• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar ,benim ufaklık hareket etti sanıırm :) içim bir tuhaf oldu ilk gebelıgım oldugu için birazda korktum :KK70: ama tuhaf bır duygu yaa sızınkıler ne alemde oynayan var mı benım kı gıbı
Bende hala kıpırti yok merakla bekliyorum

kızlar bugün doktora gittim ikili taramamın sonuçları iyi geldi doktora cok ısrar ettim cinsiyet için 15 dakika uğraştı benim sıpam yine yüzüstü uyumuş ve %80 kız dedi sakın alışveriş yapma dedi 15 gün sonra yine gel dedi tekrar bi bakayım netleştireyim dedi

kızlar bugün doktora gittim ikili taramamın sonuçları iyi geldi doktora cok ısrar ettim cinsiyet için 15 dakika uğraştı benim sıpam yine yüzüstü uyumuş ve %80 kız dedi sakın alışveriş yapma dedi 15 gün sonra yine gel dedi tekrar bi bakayım netleştireyim dedi
Oo nasıl inatçı bebekler ya

Herkese Günaydın :), bizde minigimizi insallah 16 22 ekim tarihleri arasinda bekliyoruz :) insallah saglikli bir gebelik gecirip saglikla yavrumuzu kucagimiza alabiliriz :)

herkese iyi hafta sonları :) bebek bakımı konusunda çok endişelere sahip oldum durup dururken ya daha hamileliğe adapte olamadan bunlar aklıma nerden geliyor hiç anlamıyorum :(

Kızlar
3. Gün hala kusmadım midem de bulanmıyor gibi
Aman nazar değmesin hayatın tadına varıyorum yavaştan
Bu arada sadece 6 ayy kaldı doğumaaa 

Merhaba bende tam 12 haftalik oldum kasim 7 veya 8 gibi hesaplamalarima gore ☺gecen hafta dr.ye gittik 2 li test yapildi hersey normal gayet guzel cikti ama cinsiyetini hala ogrenemedik ☺

Kızlar
3. Gün hala kusmadım midem de bulanmıyor gibi
Aman nazar değmesin hayatın tadına varıyorum yavaştan
Bu arada sadece 6 ayy kaldı doğumaaa 
Aynen benimde bulanmiyor 4 gundur artik rahatca yemek yemege basladim benimde dogumuma 6 ay kaldi bir an once saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza ☺

Merhaba bende tam 12 haftalik oldum kasim 7 veya 8 gibi hesaplamalarima gore ☺gecen hafta dr.ye gittik 2 li test yapildi hersey normal gayet guzel cikti ama cinsiyetini hala ogrenemedik ☺
ben De geçen hafta gidecektim yetişemedim
Bu perşembe gideceğim inşallah

Back