Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
Aman Allah korusun Rabbim.olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşaAllah :)Kiz kac defa gebe kalcan bole rahat yapcan.. takilin bence kafaniza gore:) yanliz dikkat bu heriflere cok rahat batar surekli seni hamile birakmasin :))) hahaha
sen de hoş geldin
buyur
Orgazm ne demek boşalmak mıEvet o ince ayarı tutturursaniz herşey güzel olacak ben evliligimin iki yılı çok zorlandım hiç orgazm olamadımhamilelikti kızım doğdu 2 3 ay da öyle geçti. Eşimle ilk ilişkimizde orgazm olmuştum hemde 2 sene sonunda :) simdi hamile kalmadan önce en erken üç en geç 4 gün de 1 eşimle yakinlasiyorduk çok şükür yaşıyordum o duyguyu :) şimdi yine hamilelik yine ara verdim. Elbet sende bir rutin tutturursun zaten bir kaç defa olunca devamı kolay oluyor.
Haklisin.. valla burda condom yazmayan uyeler var.. sex yazmayanlar var.. la acik konusunca edepsiz oluyomussun :) bah hele:)) niye ayip olsun gel pratikte gosterim mi dion yani :)Tabi ki oyle ama burada cesitlerinden, kisisel faktorlerden,yada bireysel taleplerden cok
Dokunmak yada sevismek gibi cok basit hatta en basit eylemi dahi yasayamayan kadinlar oldugunu goruyoruz.
En azindan bu anlamda bir aydinlanma yasamalarina vesile olmak cok degerli degil mi?
Bence cok guzel bir sey bu.
Neyseki bende proyum ahahha
okumaya üşenmeyin baştan okuyunOrgazm ne demek boşalmak mı
sen üzülme ben burdayım canımAhh ahh birileri sevişiyor ben de burada bir başıma... yalnız :/ Olan var olmayan var yahu yazmayın buralara nispet yapar gibi aaa
Herkes birbirini eleştirmeye çok müsait bu platformda. Hoşgörü asgari düzeyde.Tabi ki oyle ama burada cesitlerinden, kisisel faktorlerden,yada bireysel taleplerden cok
Dokunmak yada sevismek gibi cok basit hatta en basit eylemi dahi yasayamayan kadinlar oldugunu goruyoruz.
En azindan bu anlamda bir aydinlanma yasamalarina vesile olmak cok degerli degil mi?
Bence cok guzel bir sey bu.
Neyseki bende proyum ahahha
Aynen bende de sanki çişim varmış gibi oluyor işerim diye tutuyorum kendimiuzun sürmesi için eşim de ben de kegel egzersizi
öğrendik. o kasını kasıyor ve kısa ara veriyoruz . sizin bahsettiğiniz başka bir yöntemse bilmiyorum.
bir keresinde öncesinde tuvalete çıktığım halde ilişkide sıvı gelecek gibi hissettim ama idrar olabilir deyip tutmuştum. o his geldiğinde bıraksam orgazm mi olacağım?
şunu merak ediyorum o kasılma tam öncesi sırasında ve sonrasında ne oluyor? beni engelleyen biraz da ne olacağını bilmeme endişesi sanki kendimi tamamen bilinmeze bırakamıyor olabilirim diye düşünüyorum. sıvı ne zaman geliyor o kasılma sırasında mi yoksa sonra mi? bi de aşırı gerilme yanma derecesinde mi oluyo kasılma öncesi?
Orgazm boşalmak adı erkeklerde ki gibi değil ama onlardan daha şiddetli ve 1 dk kadar sure biliyor bu durum vajina kaslarının istemsiz kasılıp gevsemesine orgazm olmak denir.Orgazm ne demek boşalmak mı
Puhaha :) yanliz deilsin kiz :))Ahh ahh birileri sevişiyor ben de burada bir başıma... yalnız :/ Olan var olmayan var yahu yazmayın buralara nispet yapar gibi aaa
sen üzülme ben burdayım canımsuan ne dinliyorum sezen çocuklar gibi...
Puhaha :) yanliz deilsin kiz :))
Bos ver ye elmani catir cutur :)))Topik günah gecesi gibi olduBurada battaniye altında elma yiyerek yorumları okumak ağır geldi :/
Aynen bendekide oyle oldu. Biraz da sabırEn son orgazm oldugumun ertesi günü eltim "hayırdır sen bugün pek mutlusun" demişti ki ben mutlu falan değildim. "Orgazm oldum kız " diyemedim tabi. Yazar burada bu öğrenilmesine hiç gerek olmayan anı ile orgazmın önemini anlatmak istedi. Kadında kayda değer bir rahatlamaya sebep oluyor.
Sorununuza gelince, ben çok uzun zamandır bırakın orgazmı cinsellikten zevk bile almıyordum. Angarya olarak görüyordum. Sonra bir ışık belirdi yatak odasının camından. Seks perisi gel gel mi dedi ne oldu bilmiyorum ama orgazm oluverdim. Zannediyorum büyük oranda kafanin rahatlaması ile alakali bir durum. Eylem esnasında olabildiğince diğer tüm düşüncelerden arınıp sevişmeye odaklaninca oluyor.
En son orgazm oldugumun ertesi günü eltim "hayırdır sen bugün pek mutlusun" demişti ki ben mutlu falan değildim. "Orgazm oldum kız " diyemedim tabi. Yazar burada bu öğrenilmesine hiç gerek olmayan anı ile orgazmın önemini anlatmak istedi. Kadında kayda değer bir rahatlamaya sebep oluyor.
Sorununuza gelince, ben çok uzun zamandır bırakın orgazmı cinsellikten zevk bile almıyordum. Angarya olarak görüyordum. Sonra bir ışık belirdi yatak odasının camından. Seks perisi gel gel mi dedi ne oldu bilmiyorum ama orgazm oluverdim. Zannediyorum büyük oranda kafanin rahatlaması ile alakali bir durum. Eylem esnasında olabildiğince diğer tüm düşüncelerden arınıp sevişmeye odaklaninca oluyor.
Haklisin.. valla burda condom yazmayan uyeler var.. sex yazmayanlar var.. la acik konusunca edepsiz oluyomussun :) bah hele:)) niye ayip olsun gel pratikte gosterim mi dion yani :)
HaklısınTopik günah gecesi gibi olduBurada battaniye altında elma yiyerek yorumları okumak ağır geldi :/
Birsey soracam ara verincede ayni mi oluyor. Yada ne kadar ara oldu.ne kadar zaman sonrasında oldu peki bu?
Ben angarya olarak da görmüyorum hoşuma gidiyor orgazm olmasam dahi ama bazen yaklaşıp olmayınca ağlamaklı oluyorum ya da sinirli. 2 3 yıldır da olmayınca bazen umutsuzluga kapılıyorum
Ben sen icin demedim cnm :) genel olarak bi ayip bi gunah ne bilim ya.. gorende kimse sex yapmiyo sanacak.. ha herkes ayni sekil konusamaz belki o ayri.. ben konusurum :)Yok ben bisey demiyorum sen saaapinca yazariz yani sıkıntı yok anlaminda sey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?