15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Selam kızlar ben de aranıza katıldım Allah nasip ederse ekim 2015te bebişime kavuşucam inşallah ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Rabbim hepimize sağlık sıhhatle evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin, sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum, sağlıklı bebek en büyük duam...

Hoşgeldin cnm hayirli olsun Allah sag saglim kucagina almayida nasip etsin insallah

Amiin amin sağlık her şeyin başı
Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza
Hoşgeldiniz aramıza

Dün bn de alıp yedim
afiyet olsun canım ye ye valla benim bulantılarım geçti ümüğüm bir açıldı yediklerime ben bile şaşırıyorum sanki kıtlıkta kalmışım birde yemek programlarını izliyorum hep off off ne görürsem canım istiyo yaa :)

Benimde 2 kez uzuun suren gece gunduz araliksiz bas agrim oldu .. birinde parol aldim kesmedi 2 gun gece gunduz surdu..digerinde fayda etmio zaten diye icmedim.. ablaminda hamileliginde cok basi agrirmis..Allah yardimcimiz olsun..

Gazz gazz..Allahim gaz sancisindan catliyorum olucemm..
bicaklar igneler saplaniyor..baloncuklar patlio icimde sanki..
zaten gazliydim..
Ayy benim bebegimde kesin bole gazlimi olur..
benim gibi gaz sancisi ceken var mi..bi rahtlama yontemi bilenn.. :)

Çok güzel darısı bana

Gaz yapan yiyeceklerde n uzak dur cnm

Günaydın.
Allah hayırlara getirsin rüya gördüm daha doğrusu kabus sızde görüyormusunuz.

arkadaslar folik asit icin doktorumla gorustum gerek gormedim ben esimede kullandirtmadim dedi falan baya ayrintiya girerek anlatyi icim rahatladi smdi 5mayis icin gun verdi 2li taramaya gidicwm zeka testi icin cok evham ettim bana dua edin lutfen hayirlisiyla saglikli hberler alayim insallah rabbim tum hamilelere yardim etsin insallah bu arada 2li tarama yaptiranlar sadece kan mi verdiniz kac gunde cikti ?

zeka testi için doktordan geldim annişler kendi doktorum cinsiyeti belli degil 3 hafta sonra net belli olur dedi ama kıza benzzior dedi .ayrıntılı ultrasyondakı doktor da doktorun erkek demiştir kesin dedi bebek erkeğe benziyor dedi bende doktorum erken diye yorum yapmadı dedim biz böyle erken söyleriz dedikafam karıştı ayrıntılıda her şey normal kan idrar sonucunu haftaya alacağım

canım ben ultrasona girdim 1 tüpte kan aldılar ultrason sonucum hemen o gün çıktı kan sonucu 15 gün sonra dediler ultrason sonucuma göre herşey normal dedi doktorum ama şunuda ekledi bu testlerin hiçbir güvenilirliği yok dedi o yüzden evham yapma boşu boşuna testi sorunlu çıkanların coğunun bebeği sapasağlam cıkmış hepsi Rabbimin hikmeti canım

Anneler bu da benim bebeğim cinsiyet tahmini alsam kafam karisti

Eklentiler

• IMG_20150422_111740.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…