aminn canım benim cümlesine hepimize inşallahSaglikli olsunda oyy annesi hic birsey önemli degil, Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin insallah.
günaydııın sana da senin bebişin cinsiyet belli oldu muGunaydin guzel anneler masallah nazar degmesin artik bebisimin hareketlerini cok hafifte olsa hissedebiliyorum cok heycanli birseyBu arada is yerinde son haftam ondan sonra buraya daha rahat gelebilicem sanirim neslide cinsiyeti ogrenmis hayirlisi olsun canim
12+3te ogrenmistim ben cinsiyeti canim oglum olacak nasip kismet olursagünaydııın sana da senin bebişin cinsiyet belli oldu mu
maşallah erken öğrenmişsin Allah sağlıkla kavuştursun ben bekliyorum 13 mayısı12+3te ogrenmistim ben cinsiyeti canim oglum olacak nasip kismet olursa
Gunaydin guzel anneler masallah nazar degmesin artik bebisimin hareketlerini cok hafifte olsa hissedebiliyorum cok heycanli birseyBu arada is yerinde son haftam ondan sonra buraya daha rahat gelebilicem sanirim neslide cinsiyeti ogrenmis hayirlisi olsun canim
Kız gibi düşünmek daha doğru o zaman kesin belli olana kadarMutlaka vardır ama benim çevremde erkekleri 13 hatta 13 de belli oldu...o yüzden umudum azaldı
Benm bi arkadasa demiş doktor hatta pozisyon filan değil direk ikili yapmayacağım 3 lü yapacağım demişkizlar smdi doktordan geldim doktorum bugun icin beni ikili taramaya cagirmisti gittim cocugun pizisyonuna gore test yapip yapmayacagimi soylucem dedi bakti cocugum sirti donuktu suan yapamam test yanlis cikar dedi 1ay sonraya 3lu taramaya cagirdi boyle bisey yasayan var mi
bizimki 2li ve 4 lü yapacağını söyledi.yarın gidicem bakalım ne olacakkizlar smdi doktordan geldim doktorum bugun icin beni ikili taramaya cagirmisti gittim cocugun pizisyonuna gore test yapip yapmayacagimi soylucem dedi bakti cocugum sirti donuktu suan yapamam test yanlis cikar dedi 1ay sonraya 3lu taramaya cagirdi boyle bisey yasayan var mi
benden önce kan alınıp sonra ultrasona girdim ense kalınlığı için ama senin bebek uygun durmuyosada şuan küçük oynatarak pozisyonunu değiştirebilirdi anlam veremedimkizlar smdi doktordan geldim doktorum bugun icin beni ikili taramaya cagirmisti gittim cocugun pizisyonuna gore test yapip yapmayacagimi soylucem dedi bakti cocugum sirti donuktu suan yapamam test yanlis cikar dedi 1ay sonraya 3lu taramaya cagirdi boyle bisey yasayan var mi
Sagol canim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah masallah senin bebisede :)Gunaydin guzel anneler masallah nazar degmesin artik bebisimin hareketlerini cok hafifte olsa hissedebiliyorum cok heycanli birseyBu arada is yerinde son haftam ondan sonra buraya daha rahat gelebilicem sanirim neslide cinsiyeti ogrenmis hayirlisi olsun canim
insallah canm tedirgin oldum doktorun bi bildgi vardir kullanicam bakalim dua edin lutfenilk 3 ay düşebiliyo diye biliyorum tsh ilaçla toparlarsın inşallah beslenmene dikkat et strese girersen daha çok etkiler ilacını kullan iyi beslen kafanı tsh ye odaklama canm
Once aksam ustleri hissettim sonra ogleye dondu bugun masallah kiprasip durdu araliklarla bisi pir pir etti hep bazende baloncuk patladi gibi ay cok guzel bi duydu allah herkeze gostersin canimAy canım ya ne güzel hissetmen, ben de daha hiç hissedemiyorum. Neler hissediyorsun nasıl oluyor?
Nie gostermedimiki bizimkinin bacaklari havadaydimaşallah erken öğrenmişsin Allah sağlıkla kavuştursun ben bekliyorum 13 mayısı
Once aksam ustleri hissettim sonra ogleye dondu bugun masallah kiprasip durdu araliklarla bisi pir pir etti hep bazende baloncuk patladi gibi ay cok guzel bi duydu allah herkeze gostersin canim
rabbım sıfa versın canım umarım ıyı olursun haberdar et durumlardanKizlar merhaba hepiniz iyisinizdir umarim benim biraz moralim bozuk bugün aşı olmaya gittim idrar tahlili yapildi ve idrarimda kan cikti doktorum kum döktüğümü söyledi yarin tekrar gidicem insallah cabuk atlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?