• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Canim o bendede oluyo hele telefonla konuşurken sanki kosmusum gibi nefes nefese kalıyorum rahim büyüyoya cigerlere baskı yaptığından oluyomus
Bana genelde yatarken oluo ama çok erken diye düşünmüştüm ben daha küçük nasıl baskı yapacak die
Hani genelde 8-9. Ayların şikayetleri bunlar diye biliyordum

Kızlar nefes almakta zorlanıyorum bazen ya
Neden olabilir
Canim bendede oluyor sindiden boyleyim diyorum bazen ileride nazil olacak diye düşündüğüm oluyor Rabbim YARDIMCINIZ olsun inşallah demekki bu konuda tek degilmisiz

Canim bendede oluyor sindiden boyleyim diyorum bazen ileride nazil olacak diye düşündüğüm oluyor Rabbim YARDIMCINIZ olsun inşallah demekki bu konuda tek degilmisiz
Aynen
Şimdiden böyle ise ileride nasıl nefes alacağım diyorum
Allah yardımcımız olsun kolay değil ya annelik en zor şey bence

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
Allahım bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları bitsin
Herkesin gönlündeki nasip olsun
Bol bol dua edelim
Şükür bu güne kavuştuk 2 canlı bi şekilde

Rabbim olmayan herkese versin.kimseyi evladı ile sınamasın
Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Hepinizi seviyorum ii ki varsınız kızlar

Bana genelde yatarken oluo ama çok erken diye düşünmüştüm ben daha küçük nasıl baskı yapacak die
Hani genelde 8-9. Ayların şikayetleri bunlar diye biliyordum
bana yatarken olmuyoda yürürken ve konuşurken çok oluyo banada erken gibi geliyo heralde sona dogru hiç nefes alamayacam

Kizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur

Kizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur

Tamam sen sakin ol çıkınca da yaz
Bn dua etcem sana şimdi

Dua eden herkesten Allah razı olsun sımdı serum takılı beklıyorum;( bişey olmaz inşaAllah

Back