• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

ne kadar zaman sonrasında oldu peki bu?
Ben angarya olarak da görmüyorum hoşuma gidiyor orgazm olmasam dahi ama bazen yaklaşıp olmayınca ağlamaklı oluyorum ya da sinirli. 2 3 yıldır da olmayınca bazen umutsuzluga kapılıyorum

Evlendiğimde orgazm ile alakalı bir sorunum yoktu. Doğumdan sonra ne olduysa oldu. Biraz değişik bir oğlum var :) kafam o kadar yoruluyor ki cinselliğe odaklanamiyordum. İki buçuk yıl sürdü bu durum. Tabi evlilikle ilgili ve maddi sorunlar da eklenince daha da uzadı süreç. Sonra baktım dusununce bir şey çözülmüyor bari seviseyim dedim :)

Sürekli orgazm olma konusunu düşünmeyin. Düşündükçe imkansız hale gelir obsesyona dönüşür. Ana odaklanin sadece.

En son orgazm oldugumun ertesi günü eltim "hayırdır sen bugün pek mutlusun" demişti ki ben mutlu falan değildim. "Orgazm oldum kız " diyemedim tabi. Yazar burada bu öğrenilmesine hiç gerek olmayan anı ile orgazmın önemini anlatmak istedi. Kadında kayda değer bir rahatlamaya sebep oluyor.

Sorununuza gelince, ben çok uzun zamandır bırakın orgazmı cinsellikten zevk bile almıyordum. Angarya olarak görüyordum. Sonra bir ışık belirdi yatak odasının camından. Seks perisi gel gel mi dedi ne oldu bilmiyorum ama orgazm oluverdim. Zannediyorum büyük oranda kafanin rahatlaması ile alakali bir durum. Eylem esnasında olabildiğince diğer tüm düşüncelerden arınıp sevişmeye odaklaninca oluyor.
Güldüm gece gece :KK53:

Kızlar sayenizde yeni şeyler öğrendim ama eşim köpeği çıkardı, iki saat oldu gelmedi, görüyorum parkta her taşı kokluyorlar :KK34:artık gözümdeki ışığı mı gördü de korktu, hissetti adam :KK70:

Oralın amacı bu olduğuna göre olmamak anormal :KK66:
Yani çok uzun sürüyor ben de dur diyorum artık erkek arkadaşıma :/ daha önceler elle uyarırken de canım acıyordu. Zaten iç dudak Yokmuş benim Yani minicik var. Aşağı doğru uzanmamış. Doktor cinsellik hayatını etkilemez, görüntü olarak sadece küçük dedi ama. Oralda kaç dakika gerekir ki? Vajinam çok hüzünlü şu an....

Birsey soracam ara verincede ayni mi oluyor. Yada ne kadar ara oldu.

2 ay ayrı 3 ay ayrı kalmak zorunda kaldık. buluştuğumuzda çok ateşli oluyor ama o zaman da eşim uzun dayanamıyor
beraberken en fazla 7 gun adet bitince beraber oliyoruz yine çok uzun sürmüyor eşimin boşalması
onlar haricinde 2 3 günde bir oluyor.
burda yazılan tavsiyelere göre 4 güne çıkarmaya çalışacağım. genelde biz de böyle konuşuyorduk ama dayanamayıp basliyorduk yine

C
2 ay ayrı 3 ay ayrı kalmak zorunda kaldık. buluştuğumuzda çok ateşli oluyor ama o zaman da eşim uzun dayanamıyor
beraberken en fazla 7 gun adet bitince beraber oliyoruz yine çok uzun sürmüyor eşimin boşalması
onlar haricinde 2 3 günde bir oluyor.
burda yazılan tavsiyelere göre 4 güne çıkarmaya çalışacağım. genelde biz de böyle konuşuyorduk ama dayanamayıp basliyorduk yine
Çok afedersiniz acaba erken bosalma mi var eşinizde gerci bu çoğu erkeğin sorunu varsa boyle problemler ozele yazabilirsiniz

Yani çok uzun sürüyor ben de dur diyorum artık erkek arkadaşıma :/ daha önceler elle uyarırken de canım acıyordu. Zaten iç dudak Yokmuş benim Yani minicik var. Aşağı doğru uzanmamış. Doktor cinsellik hayatını etkilemez, görüntü olarak sadece küçük dedi ama. Oralda kaç dakika gerekir ki? Vajinam çok hüzünlü şu an....
Kaç dakika mı :işsiz: klitorisi uyarıyor dimi :110:

C

Çok afedersiniz acaba erken bosalma mi var eşinizde gerci bu çoğu erkeğin sorunu varsa boyle problemler ozele yazabilirsiniz

Ben erken boşalma sorunu olduğunu sanmıyorum
benim orgazm olamama sorunum var
eliyle ya da parmagiyla yaptığında da olmuyor çünkü ne kadar yükselsem de
o ara verip sureyi uzatabiliyo. Ama ben çok yükseldiğimde ya da hizlandigimizda ya da uzun zaman sonra beraber olunca sure kisaliyor
yine de 10 dk civari sürüyordur.

Back