15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

İki doktor mu bakıo ultrasonda cnm

Kesin sonuç yoksa ni ye yapıyorlar bunu ya anlamıyorum ki

insallah canm hayirlisiyla saglikli oldugunu duyayim bende cunku insan o 15gun beklemede bile gunler gecmek bilmez ya ferah tutalim icimizi dua edelim birbirimize

insallah canm hayirlisiyla saglikli oldugunu duyayim bende cunku insan o 15gun beklemede bile gunler gecmek bilmez ya ferah tutalim icimizi dua edelim birbirimize

AMİN SENİN BEBEĞİNDE HAYIRLI OLSUN CANIM RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH

canım beni ılık duş ve buzdolabından çıkmış kolonya kurtardı baş ağrısından aklında olsun çok geçmiş olsun

canım beni ılık duş ve buzdolabından çıkmış kolonya kurtardı baş ağrısından aklında olsun çok geçmiş olsun
ay cok sagol canım dun dayanamadım parol ıctım bugün doktorum miğren olabilir bır doktora görün dedi aklımda bulunur uygularım bir dakınde

Günaydın.
Allah hayırlara getirsin rüya gördüm daha doğrusu kabus sızde görüyormusunuz.
ben de çok görüyorum ve içinde çoğunlukla doğum ya da bebek oluyo normal tabi günlük endişelerimiz bilinçaltında saklı duruyo

benden 2 tüp kan aldılar kan uyuşmazlığı da var diye bir de ultrasona girdim ikili test 2 günde çıktı

Ben bebegimle
ben de çok görüyorum ve içinde çoğunlukla doğum ya da bebek oluyo normal tabi günlük endişelerimiz bilinçaltında saklı duruyo
ben bebegimin saglığıyla ilgili rüyalar görüyorum Allahım eli ayagı düzgün saglıklı olSyn inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…