- 3 Ekim 2007
- 14.558
- 36.211
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi haveaniceday
-
İçimi yaktın sen benim yaUmarım herkes özellikle genç kizlarimiz çok mutlu olsun.
Aslında kolay kolay anlatmam üzülmenizi de istemem ama belki bu kız beni görür diye düşünüp yazdım.umarim faydası olur
Yazık ya kurtulmak için evlenılır mı. Madem köyden kurtulmak ısteyecek okuyacak. Bi de bu evlenen kızlarda hayatta boşanmak yok. Çekecek mecburbenim başka bi kuzen böyle evlendi kurtulayım diye şimdi boşandı
adam alkolik çıktı,kendisi çalışmayıp kuzenin maaşıyla keyif çatmış ,boşanırkende neler etti kıza
Hayır görüşmüyor kimse onunla zaten cezaevinde.Şimdi çocuğunuz o pislik herifle görüşüyor mu ? Şok oldum okurken...
Şükür.Hayır görüşmüyor kimse onunla zaten cezaevinde.
Ya uzulun diye paylaşmadim gerçekten üzülmeyin çok şükür hepsi bitti geçti bende izlerini kazıdım attım.İçimi yaktın sen benim yaİnşallah şimdi çok mutlusundur
evlendi bin pişman oldu ailesi de üzüüldü tabiYazık ya kurtulmak için evlenılır mı. Madem köyden kurtulmak ısteyecek okuyacak. Bi de bu evlenen kızlarda hayatta boşanmak yok. Çekecek mecbur
Benim amca kızı 16 yaşında kendinden 10 yaş büyük enişteme kaçtı. Hamile kaldı falan. Hamileyken bile şiddet gördü. Şuan 15 senedir evli rahat. Kocası en son birdahs aldattı. Ve kocasını elde tutmak için yani eve baglamak için tekrar dogurdu. Zaten kocası kız çocugunu çok sevıyor dıye kız çok istıyordu. Kocası kızına cok duskun ama karısı falan umrunda degıl. 15 senede aldatma dayak sefalet herşey vardı. Kocası kaç kez agzını yüzünü dagıttı. Ama kızımız sevıyorum onu aşıgım naraları attı. Kızın ailesi bak bız hayattayken boşan dedı defalarca. Boşanmak ıstemıyor. Kocası ılgısız, sınırlı kötü biri. Kız etrafında pervane. Sosyal medyaya mutlu aile pozu verıyorlar. Ama mutsuzlar.evlendi bin pişman oldu ailesi de üzüüldü tabi
bizim ülkede yok bu ama yabancı ülkelerde bildiğim kadarıyla eğitimi veriliyorBirazda genel olarak cocuklar ile erken yastan itibaren ask, sevgi üzerine konusulsa. Cinsellik üzerine konusulsa. Bunlarin tabu olmadigi, hatta olmasi gerektigi. Cocuklara sadece evlenirken evden ayrilmak degilde, kendi isleri paralari oldugunda ayirabilcekleri anlatilsa. Okullarda cinsellik üzerine ders verilse, hormonlar nedir? kadin vücüdü, erkek vücüdü, bulasici hastaliklar,..
Bu tür konular hiç konusulmuyor. Sorun sadece cocuklarina sevgi felan vermek degil. Elbette ebeveyn olmaliyiz, ama ayni zamanda arkadasta olmaliyiz. Cocuk tüm duygularini açabilmeli. Burda konular var "oglumun, kizim cep telefonunda mesajlar gördüm,..". Eh hepimiz tabiki gizli sakli seylerde yaptik, ama ergen cocugu iliski yasiyor diye sasirmak, küsmek çok kötü seyler.
Toplum olarak bunu asabilseydik keske. Ask ve sevgi siradanlasirsa, gençler biraz daha kendine yönelirler.
çok üzüldüm ikisinideBenim amca kızı 16 yaşında kendinden 10 yaş büyük enişteme kaçtı. Hamile kaldı falan. Hamileyken bile şiddet gördü. Şuan 15 senedir evli rahat. Kocası en son birdahs aldattı. Ve kocasını elde tutmak için yani eve baglamak için tekrar dogurdu. Zaten kocası kız çocugunu çok sevıyor dıye kız çok istıyordu. Kocası kızına cok duskun ama karısı falan umrunda degıl. 15 senede aldatma dayak sefalet herşey vardı. Kocası kaç kez agzını yüzünü dagıttı. Ama kızımız sevıyorum onu aşıgım naraları attı. Kızın ailesi bak bız hayattayken boşan dedı defalarca. Boşanmak ıstemıyor. Kocası ılgısız, sınırlı kötü biri. Kız etrafında pervane. Sosyal medyaya mutlu aile pozu verıyorlar. Ama mutsuzlar.
Annemin ev sahibinin oglu hayırsızın teki. Annesi bile çocuktan 2 saat uzaga gıttı evını bırakıp. Alkol, madde kullanımı hersey var.Karısı bununla evlendıgınde 18 idi.Ve 20 yaşında 2 cocukları var. Kız cok mutsuz ama sosyal medyada mutlu pozlarına devam. Kocası sürekli evd alkolık gelıyor. Dövüyor. Hersey var. Ha kız bu arada bosanmak ıstemıyor, kocasını seviyor.
Yani demem o ki bu tipler sanırım ailede yeterince sıcaklıgı bulamadıgı için eşler naparsa yapsın gitmiyor.Bunu gören erkek herşeyi yapıyor. Olan çocuklara oluyor. Ben bunların sadece çocuklarına üzülüyorum.
Öyle öyle. İstese bunlarda ayrılır ama adamı sevıyorum dıyor. Adam kızın babasını ve abisini bile dövdü.Bazıları kendi istıyor. Keske cocuk yapmasalarçok üzüldüm ikisinide
amcamın kızı 18 inde evlendi 3 çocuğu var bi boşanma dönemleri oldu neler yaptı kıza,şimdi geri birleştiler 3.çocuğuda 2.kez evlenince oldu
mutlu pozları veriyor ama neler yaşadğını biliyoruz,çocukları için duruyor
ısrarla bi çocuk yapma var yarın 4.cü çocuğu da olur diyorlar kuzenden içinÖyle öyle. İstese bunlarda ayrılır ama adamı sevıyorum dıyor. Adam kızın babasını ve abisini bile dövdü.Bazıları kendi istıyor. Keske cocuk yapmasalar
Yaparlar. Zaten korunma nedir bilmiyorlar.ısrarla bi çocuk yapma var yarın 4.cü çocuğu da olur diyorlar kuzenden için
doğruYaparlar. Zaten korunma nedir bilmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?