşünebilirdik ama orda bizde de kabahat var
Oralı bıraktım ben
Öküz işte camız hemde
Müziği biz de düşünebilirdik ama orda bizde de kabahat var
Benim bi arkadaşım vardı yemin ederdi 1 saatten fazla sürüyo birbirimizi koltuktan koltuğa fırlatıyoruz diye, tövbe bismillah grinin 50 tonu gibi
Brn hiç org olmadım o zaman bi damla bile yokValla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
Cocuklari yoktur bunlarin kesin.. nerde bu kdr zmn bollugu:)Benim bi arkadaşım vardı yemin ederdi 1 saatten fazla sürüyo birbirimizi koltuktan koltuğa fırlatıyoruz diye, tövbe bismillah grinin 50 tonu gibi
Sklinca numara oluyo.. halbuki ole yapan herife balina gibi yatcan gorsun ebesininkini :)
Tanimiolarki bizi :)Bunları erkekler okuyacak
Onedio ya çıkacaksınız
Özelinizi bu denli yazmayın
Evli değildi zaten arkadaşımCocuklari yoktur bunlarin kesin.. nerde bu kdr zmn bollugu:)
Bütün kezbanlar toplanmış :)))Oda hastalık işte
Yinede bir kadın olarak orda burda konuşulması malzeme olunması iyi olmazTanimiolarki bizi :)
Hem istiolarsa gelsinler onlarada ders verelim yani.. belki adam gibi sevismeyi ogrenirler su muzdarip kadinlari gorup :)))
Hah evli degilse ztn is cok baska bana gore.. o zmn birseyleri yasamak baska oluyor..evlilik girince gercek hayata donuyon yani.. surekli her halini gordugun adamla haftada 2-3 kez gorup sevistigin adam baska olur bence.. gerci 1 saat abartmista olabilir ama hormonlar baska calisio bence sevgiliyken :)Evli değildi zaten arkadaşımBizdede çocuk yok ama en fazla 15 dk. 1 saate dayanan erkekler nasıl dayanıyo acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?