17 Yaşında Evlenmek İstiyor..!

Sakın sakın nolur sakın evlilik sandığın gibi Instagram'da gördüğün reelsler gibi değil. Ev işleri sandığın gibi eğlenceli değil. Çok severek 27 yaşında evlendim eşimi hala çok seviyorum dünyanın en iyi eşi ama yine de çok zorlanıyorum. Hele çocuk olunca iyice bittim ev işleri bebek bakımı derken. İyiki gençliğimizi eşimle yaşamışız iyiki gezip tozmusuz. Ya doğru insan değilse ya yanılmıyorsan? Boşanıp geri mi döneceksin yapma bunu kendine benim de annem yok sen o kadar şanslısın ki hayatında anne yerine koyabilecegin birisi olduğu için hickimse anne gibi olma ama çok isterdim benim için böyle çırpınan birisi olmasını. sevgiliyken dünyanın en iyi kayınvalidesine sahip olduğumu dusunurdum evlenince gördüm gerçek yüzünü. Aile içine girmeden bilemezsin

3 kızım var en büyüğü 17yasında..Ve daha çocukluktan hep söyledim yine diyorum üniversite bitirmeden kimse bana koca lafı etmesin!
Hey küçük tatlı kız kocayı her zaman bulursun ve her defasında tecrübe sahibi olup çok çok daha iyilerini bulursun..Ama ne yaşın ne gençliğin ne o zekan ,hafızan bir daha geri gelmeyecek aksine hep geri gidecek..yani ilerde okurım çalışırım falan hepsihikaye oluyor hele bide çocuk okunca genç yasta geçmişler olsun..;(

Sakın küçüğüm sakın evlilikten uzak dur hayatını kazan,kendini kazan..
İnan bana aşkı en iyi bilenlerdenim ama zamanla onun bile bir anlamı kalmıyor çok bişey ifade etmiyor..Hayatta herşey gibi o da gelip geçiyor

haveaniceday eğer kızımız kendi ağzından yorumları cevaplamak isterse sizin üyeliği kullanmasın çünkü yasak, bir üyelik açarsınız oradan cevaplar
Üyelik açarsa bana veya Kazen'e mesaj atarsınız çift üyelik olmadığına dair gerekli notu da düşeriz.

yaaa ama çok tatlısınız siz gerçekten
çok duygulandım nasıl seviyorsunuz
anneliğin sadece doğurmakla olmadığının sadece dokuz ay karnında taşımak,rahimde büyütmek olmadığının en güzel kanıtısınız
yeğeninize de söyleyim bu güzel annenin öğütlerini dinle onu sev kolla...

Herşeyin toz pembe göründüğü 17 yaşındasın. Hepimiz neler söylesek de yazsak da beni hiç kimse anlamıyor diyor olabilirsin. Ama hepimiz o yaşlardan geçmiş evlenmiş ve çoğumuzun da çocuğu vardır eminim. Tecrübelerimizi göz ardı etme lütfen miniğim.
Şuna inan ki elbette evlenmek istediğin insanı kendin seçecek ve mutlu bir yuva kuracaksındır buna inanıyorum ama 17 yaşında değil. Çünkü önce okumalı ve hayalini kurduğun mesleğe sahip olmalısın. Evlenince herşey toz pembe olarak kalmıyor maalesef. Sorumluluklar artıyor ve o yaşta hiçbirini kaldıramazsın. Günümüzde kadınların meslek sahibi olması çok önemli evliliklerde bunu unutma. Eminim ileride hepimize hak vereceksin.
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim annem yok diye üzülme sakın. Biyolojik anneni hic görmemiş olabilirsin ama aslında annen yanıbaşında ve bu sevgi herkesin ihtiyacı olan tek şey.
En doğru kararı alacağına eminim küçüğüm ...

Sizi de tadır ediyorum. Yazdıklarınız karşısında çok duygulandım. Anne olmanın sadece doğurmayan ibaret olmadığının belk8de en güze örneğininiz bence.
Kızımızın en doğru kararı alacağına inanıyorum doğruyu mutlaka görecektir.

Ablam selam.
Söylemeseydin ben kendi hesabımı verecektim onadas üyelik açar size mesaj atarız mutlaka.
Ben teyzemi kaybettim cuma günü o sebeple giremedim taziye bitsin inşallah birlikte üyeliği açıp cevap yazacağız

Hep derim ben seni kalbimden doğurdum diye
Çok şükür en azından şuan böyle bir şey yapmamaya okuluna devam etmeye karar verdi detaylıca yazacak ama acı bir kaybım var teyzemi kaybettim bi kaç gündür çok çok az görüyoruz birbirimizi ben taziye evinde kalıyorum

çok sevindim onun adına
sizin de başınız sagolsun

günümüzde 20li yaşlar bile evlenmek için çok erken ve daha 17 yaş en güzel özgürce yaşacağın hayatın tadını çıkaracağın yıllar olmalı. tabiki herşey dört dörtlük gitmiyor mutlu olmadığını hissettiğin anlarda çok olacak. ama bazen mutsuzluklar bile mutlu olduğun anların kıymetini gösterecek. ben 21 yaşında erkek arkadaşımla tanıştım, tam 6 yıl evlenmedik bekledik, çünkü erkek arkadaşımın iyi bir işi yoktu, o da farkındaydı bu şekilde evlenemeyeceğimizin. birlikte sabrettik bekledik. bende işim olsun isterdim evlenirken, benim hala olmadı, evde ders çalışıyorum. ve herşey güzel giderken yine de korkuyorum. tabiki okumalıyım ve bir işim olmalı çünkü hayat aynı akışla gitmiyor. yılların ne getireceği belli değil, kendi ayaklarımın üzerinde durmalıyım ve kimseye muhtaç olmamalıyım. ailemin durumu iyi olmasına rağmen aileme bile muhtaç olmak istemem.

başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin

ne iyi bir yengesiniz Allah razı olsun
kızımız yazsın bekliyoruz...

başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin

ne iyi bir yengesiniz Allah razı olsun
kızımız yazsın bekliyoruz...
Dostlar sağ olsun

Çok fazla kimliğimi açık etmiş gibi olacağım ama, eşimin ailesinden hiç kimse bana yenge demez onlarla anlaşmam bu şekilde. Yengelerim çocukluk travmam gibi olduğu için yenge kelimesini duymaktan nefret ederim 8 yıl olacak neredeyse hepsi abla der. Ben henüz kimseye yenge olamadım :)

çok pardon o zaman
yüreği güzel abla :)

neden öyle diyorsunuz daha gencecik hayatının başında elbette ki hatalar yapıcak siz bu dönemlerinizde hata yapmadınız mı hiç önemli olan ders çıkarabilmek ki ben ders çıkarabileceğini düşünüyorum yengesini dinlemiş okuluna devam edicekmiş inşallah çok iyi yerler gelir

Allah rahmet eylesin.
Çok şükür en azından şuan böyle bir şey yapmamaya okuluna devam etmeye karar verdi
Hayatında verdiği en doğru karar olacak, bi 3-4 yıl sonra daha iyi anlayacak.

Sağ ol ablası ben kızımı kurtaracağım. Bir gün buraya yazacağım. ''O şimdi kendi ayakları üzerinde duran kariyer sahibi mutlu bir kadın'' diye bir gün yazacağım o günde inşallah sizinle sohbet ederiz

Direkt polise ihbar ederdim.
Kucuk yasta cocugu alikoymak ne demekmis anlardi o 19 yasindaki kisi de.
Ne aski ne meski yahu?
Kendi rizasi diye birsey de olamaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…