rbbım yavrunu sana bağışlasın canım moreli ni bozma yüksek tut inşallah düzelirKizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rbbım yavrunu sana bağışlasın canım moreli ni bozma yüksek tut inşallah düzelirKizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur
amin canım senınde kandılın mubarek olsun dualarımız kabul olsunKızlar hepinizin kandili mübarek olsun
Allahım bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları bitsin
Herkesin gönlündeki nasip olsun
Bol bol dua edelim
Şükür bu güne kavuştuk 2 canlı bi şekilde
Rabbim olmayan herkese versin.kimseyi evladı ile sınamasın
Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Hepinizi seviyorum ii ki varsınız kızlar
Ben mecburen çalışacam canimANNELER BI KONUYU COK MERAK EDIYORUM DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞACAK OLANLARINIZ VAR MI?
BENDE CANIM BANA ESIM DAYANAMAZSIN DIYOR BENDE KIZIYORUM OYLE DEME YUZUME KARSI DAYANMALIYIM CÜNKÜ ONUN GELECEĞİ İÇİN ÇALISMALIYIM DIYORUM.RABBIM KOLAYLIK VERSIN BIZLEREBen mecburen çalışacam canim
İznim bitince çalışacağım canım mecburANNELER BI KONUYU COK MERAK EDIYORUM DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞACAK OLANLARINIZ VAR MI?
BENDE CANIM RABBBIM NASIP EDERSE 37 HAFTADA İZİNE AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOMQUOTE
İznim bitince çalışacağım canım mecbur
İnşallah sağlık durumu iyi olursa bn de öle planlıyorum ama bakalım zaman ne gösterirBENDE CANIM RABBBIM NASIP EDERSE 37 HAFTADA İZİNE AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOM
Amin canİm hepimiz içinde zor bende düşünüyorum nasıl bırakıp gelecem diye ama dediğin gibi bebeğimiz geleceği için mecburumBENDE CANIM BANA ESIM DAYANAMAZSIN DIYOR BENDE KIZIYORUM OYLE DEME YUZUME KARSI DAYANMALIYIM CÜNKÜ ONUN GELECEĞİ İÇİN ÇALISMALIYIM DIYORUM.RABBIM KOLAYLIK VERSIN BIZLERE
yok canım sadece normal ultason çeken doktorlar varya hani dahiliye,genel cerrahi v.s bakan ultrasoncular varya onlar çekiyorlar sonucunu kendi doktoruna gösteriyorsunİki doktor mu bakıo ultrasonda cnm
aman esircim formalite işte bence ben yi,nede girdim meraktan :)Kesin sonuç yoksa ni ye yapıyorlar bunu ya anlamıyorum ki
☺aman esircim formalite işte bence ben yi,nede girdim meraktan :)
Karışık işler ya neyse boşver ben herşeyi kadın doğumcu yapıyor sanıyordumyok canım sadece normal ultason çeken doktorlar varya hani dahiliye,genel cerrahi v.s bakan ultrasoncular varya onlar çekiyorlar sonucunu kendi doktoruna gösteriyorsun
Bn de bugün hissettim gibi ama kısacık sanki titrer gibi ama ne bilmiyorumya arkadaşlar geçen gün sırtüstü yatıyordum sağ tarafa dönünce içimde bişeyler hareket etti sanki:) heyecanlandım :)bebiş olabilir mi yoksa çok mu erken acaba ..siz hissediyor musunuz hiç?
bir an önce hissetmek istiyorum artık otururken yatarken elim hep karnımdaBn de bugün hissettim gibi ama kısacık sanki titrer gibi ama ne bilmiyorum
Bekle bence canım bende 14. Haftayı bekliyorum insallah cinsiyetini öğreniriz diyeBugün doktora gidecektim nasip olmadı yarına randevu almıştım
Eşim haftaya gidelim belki cinsiyetini öğreniriz diyo
Beklesem mi bilmiyorum ya
Geç olmaz mı ya çok merak ediyorum ama daha bugün 11+5Bekle bence canım bende 14. Haftayı bekliyorum insallah cinsiyetini öğreniriz diye