Canim o bendede oluyo hele telefonla konuşurken sanki kosmusum gibi nefes nefese kalıyorum rahim büyüyoya cigerlere baskı yaptığından oluyomusKızlar nefes almakta zorlanıyorum bazen ya
Neden olabilir
Onu bilmiyorum cnm saglikli olsunlar da ben kan veririm tedbir amacli olabilirGeçen kontrolde bendende 4 tüp kan aldılar her seferinde alacaklarmı böle
Bana genelde yatarken oluo ama çok erken diye düşünmüştüm ben daha küçük nasıl baskı yapacak dieCanim o bendede oluyo hele telefonla konuşurken sanki kosmusum gibi nefes nefese kalıyorum rahim büyüyoya cigerlere baskı yaptığından oluyomus
Canim bendede oluyor sindiden boyleyim diyorum bazen ileride nazil olacak diye düşündüğüm oluyor Rabbim YARDIMCINIZ olsun inşallah demekki bu konuda tek degilmisizKızlar nefes almakta zorlanıyorum bazen ya
Neden olabilir
AynenCanim bendede oluyor sindiden boyleyim diyorum bazen ileride nazil olacak diye düşündüğüm oluyor Rabbim YARDIMCINIZ olsun inşallah demekki bu konuda tek degilmisiz
bana yatarken olmuyoda yürürken ve konuşurken çok oluyo banada erken gibi geliyo heralde sona dogru hiç nefes alamayacamBana genelde yatarken oluo ama çok erken diye düşünmüştüm ben daha küçük nasıl baskı yapacak die
Hani genelde 8-9. Ayların şikayetleri bunlar diye biliyordum
orası öle tabi canım nemli olan bebişlerimizin sağlığıOnu bilmiyorum cnm saglikli olsunlar da ben kan veririm tedbir amacli olabilir
Kolay aylar hiç gelmeyecek mi bu hamilelik dönemindebana yatarken olmuyoda yürürken ve konuşurken çok oluyo banada erken gibi geliyo heralde sona dogru hiç nefes alam
ayacam
Kizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur
Tamam sen sakin ol çıkınca da yazKizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur
Allah şifa versin canım inşallah bi sorun olmadan bebeğini alırsın kucağınaKizlar hastanedeyim bana su mubarek kandil hürmetine dua edin. Baslarda kahverengi leke vardı sımdi kana dönüştü dua edin ne olur
gelmiyecek galiba :)Kolay aylar hiç gelmeyecek mi bu hamilelik döneminde
Doğunca en zoru diyorlar ama bn inanmıomgelmiyecek galiba :)
annelik her aşamasında zor sanat bence Allah yardımcımız olsunDoğunca en zoru diyorlar ama bn inanmıom
Hakkımızda hayırlısı olsun
Allah hepimizden razı olsunDua eden herkesten Allah razı olsun sımdı serum takılı beklıyorum;( bişey olmaz inşaAllah
Haklısınannelik her aşamasında zor sanat bence Allah yardımcımız olsun
3 gün önce doktor plasentanın asagıda oldugunu ve plasentanım bıraz kanama yaptıgını söyledı sımdı bilmiyorum beklıyorumAllah hepimizden razı olsun
Bişey olmaz Allahın izni ile
Ama neden olmuş doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?