• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Hayir orgazmda olmaz ama operasyon yaptirabilirsin.. akinti yapabilir dar pantolon giymek sorun olabilir..rahatsiz edici bi durum.. bu durumda olanlar ameliyat olsun bence.. cinselligide etkiler sanirim

Hiç bir sorun olmuyor ben de bekarken öyle okuyordum internetten evlenince yalan olduğunu anladım :KK66:
Eşimin vereceği tepkiden de korkuyorum. Ya beğenmezse tiksinirse vs. İç dudak dış dudaktan daha büyük, cidden can sıkıcı.
Operasyon olayım mı yani. Konu açacaktım buraya ama fake diyenlerden kendimi inandırmaya uğraşamam dedim :KK43:

Öncelikle rahatlayamama durumu cok sınır bozucu ama Bı arkadaşta onermıs araya birer hafta kadar zaman koyunkı isteginiz tavan yapsın ve o zamn yasarsınız bu duyguyu gunlukcuoglu asırı olunca istek azalıyor boyle deneyin birde ve elinizle o esnada uyarma hareketi yapın emin olun tatmin olacaksınız

Kelin ilacı olsa başına sürerdi. Klitorisi bulamayanlarda var. Utanmasam tüm cinsel hayatını yazardım buraya ama. Yine zevk alabiliyorsunuz ona bakıp mutlu olun diyorum :halay::halay: Polyana modum açıldı galiba. :halay:

Eşimin vereceği tepkiden de korkuyorum. Ya beğenmezse tiksinirse vs. İç dudak dış dudaktan daha büyük, cidden can sıkıcı.
Operasyon olayım mı yani. Konu açacaktım buraya ama fake diyenlerden kendimi inandırmaya uğraşamam dedim :KK43:

Estetik görünmüyorsa, daha doğrusu seni rahatsız ediyorsa ol derim. Rahatsız olmuyorsan sorun yok.

Eşimin vereceği tepkiden de korkuyorum. İç dudak dış dudaktan daha büyük, cidden can sıkıcı.
Bu ciddi sekilde rahatsizlik veriyo bazi kadinlarda.. fiziksel ruhsal.. bu bir rahatsizlik olabilio zmnla yani.. esine neymiski:) senin bedenin senin kararin:)

Eşimin vereceği tepkiden de korkuyorum. İç dudak dış dudaktan daha büyük, cidden can sıkıcı.
Ben evlendikten sonra sıkıntı yaşar mıyım diye çok korktum senin gibi ama hiç bir sorun yaşamadım her erkek farklı olur tabi

Sizden de yağ tavsiyesi alabilir miyim?
Bilgi bilgidir :)
Bu konu konu sahibinden çok bana yarayacak sankim:oops:

Afrodizyak etkili masaj yağı diye aratırsanız işinize yarayacak şeyler bulabilirsiniz :)
Çilek, çikolata, vanilya, vişne gibi bi çok çeşidi var. Marka önermiyim ben de o kadar hakim değilim. Fiyat aralığı baya farklı ürünler vardı. Belki pahalı olanlar daha etkilidir. Denemedim.

Tam tersi olur bence:) daha derli toplu durur:)

Yaa buna niye fake diyen olsun.
Her fake diyene de kulak asmayın yani.
Sanki çok imkansız bir şey yani var mı dünyada bu rahatsızlık var.
Bitmiştir.

Eşini falan düşünme kendin için rahatsız oluyorsan yaptır operasyon.
Onun dışında orgazma falan etkisi olduğunu sanmıyorum.

Bence ritmik konusunu bı tartışınca, daha yavaş ya da daha hızlı veya daha sert ya da daha narin deneyin. Kocan da az kendini tutsun seni beklesin bı zahmet

Back