17 Yaşında Evlenmek İstiyor..!

Bukadar pozitif olmayın ya,yorucu oluyordur.
Te Allahım

Simurgp Dostlar sağolsun hiç problem değil gündüz işteyim akşam 7 den sonrada taziye evindeyim kızda evde bende eve haliyle perişan gidiyorum oturup yazamadım oda muhtemelen beni bekliyor

Simurgp Dostlar sağolsun hiç problem değil gündüz işteyim akşam 7 den sonrada taziye evindeyim kızda evde bende eve haliyle perişan gidiyorum oturup yazamadım oda muhtemelen beni bekliyor
Cok sevindim okuluna devam etmeye karar vermesine.
Siz cok iyi bir insansınız, onunla kendi evladınız olsa bu kadar ilgilenmezdiniz, Allah sizin ne muradıniz varsa versin. Herkes sizin gibi olabilse.
Yeniden basiniz sag olsun, Allah sabır versin

Teşekkür ederim Pina biraz hayat tecrübesi biraz da merhamet sahibi olan her insan gibi davrandım aslında.
Neler görüp okuyoruz bunların tamamı tecrübesiz zamanda alınan kararlardan oluyor.
İlla herşeyi 4*4 olacak diye bir kaide yok ama mümkün mertebe standartlarını yüksek tutmasını istiyorum. Babası dahi olsa muhtaç olmadan yaşasın özgürlüğün tadına varsın istiyorum bunu sadece bizim kız için değil emsal bütün kızlarımız için istiyorum ben benimkini kurtarmaya çalıştım henüz kurtardım ,kurtaramadım diyemem ama artık hayati tehlike yok diyebiliriz. Eminim biraz daha büyüyüp vizyonu genişlediğinde her şey onun için daha iyi olacak

Bir suru genç kızımız heba oluyor, yardim eden bir kişi cikmiyor, bana dokunmayan yılan 40 yil yasasin diyip sırtlarını donuyor insanlar, basina kalir diye korkuyorlar, birine kaçarsa kurtuldum diye bakiyorlar. Gerçekten çok üzülüyorum kızlarımıza, sizide gönülden tebrik ediyorum, ayakta alkışlıyorum

Lütfen evlenme .O kadar kötü ki o yaşta evlenenler bebın kac arkadasım boşandı .Unıverstene gıt .Meslegını al .Sonra sen sec evlenecegın kısıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…