• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

zeka testi için doktordan geldim annişler kendi doktorum cinsiyeti belli degil 3 hafta sonra net belli olur dedi ama kıza benzzior dedi .ayrıntılı ultrasyondakı doktor da doktorun erkek demiştir kesin dedi bebek erkeğe benziyor dedi bende doktorum erken diye yorum yapmadı dedim biz böyle erken söyleriz dedi:KK48:kafam karıştı ayrıntılıda her şey normal kan idrar sonucunu haftaya alacağım:KK48:
İki doktor mu bakıo ultrasonda cnm

canım ben ultrasona girdim 1 tüpte kan aldılar ultrason sonucum hemen o gün çıktı kan sonucu 15 gün sonra dediler ultrason sonucuma göre herşey normal dedi doktorum ama şunuda ekledi bu testlerin hiçbir güvenilirliği yok dedi o yüzden evham yapma boşu boşuna testi sorunlu çıkanların coğunun bebeği sapasağlam cıkmış hepsi Rabbimin hikmeti canım
Kesin sonuç yoksa ni ye yapıyorlar bunu ya anlamıyorum ki

canım ben ultrasona girdim 1 tüpte kan aldılar ultrason sonucum hemen o gün çıktı kan sonucu 15 gün sonra dediler ultrason sonucuma göre herşey normal dedi doktorum ama şunuda ekledi bu testlerin hiçbir güvenilirliği yok dedi o yüzden evham yapma boşu boşuna testi sorunlu çıkanların coğunun bebeği sapasağlam cıkmış hepsi Rabbimin hikmeti canım
insallah canm hayirlisiyla saglikli oldugunu duyayim bende cunku insan o 15gun beklemede bile gunler gecmek bilmez ya ferah tutalim icimizi dua edelim birbirimize

insallah canm hayirlisiyla saglikli oldugunu duyayim bende cunku insan o 15gun beklemede bile gunler gecmek bilmez ya ferah tutalim icimizi dua edelim birbirimize

Selam kızlar ben de aranıza katıldım Allah nasip ederse ekim 2015te bebişime kavuşucam inşallah ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Rabbim hepimize sağlık sıhhatle evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin, sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum, sağlıklı bebek en büyük duam...
AMİN SENİN BEBEĞİNDE HAYIRLI OLSUN CANIM RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH:anneadayı::nazar:

arkadaşalr siddetli ara sıra baş agrılarım olmaya başladı ilaç da kullanamıyorum 3 gündür başım ağrıyor ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz böyle sorun yaşayan varmı tadım tuzum hiç kalmadı üçgündür:cry:

canım beni ılık duş ve buzdolabından çıkmış kolonya kurtardı baş ağrısından aklında olsun :( çok geçmiş olsun

canım beni ılık duş ve buzdolabından çıkmış kolonya kurtardı baş ağrısından aklında olsun :KK43: çok geçmiş olsun
ay cok sagol canım dun dayanamadım parol ıctım bugün doktorum miğren olabilir bır doktora görün dedi aklımda bulunur uygularım bir dakınde

Günaydın.
Allah hayırlara getirsin rüya gördüm daha doğrusu kabus sızde görüyormusunuz.
ben de çok görüyorum ve içinde çoğunlukla doğum ya da bebek oluyo normal tabi günlük endişelerimiz bilinçaltında saklı duruyo

arkadaslar folik asit icin doktorumla gorustum gerek gormedim ben esimede kullandirtmadim dedi falan baya ayrintiya girerek anlatyi icim rahatladi smdi 5mayis icin gun verdi 2li taramaya gidicwm zeka testi icin cok evham ettim bana dua edin lutfen hayirlisiyla saglikli hberler alayim insallah rabbim tum hamilelere yardim etsin insallah bu arada 2li tarama yaptiranlar sadece kan mi verdiniz kac gunde cikti ?
benden 2 tüp kan aldılar kan uyuşmazlığı da var diye bir de ultrasona girdim ikili test 2 günde çıktı

Ben bebegimle
ben de çok görüyorum ve içinde çoğunlukla doğum ya da bebek oluyo normal tabi günlük endişelerimiz bilinçaltında saklı duruyo
ben bebegimin saglığıyla ilgili rüyalar görüyorum Allahım eli ayagı düzgün saglıklı olSyn inşaAllah.

Back