15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur
rbbım yavrunu sana bağışlasın canım moreli ni bozma yüksek tut inşallah düzelir

amin canım senınde kandılın mubarek olsun dualarımız kabul olsun

ANNELER BI KONUYU COK MERAK EDIYORUM DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞACAK OLANLARINIZ VAR MI?

Sabah hastanedeyim diye yazmistim doktor beni eve gönderdi dinlen dedi bir haftadır böyleyim bide idrar yolu enfeksiyonu için damardan antibiyotık verdi doktor hamileliğim biraz zor geçiyor şükür bunada rabbimin bi bildiği vardir su kandil hürmetine dualarınızda lütfen benide bulundurun hayırlısıyla Rabbim kucagıma almayı nasıp etsın.

BENDE CANIM BANA ESIM DAYANAMAZSIN DIYOR BENDE KIZIYORUM OYLE DEME YUZUME KARSI DAYANMALIYIM CÜNKÜ ONUN GELECEĞİ İÇİN ÇALISMALIYIM DIYORUM.RABBIM KOLAYLIK VERSIN BIZLERE
Amin canİm hepimiz içinde zor bende düşünüyorum nasıl bırakıp gelecem diye ama dediğin gibi bebeğimiz geleceği için mecburum

Bugün doktora gidecektim nasip olmadı yarına randevu almıştım
Eşim haftaya gidelim belki cinsiyetini öğreniriz diyo
Beklesem mi bilmiyorum ya

yok canım sadece normal ultason çeken doktorlar varya hani dahiliye,genel cerrahi v.s bakan ultrasoncular varya onlar çekiyorlar sonucunu kendi doktoruna gösteriyorsun
Karışık işler ya neyse boşver ben herşeyi kadın doğumcu yapıyor sanıyordum

ya arkadaşlar geçen gün sırtüstü yatıyordum sağ tarafa dönünce içimde bişeyler hareket etti sanki:) heyecanlandım :)bebiş olabilir mi yoksa çok mu erken acaba ..siz hissediyor musunuz hiç?

ya arkadaşlar geçen gün sırtüstü yatıyordum sağ tarafa dönünce içimde bişeyler hareket etti sanki:) heyecanlandım :)bebiş olabilir mi yoksa çok mu erken acaba ..siz hissediyor musunuz hiç?
Bn de bugün hissettim gibi ama kısacık sanki titrer gibi ama ne bilmiyorum

Bugün doktora gidecektim nasip olmadı yarına randevu almıştım
Eşim haftaya gidelim belki cinsiyetini öğreniriz diyo
Beklesem mi bilmiyorum ya
Bekle bence canım bende 14. Haftayı bekliyorum insallah cinsiyetini öğreniriz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…