Kuruluk yok ama ben anlamadım bu işielle yaparken sorun yok dil işin içine girdi mi Yok olmuyor
Cunku esinin tiksinecegini dusunuyosun rahat olamiyosun bencebende de olmuyor
çok etkileniyorum tüm vücudum kasılıyor terliyorum oynuyorum ama devamı yok.
normal ilişkide daha çok orgazma yaklaştığını hissediyorum oralda sanki sırf gerginlik veriyor
Herkes birbirini eleştirmeye çok müsait bu platformda. Hoşgörü asgari düzeyde.
Kendimden misal vereyim: Bir konu açtım aylar önce ve konu içeriği ile ilgili olarak erkek arkadaşımla (7 yıllık bir ilişki) gittiğim tatile değindim.
Ovv, sonrası felaket.. :))
Kizlar bendede o problem var .uzr dilerim bilmiyorum nasil anlatsam esim hic dokunmadi genital bolgemi desem ne desem ismine bilemedim simdioraya iste anladiniz siz ))))) acaba o yuzdenmi zevk alamiyorum her sey dusunuyorum artik
İnşallah zevk alırsın canim ya gercekten bir an düşününce insanin sevdiği kisiye karşı zevk alamamasi ama bence fazla esine belli etmemeye calis artik. Yoksa esin bu sefer oda seenden uzaklasir erkekler pek belli etmezlerbende de olmuyor
çok etkileniyorum tüm vücudum kasılıyor terliyorum oynuyorum ama devamı yok.
normal ilişkide daha çok orgazma yaklaştığını hissediyorum oralda sanki sırf gerginlik veriyor
Aslında cevabını yazmışsınız. Cinsellik yaşarken zevk almak için her zaman aşkın olması gerektiğine inanan biriyim. Sevgi her şeye karşı gösterilebilir ama aşk içerisinde tutkuyu da barındırır. Gerçek tutkuyu yaşamadığınız için belki de aranızda tutku olduğunu düşünüyorsunuz.
Çok haklısınız gerçekten. Bir çok insan öyle ya da böyle tek düze yaşıyor cinselliği bunların içinde bende varım konuşmaktan bile çekinirim. Mesela eşim oral seksi sevmediğini söylemişti laf arasında neden diye bile soramadım eşime. Burda yazıyorum çünkü ortam müsait geldi kendimi rahat hissettim.Belki bir cok insan onaylamayacak ama emin olun 10 kadindan 7 si
Cinselligi esinin yaptigi yada yapmadiklarindan ibaret zannediyor.
Bu sebeple bu tarz konularin burada ve baska platformlarda konusuluyor olmasi
Bence cok onemli.
Yorum yapanlar kadar
Yapmaktan cekinen bir cok kadin da bu sekilde iliskilerini
Sorgulama ve gozden gecirme sansina sahip oluyorlar.
Buarada ben sole dusunuom yanlis mi dusunuorum :) evliligin ilk zmnlari oral filan daha zevk veriyodu yani.. Ilerleyen zmn evlilikte ole olmuyo mu? Ya da sole soriim cocuk olduktan sonra filan? Ne bilim yaa.. mesela ben iliski sonrasi oral yapmam yani.. hani icime girdi cikti diye tiksinti mi desem??:)
Ikinci devreye donduysen yani :)) neyseki tek degilmisim:)zaten ondan önce oluyor oral. henüz girmeden. yoksa çok hoş olmaz bence de.
Çok haklısınız gerçekten. Bir çok insan öyle ya da böyle tek düze yaşıyor cinselliği bunların içinde bende varım konuşmaktan bile çekinirim. Mesela eşim oral seksi sevmediğini söylemişti laf arasında neden diye bile soramadım eşime. Burda yazıyorum çünkü ortam müsait geldi kendimi rahat hissettim.
Ay kuzum çok güldümVajinanda huznu nasil.hissediyorsun bilmiyorum ama Allah derdine care verisn :)
Çok haklısınız gerçekten. Bir çok insan öyle ya da böyle tek düze yaşıyor cinselliği bunların içinde bende varım konuşmaktan bile çekinirim. Mesela eşim oral seksi sevmediğini söylemişti laf arasında neden diye bile soramadım eşime. Burda yazıyorum çünkü ortam müsait geldi kendimi rahat hissettim.
Ve evet, pc başındayım nihayett... Telefondan anca o kadar oluyordu, pcde coşmaya geldim. Bir yandan kağıt helvamı dişlerken fonda Tom Jones amcamın şarkısı ile, Pushenkomu izliyorum. Eskiden ne patenciler vardı beaa trt 3 te. Gelmedi böylesi gelmedi.
(Kocişkom görmesin )
Nerede kalmıştık?
En son göbekten zeytin yeme diyorduk sanırım?
Evet haklısınız ama diyorum ya utançtan tek düze o ne yaparsa o oluyor.bence açıkça konuşmak çok önemli
hem iletişimin bi parçası daha açık nasıl istek talep beklentilerinizi bilebilirsiniz
hem de daha iyiye ancak öyle gidilir
aynı fikirde olmanız şart değil ama bilmek dinlemek anlamak önemli
Bilmiyorum genelde çekinmem ama konu cinsellik olunca bir çekinme geliyor nedeni kötü kadın olarak yargılar mı acaba diye çekiniyorum sanırım. 1 seneye yakın evliliğim Ve yanında daha yeni yeni rahat şekilde giyiniyorum. Yakın zamana kadar saklardım kendimi ve farkındaydı. Sürekli bana biz az önce seviştik sen şuan benden utanıyorsun diyordu bilmiyor ki cinsellik konu olunca sürekli çekiniyorum.Neden cekiniyorsun. Ne hissettigini merak ettigim icin soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?