• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süpersin sen ya 12 bin adım harikasın maşallah
Sağol canımm
Teşekkürler ;)
Emiyor mu senin bebiste? Hamilelikte kac kg aldin ? Ben 20kg aldim
Biz bıraktık emmeyi.doğumda 14kilo aldım. 69la hamile kalmıştım.83le doğuma gittim.1 hafta sonra 73 olmuştum.çok emiyordu oğluşum.ama sonra 86ya kadar çıktım.geçen yaz 86kilo XXL bir anneydim :( ....Allah a şükür o kabus dolu şişmanlık günleri artık geride kaldı ;)

MENÜM
7.45
2 kk peynir
2 dilim tam buğday
yeşillik
14.00
3 gün kurusu
2 ceviz
4 fındık
16.30
2 çatal ıspanak
1 su bardağının yarısıyla yer fıstığı yarısıyla ağın leblebisi
2 dilim ekşi elma
yatmadan bir kase yoğurt yerim
su 2lt şimdilik
spor bugün yok
Menüm pek olmadı farkındayım
Leblebi ve ekmek biraz fazla olmuş.onun dışında sağlıklı bir menü bence.ama hareket şart canım..afiyet olsun

Sağol canımm

Teşekkürler :KK66:

Biz bıraktık emmeyi.doğumda 14kilo aldım. 69la hamile kalmıştım.83le doğuma gittim.1 hafta sonra 73 olmuştum.çok emiyordu oğluşum.ama sonra 86ya kadar çıktım.geçen yaz 86kilo XXL bir anneydim :KK43: ....Allah a şükür o kabus dolu şişmanlık günleri artık geride kaldı :KK66:
emzirirken çok almışsın canım. bende 63le hamile kaldım 83le doğuma gırdım. dogumdan sonra en cok 72ye dustum ordan sonra bır turlu ınememıştım kg verme çok yavaslamıştı bende cıdı bır dıyet yapamadım dıkkat edemedım acıkcası. benım bebiş halen emıyo 2 yaşına kadar emzırcem allah nasıp ederse

Sağol canımm

Teşekkürler ;)

Biz bıraktık emmeyi.doğumda 14kilo aldım. 69la hamile kalmıştım.83le doğuma gittim.1 hafta sonra 73 olmuştum.çok emiyordu oğluşum.ama sonra 86ya kadar çıktım.geçen yaz 86kilo XXL bir anneydim :( ....Allah a şükür o kabus dolu şişmanlık günleri artık geride kaldı ;)
Ayy darısı başıma inşallah yaa

emzirirken çok almışsın canım. bende 63le hamile kaldım 83le doğuma gırdım. dogumdan sonra en cok 72ye dustum ordan sonra bır turlu ınememıştım kg verme çok yavaslamıştı bende cıdı bır dıyet yapamadım dıkkat edemedım acıkcası. benım bebiş halen emıyo 2 yaşına kadar emzırcem allah nasıp ederse
Emzirirken iradeyi kontrol etmek zor oluyor bence ozellikle tatlilara karsi

Aynen emzirirken çok aldım.hep tatlı hamurişi yiyordum..inş 2 yaşa kadar emer canım

MENÜM
7.45
1 haş yum
1 kk peynir
2 dilim ekmek
15.30
3 kaşık kabak
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
su 1 lt henüz
yatana kadar 3 olur