Bn de ama daha zaman var cnm galibabir an önce hissetmek istiyorum artıkotururken yatarken elim hep karnımda
Ayniyoz işte ben önümüzdeki hafta değil bi sonraki hafta gidecem gerçi doktora o zamana cagirmistiGeç olmaz mı ya çok merak ediyorum ama daha bugün 11+5
Geç döllenme diyordu doktor toparlandı ise 5 gün daha ileride olabilir
Ne zaman gitmeyi planlıyorsunBekle bence canım bende 14. Haftayı bekliyorum insallah cinsiyetini öğreniriz diye
Hımm bnm doktor bugün çağırdıAyniyoz işte ben önümüzdeki hafta değil bi sonraki hafta gidecem gerçi doktora o zamana cagirmisti
Önümüzdeki çarşamba değil bi sonrakinde düşünüyorum ama kısmet bakalım muhtemelen cinsiyeti ogrenirizNe zaman gitmeyi planlıyorsun
Aramızda 1 gün görünüyor
6 mayıs yani o zmn 13+4 olcak demiÖnümüzdeki çarşamba değil bi sonrakinde düşünüyorum ama kısmet bakalım muhtemelen cinsiyeti ogreniriz
Bilmiyorumki ben 10 haftalik gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi6 mayıs yani o zmn 13+4 olcak demi
Ense kalınlığı için geç olmaz mı acaba
En son ne zaman gittinAyniyoz işte ben önümüzdeki hafta değil bi sonraki hafta gidecem gerçi doktora o zamana cagirmisti
Ben 7+2 de gittim tam 1 ay sonra gel ense kalınlığı bakacağım dediBilmiyorumki ben 10 haftalik gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi
8 nisanda gittim 3 hafta sonra ikili test için gel dediEn son ne zaman gittin
Geç olmaz heralde olsa çağırmazdi o tarihte daha erkene randevu verirdi8 nisanda gittim 3 hafta sonra ikili test için gel dedi
Sabretmek zor ya 1 aydır gün sayıyordum gün geldi şimdi de cinsiyet filanGeç olmaz heralde olsa çağırmazdi o tarihte daha erkene randevu verirdi
Aynen bende merakla bekliyorum tekrar gidipte göreceğim günüSabretmek zor ya 1 aydır gün sayıyordum gün geldi şimdi de cinsiyet filan
evet ya ne güzel bakalım bizimkiler ne olacak ne zaman belli olacak12. Haftada öğrenenler de var ya ne güzel
Evet mağaza ya giriyorum bakıp cıkıyorum elimi atamıyorum hiçbir şeyeevet ya ne güzel bakalım bizimkiler ne olacak ne zaman belli olacak
Zaten en çok onun için istiyorum alayım istiyorum ama mecburen geri duruyorum bi ogrensemEvet mağaza ya giriyorum bakıp cıkıyorum elimi atamıyorum hiçbir şeye
İnşallahZaten en çok onun için istiyorum alayım istiyorum ama mecburen geri duruyorum bi ogrensem
canım ben okumuştum burun damarlarımızla ilgili bi durummuş progesteron hormonu arttığı için daha zor nefes alınırmış telaş yapma normalKızlar nefes almakta zorlanıyorum bazen ya
Neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?