- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
İtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasınValla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasınValla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
İliski öncesi bi kez orgazm olana kadar devam etti ben birak diyene kadar.rahatladigim için iliskiye girmekte cok zorlandim o yuzdenmi aceba birakiyo olabilir dedim
Oda hastalık işteBenim bi arkadaşım vardı yemin ederdi 1 saatten fazla sürüyo birbirimizi koltuktan koltuğa fırlatıyoruz diye, tövbe bismillah grinin 50 tonu gibi![]()
Oralı bıraktım ben
Öküz işte camız hemde
Müziği biz de düşünebilirdik ama orda bizde de kabahat var![]()
Oralı bıraktım ben
Öküz işte camız hemde
Müziği biz de düşünebilirdik ama orda bizde de kabahat var![]()
Benim bi arkadaşım vardı yemin ederdi 1 saatten fazla sürüyo birbirimizi koltuktan koltuğa fırlatıyoruz diye, tövbe bismillah grinin 50 tonu gibi![]()
Brn hiç org olmadım o zaman bi damla bile yokValla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
Cocuklari yoktur bunlarin kesin.. nerde bu kdr zmn bollugu:)Benim bi arkadaşım vardı yemin ederdi 1 saatten fazla sürüyo birbirimizi koltuktan koltuğa fırlatıyoruz diye, tövbe bismillah grinin 50 tonu gibi![]()
Sklinca numara oluyo.. halbuki ole yapan herife balina gibi yatcan gorsun ebesininkini :)
Tanimiolarki bizi :)Bunları erkekler okuyacak
Onedio ya çıkacaksınız
Özelinizi bu denli yazmayın
Evli değildi zaten arkadaşımCocuklari yoktur bunlarin kesin.. nerde bu kdr zmn bollugu:)
Bütün kezbanlar toplanmış :)))Oda hastalık işte![]()
Yinede bir kadın olarak orda burda konuşulması malzeme olunması iyi olmazTanimiolarki bizi :)
Hem istiolarsa gelsinler onlarada ders verelim yani.. belki adam gibi sevismeyi ogrenirler su muzdarip kadinlari gorup :)))
Hah evli degilse ztn is cok baska bana gore.. o zmn birseyleri yasamak baska oluyor..evlilik girince gercek hayata donuyon yani.. surekli her halini gordugun adamla haftada 2-3 kez gorup sevistigin adam baska olur bence.. gerci 1 saat abartmista olabilir ama hormonlar baska calisio bence sevgiliyken :)Evli değildi zaten arkadaşımBizdede çocuk yok ama en fazla 15 dk. 1 saate dayanan erkekler nasıl dayanıyo acep
![]()