15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

ANNELER BI KONUYU COK MERAK EDIYORUM DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞACAK OLANLARINIZ VAR MI?
bende doğum izninden sonra çalışmayı düşünüyorum evet zor olacak ama o süre uzadıkça sadece anne değil bebek de zor ayrılıyo yani 1 yaşında herşeyi anlıyo onun için daha zor düzene oturtmak ayrıca aylarca ücretsiz izinle onun ihtiyaçlarını istediğim gibi karşılayamam.hem düzene çabuk alışsın hemde ihtiyaçları kısıtlanmasın diye düşünüyorum...

Bacılarım günaydın cumanız geçmiş kandiliniz mübarek olsun ben dün sabah kutladım miniğimi kuzucuklarımızn da bayramı kutlu olsun
Rabbim nice kandillere bayramlara evlatlarımızla ve sevdiklerimizle sağlıkla erişmemizi nasip etsin.. cinsiyet için ben doktora inşallah kesinse söyler değilse hiç bahsetmesin demiştim 14.haftada yüzde 60 kız ama net değil değil yani 11 yada 12. haftada olanlar çok beklentiye girmeyin bana bile 1 ay sonra kesin konuşurum dedi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

bende senınle aynı düşüncedeyım canım zaten o zaman onların gelecegi için çalışacagız rabbım yardım edecektır ınşallah

benım doktorumda tahmın yuruttu sadce ama kesın erkek yada kız demedı 3 hafta sonra yanı 16 haftada netlesir dedi rabbım saglıklı olsunlarda geç öğrensekte olur canım ınan ltrasyom fotoğrafından bıle bebeğimizi seviyoruz esım ve ben.buarada cuman muberek geçmiş kandilin kutlu olsun

arkadaşlar merhaba...hepinize rahat güzel hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.biraz geç kalmışım ama benide aranıza kabul edersiniz umarım.bugün itibariyle 11+0 dayım,sat 6 şubat.2. gebeliğim 25 aylık iki fıstığım var buda sürpriz yumurtam :) ankara dayım.çalışıyorum ve malesef sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum hala bulantılarım devam ediyor su dahi içemiyorum

hoş geldin aramıza canım rabbım bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin umarım hamileliğinin diğer dönemleri rahat edersin 3 ay bitince bulantılarında bıtecektir inşallahdert etme

Hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hangi doktaro gidiyon ankarda

Ense için geç kalmış olur muyuz acaba

Hoşgeldin
Hayırlı olsun bebeğin

selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar ,benim ufaklık hareket etti sanıırm :) içim bir tuhaf oldu ilk gebelıgım oldugu için birazda korktum ama tuhaf bır duygu yaa sızınkıler ne alemde oynayan var mı benım kı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…