17 Yaşında Evlenmek İstiyor..!

Direkt polise ihbar ederdim.
Kucuk yasta cocugu alikoymak ne demekmis anlardi o 19 yasindaki kisi de.
Ne aski ne meski yahu?
Kendi rizasi diye birsey de olamaz!
Ati haklısın...
O kadar haklısın ki Allah vicdanımı kahretsin..
Bİr şikayet etsem ömrü billah ne kurumsalda ne kamuda asla çalışamazdı öyle bir leke ki onu üzerinden atması imkansızdı
Sonra dedim ki lanet olsun az işten çok iş çıkacak onunla beraber bizim kızda yanacak kız bana sağ salim gelsin de diğerinin canı cehenneme .
Eğer şikayetçi olsaydım aile de durumu öğrenecekti maalesef ailede cahillik bizde de hata vardı kız da böyle yaptı demek yerine o cezasını çeksin kızı da alsın evlensin diyip ömür boyu sırt çevireceklerdi özetle kızın geleceği yüzü suyu hürmetine o kafasızı da anasına bağışladım

Direkt polise ihbar ederdim.
Kucuk yasta cocugu alikoymak ne demekmis anlardi o 19 yasindaki kisi de.
Ne aski ne meski yahu?
Kendi rizasi diye birsey de olamaz!
Yoksa benim için kolay ve en hasarsızı polise gitmekti ama bu kez kızı gerçekten kaybedecektim ve ben bunu istemiyorum.

Bu şekilde bir yorum bence hiç his olmamış. Daha hicbir tercümesi olmamış 17 yasinda minik bir kız çocuğundan bahsediyoruz. Ki annesiz büyümüş( haveaniceday sizi tenzih ediyorum). Daha neyin dogru yanlis oldugunu bilmeyen bir cocuk o. Tabiki hatalari olacak ama yanında ona destek olan insanları gördükçe doğruyu daha net görüp ona gore karar verecektir inanıyorum ki

Ne kadar yalvarsakta ailemin de büyük ilgisizliği ve hatası sonucu 18 yaşındaki kardeşim evlendi anneme al git burdan başka yere tatile götür doktora götür neden böyle yapıyor dedim dinlemedi beni kızım deli mi dedi 2 çocuğu var boşandı şimdi ben hiç genç kız olmadim diyo genç kızim diyo iki çocuklu genç kız herşey tersinden yaşanıyor olan iki çocuğa oldu aklı olan küçük evlenmesin

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Kızımız ne kadar doğru bir karar vermiş ne kadar çok sevindim. Allah yolunu hep açık etsin. Mesajını da bekliyoruz.

Bu düşünce bile okadar ince ki iyi ki sizin gibi insanlar var ilk yazdığınızdan beri takipteyim ve çok mutlu oldum inşallah herşey gönlünüzce olur ve kızınızda ayakları üzerinde duran genç bir kadın olduğunda iyi ki bu kararı verdim dediğinde yanyana kahvenizi yudumluyor olursunuz. Ayrıca başınız sağolsun.

Büyüklerinin sözünü dinle .
Yıllar önce yaptığım hatanın bedelini çok ağır ödedim .
Senin gibi seviyorum ölüyorum diyip kimseyi dinlemeyip evlendim . Yaktım kendimi .
Aklım başıma geldiğinde artık çok geçti .
Ömrüm gitti ağır ağır .
Kurtuldum yıllar sonra ama ,
Beden sağlığım gitti , ruh sağlığım gitti .
6 aydır psikiyatrik tedavi görüyorum .
İyileşip iyileşip başladığım yere geri dönüyorum .
Henüz delirmiş değilim çok şükür . Belki iyileşmem uzun sürecek ama iyi olacağıma inanıyorum.
Gel sen evlenme boşver ablacım napcan evlenip .
Oku , bi meslek edin , hayatını gençliğini yaşa .
Yolun uzun , evlenirsin de , çocukların da olur . Ama zamanında olsun . Çocuksun sen daha .
Evlenme olur mu ..

Kendi annen gibi bir anne olmamak için evlenme. Çocukta baban gibi olacak çünkü. Hayat her şeyi tecrübe etmek için uzun değil. Yaşadıklarından evliliğe kaçarsan, daha büyük problemin olur. Yaşadıklarından kendine kaç. Kendine yap tüm yatırımı. Oku, okullar bitir, diller öğren. İnatla verdiğin her karar pişmanlık olur sana... 19 yaşında sorumluluk almayan biri ne evliliğin, ne senin kurıklıklarının sorumluluğunu alabilir...
Allah karşına iyileri çıkarsın inşallah

Çokk naifsiniz güzel dilekleriniz ve baş sağlığı için çok teşekkür ederim

Ben şok oldum su anda

Simurgp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…