- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 30
-
- Konu Sahibi haveaniceday
Canım yorumlardan aşina olduğum üyelerdensin.Ağladım ya resmenUmarım bu mesajımı bu kızımız okur.
Ben 14 yasinda o kadar aşık oldum ki.
Gözüm ne annemi,ne okulumu ne kardeşimi ne arkadaşlarımı gördü.
Ama çocukta nasıl aşık bana.
Biz böyle aşık aşık dolaşıyoruz.
17 yasimda ben bu çocuğa kaçtım.annem,anneannem kapıda yattı nolur kızım gitme yapma diye hiçbirini dinlemedim.
Çok aşıktım.kendimi öldürürüm diye düşünüyordum.
Ben kaçtım.nikah yapamadık izin gerekiyormuş.bide aşık olduğum çocuk askere gitmesin mi.ben kaldım bu çocuğun ailesiyle başbaşa .
Tabii biz 17-20 yaşında iş yok,para yok ayrı ev sözü verildi oğlanın ailesi tarafından ama sonra tabii yalan oldu.
Düğün yapicaz tarla satılsın denildi ama o da yalan oldu zaten ben hamile kaldım.gelinlik hayalim içimi yaktı.
Zaman geçmiyor aşkımdan ölüyorum adam da gitti askere.
Bu benim için askerden kaçıp kaçıp geldi askerlikte uzadı.o arada bende hamile kaldım.tabii ohh muradıma erdim.
Hamile kalınca benim hormonlar oynadı.ailesiyle asla anlaşamadım.ailemi özledim.esim de kaçıp geliyor yanıma ama olmadı.
Sonra ne olduysa eşim ben 4 aylık hamileyken beni dövmeye başladı.hemde ne dövmek.bildigin işkence gördüm.
Hamileyim ve işin kötü yanı o adama hala asigim.
Ailem kaçtım diye kızıyor ama kardeşim geldi halimi gördü anneme söyledi ve beni o aşık olduğum adamdan kaçırdılar.
Kaçırdıkları da 40 kilo 5 aylık hamile ve çok çaresizim.
Sonra ben bebeğim var diye o adama geri döndüm.tabii hala aşkımdan ölüyorum.
Bir hafta dayak yemesem bir hafta dayak yiyorum.annemler o adam beni dovmesin diye askeriyeye sikayet ediyor eşim askere gidiyor yine kaçıyor.
En son kızım 2 yaşındayken gözümü hastanede açtım.kac ameliyat geçirdiğimi bilmiyorum.son 20 dk ile kurtulmusum.ve eşim beni öldürmeye çalışmaktan aranıyordu.sonra o adamdan kurtuldum ama kolay olmadı.
2 yıl psikiyatride tedavi gördüm.
O adamı unutmak ve kızımla kendime hayat kurmak için yıllarım gitti.
Şimdi bana trilyon verseler ve 16 yaşıma dönsem o adamdan en uzak ülkeye kaçarım.
Lisemi okurum,universitemi okurum.meslegimi yaparım yada yapmam.ama kendi hayatimi yaşarım.40 yaşına gelsem de istediğimde evlenirim.
Ben normalde bunları asla burada yazmadım yazmazdim.gercekten sırf sen oku benden ders al diye yazıyorum.bak gel özele daha neler anlatırım sana belki o zaman benim yaşadığımı anlarsin.
Nolur kızım benim yaşadıkları gör.simdi benim kızım 14 yaşında.ben gerçekten seni kızım gibi gördüğüm için bunu sana yazıyorum.
Aşık ol dünyanın en güzel şeyi aşık olmak.iliskilerin olsun hepsi hayat dersi.ama hayata karşı asla kendine zarar verecek birşey yapma.
Ya ağlama üzülme gerçekten çok şükür hepsi bitti geçti bende kızımda iyiyiz çok şükür.ben normalde yazmazdim da kızımız belki ders alir diye yazdım lütfen üzülmeCanım yorumlardan aşina olduğum üyelerdensin.Ağladım ya resmen
Hep mutlu olun inşallah kızınında seninde karşinıza hep güzellikler çıksın ❤Ya ağlama üzülme gerçekten çok şükür hepsi bitti geçti bende kızımda iyiyiz çok şükür.ben normalde yazmazdim da kızımız belki ders alir diye yazdım lütfen üzülme
Sizden aile sevgisi sevkati görüyor mu peki Merak ettim?? Elbette öz anne babanın yerini kimse dolduramaz ama keşke siz dolu dolu verseniz o duyguları. İçten seve seveKız Kardeşlerim, dostlarım ,
Bana yardım edin...
Eşimin yiğeni 17 yaşında bakmaya kıyamadığım güzellikte 11. sınıf lise öğrencisi.
