İnşallah inşallahAllah yardimci olsun canım kucağına alınca unutur hepsini amin tadariz inşallah iki duyguyuda
Artık büyüyecekbende 2 kilo almışım yeni yeni çıkmaya başladı benimde göbeğim
Ben de kilo almadım ama o kdr nasıl büyüdü bilmiyorum cnmBenim ki daha cikmadi canim yok gibi bir gram dahi kilo almadin sadece hani yemek yersin az cikarya çok az onuda ben fark edim
Ben vuruldum canm 16 haftalikken tetenoz asisi bidaki asida 4 haziranda insallahKızlar 20. Haftadaki aşıyı vurulan var mı sağlık ocağı yapıyormuş beni aradılar
ben daha gıdıp saglık ocagına kayıt yaptıracam haftaya gıdebılırım ancak geç olurmu canım senceBen vuruldum canm 16 haftalikken tetenoz asisi bidaki asida 4 haziranda insallah
ben gebeliğimin başında vurulmuştum canım elim kesilmiştide mecburen vurulmuştum tetenoz aşısıKızlar 20. Haftadaki aşıyı vurulan var mı sağlık ocağı yapıyormuş beni aradılar
geç olmaz canım ya bana 20 ve 24. haftada vuruyoruz demişlerdiben daha gıdıp saglık ocagına kayıt yaptıracam haftaya gıdebılırım ancak geç olurmu canım sence
14. haftadan sonrasını sistem kabul etmediği için, gebelik izlemine alamıyor sağlık ocağı, yani kayıt olamıyorsunuz. Ben 15 haftalık gittim, ebe sistem kabul etmiyor dedi ve bir hafta önce gelmiş gibi giriş yaptı, kabul etti.ben daha gıdıp saglık ocagına kayıt yaptıracam haftaya gıdebılırım ancak geç olurmu canım sence
Ben dün ilk dozunu yaptırdım, bir ay sonra ikinci doz yapılacak. Geceden beri kolum ağrıyor, ebe bir-iki gün ağrı olabilir demiştiKızlar 20. Haftadaki aşıyı vurulan var mı sağlık ocağı yapıyormuş beni aradılar
http://www.jinekolojivegebelik.com/2008/07/gebelikte-tetanoz-aisi.htmlHASTANEDEKI DOKTOR UM GEÇEN HAFTA SAGLIK OCAGI VURUYOR ASITYI DEDI .BEŞ.INCI AYDA VURULUYOR DEYINCE GITMEDIM BENDE UÇ HAFTA SONRA GIT DEDI DOKTOR BANA
Kaç aşı oluyor toplam cnmBen vuruldum canm 16 haftalikken tetenoz asisi bidaki asida 4 haziranda insallah
Bende de olmuştu cnm doktor önce idrara baktı bişey yok sonra kulak burun boğaz a bi görün demişti geniz akıntısı vb seyler varsa bulantı sebebi odur onu tedavi edelim demişti daha gidemedim ve arada devam edio bulantılar bugün 15+3 ümKizlar benim gibi 14haftalik olup hala bulanti ve kusma yasayan var mi acaba?bugun yine serum yedim oysa 12-13haftalarda gayet bulanti konusunda az da olsa rahattim smdi yine ayni oldum sizce gecmesi gerekirken neden boyle oldu boyleolan var mi icinzde yardmci olursabz sevinirim
20. Hafta die bişe yok yani bana da ay sonu gel dedi 16-17. Hafta oluyorben gebeliğimin başında vurulmuştum canım elim kesilmiştide mecburen vurulmuştum tetenoz aşısı
TESEKKURLER CNM YARIN GIDIM VURULIM O ZAMAN :)ACIKLAYICI OLDU
BEN VURULMADIM AMA IKI GUN ACIDIĞINI SÖYLEYEN ÇOĞUNLUKTA SOLA VURDURUN DIYEN DE COK AKLINDA BULUSUN.BEN SOL KOLUMA VURDURACAM20. Hafta die bişe yok yani bana da ay sonu gel dedi 16-17. Hafta oluyor
Acıo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?