Annesi 1 yaşında terk ediyor daha sonra da ne aramak ne sormak geçen yıl annesi ulaştı gelicem görücem edicem dedi sonra sus pus ortalıktan kayboldu tekrar ortaya çıktığında eşim izin vermiyor seni görmeme dedi konu öyle havada kaldı gitti kız anasını resimlerden biliyor başka hiçbir bilgisi yok . bu sırada Kıza 9 yaşına kadar halası bakıyor oda kanserden vefat ediyor daha sonra kayınvalidem ve ben bakıyoruz aynı binadayız şuan.
Baba eşi terk ettikten bir süre sonra tek başına bir eve çıkıyor her gün kızı ile bir iki saat geçirip evine dönüyor, (tabi kız büyüdükçe her gün hafta da bir on günde bire düşüyor) ama adam duygusal açıdan kızı doyurmuyor. Örneğin kızın ben kendimi yalnız hissediyorum deyip ağlaması bile baba için zayıflık göstergesi . Yani kızın yaşına göre normal olan duygusallıkları baba tarafından hep azımsandı ve kızda her ne kadar ben, eşim, kv destek olsak ta duygusal derin bir boşluk oldu.
Kızı az buçuk tanımanız açısından bu detayları verdim şimdi sıra esas problemde.
Kızımız pazar gecesi benimde tanıdığım sevgilisi ile şehir dışına kaçtı.
Aileden kimse kızın sevgilisi ile kaçtığını bilmiyor. Söylemedim, söyleyemedim bana zarar vermeleri bana kızmalarından korkmadım kıza bir şey yapmalarından oğlanın başının kızın reşit olmama sebebi ile belaya girmesinden korktum . Kız bana ertesi gün ulaştı dil döktüm yalvardım ve geri dönüyor fakat tek bir şartla oda evlilik. Şuan için telefonda tamam kızım gel çözeceğiz dedim ama böyle bir şeyin olması mümkün değil...
Kız da oğlan dan küçük kız 17 oğlan 19 yaşında
Kız rahat büyüdü tabir caizse bir eli yağda diğeri balda idi.
Aile kızın büyüdüğü ortamdan çok çok çok farklı asla uyum sağlayamaz
Şuan sağlıklı düşünemediğini adım kadar iyi biliyorum çocuğun şuan kendince onun gözünü boyadığını pembe tablolar çizdiğini biliyorum
Kız şuan ben evleneceğim diye kendini ortaya atarsa bütün aile sırt dönecek
Ve ek olarak kız çok çabuk ikna olan hemen herkese inanan bir kız saf değil ama iki güzel sözle ikna olur.
Çocuğa gelecek olursak
Dediğim gibi 19 yaşında , ilk okul mezunu, herhangi bir işi mesleği bir yerde 2 aydan fazla çalışmışlığı yok aileye bağımlı bir çocuk
Kalbi temiz evet ama koca olacak ev bakacak bir adam değil zaten adam da değil çocuk
Sizden şuan isteğim bana yardımcı olmanız kızımıza yazdıklarınız okutacağım sadece benim yakın çevresisin değil başka ablalarının da fikirlerini öğütlerini alsın istiyorum
Şuan ben odamdayim oda balkonda 3. Sayfaya kadar gelmiş yorumları okuyor.Sizden aile sevgisi sevkati görüyor mu peki Merak ettim?? Elbette öz anne babanın yerini kimse dolduramaz ama keşke siz dolu dolu verseniz o duyguları. İçten seve seve
Bir psikolog şöyle demişti.Kaynananı anne gibi görmek, kırmızı başlıklı kızın kurdu büyük annesi gibi görmesidir demişti. Ayrıca biyolojik olarakta mümkün degil. Bende 8 ayda anladım. Kimse anne kardeş gibi olmaz, olamaz.Evladım, şimdi seni yağlayan ballayan o kaynana var ya, arkandan önünden ne laflar edecek yok uyuzun teki, yok öğlene kadar yatıyor, yok koca koynuna girmekten başka işe yaramıyor, yok eline bi iş yakışmıyor. Kaynana bu, yemeğini de yapar evini de temizler ama ilk fırsatta sana monte eder o iyiliklerini. Asla kızı gibi olamayacaksın; anne gibi kaynana ummadım zamanında, düğün günü ettiklerinden sonra, ama görümcelerimden kızlardeşlik bekledim, çünkü biz kızkardeşimle kız kardeş olamadık pek. Olmuyor canım, kaynanadan ana görümceden kız kardeş olmuyor. Ama görümcelerden iyi arkadaş oldu, sağolsunlar. Malesef eksik yerlerine soğuk su içeceksin ben gibi, yoksa incinirsin.