15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Evet cnm o zmn bsey diyemiyorlar arada bi yapmak lazim :))
kesinlikleee benimde bazen canım bişeyler istiyor ama mazerete gerek kalmadan bakıyorum hemen getiriyo ama çocugum için diye de altını cizip bana bi takılıyo genelde ikinci plana mı düşüyorum neee

arkadaşalr siddetli ara sıra baş agrılarım olmaya başladı ilaç da kullanamıyorum 3 gündür başım ağrıyor ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz böyle sorun yaşayan varmı tadım tuzum hiç kalmadı üçgündür

kesinlikleee benimde bazen canım bişeyler istiyor ama mazerete gerek kalmadan bakıyorum hemen getiriyo ama çocugum için diye de altını cizip bana bi takılıyo genelde ikinci plana mı düşüyorum neee
Yok cnm onlar bizi ikinci plana atmaz ama bebisler gelince biz kocisleri aticaz galiba

Benimde hamile gibi degilde gobekli bi kiz gibi duruyor zaten yasimdan kucuk duruyorum 14 15 gibi gösteriyorum kimse hamile oldgumu anlamıyor
aynen benimde göbeğim varmış gibi duruyo her duyan a ciddenmi hamilemisin hic belli olmuyo diyo bide ay daha yaşın küçük ne kadar genç evlenmişsin biraz bekleseydin bebek için diyolar 30 yaşındayım deyince a ciddimisin diye bi tepkide ondan geliyo

2 gündür var ama çok şiddetli değil geçmiş olsun cnm masj filan yap başına

bende 20 yasindayim cevremdekiler tepki gosteriyor tabi niye hemen yaptin kucuksun diye ama napayim bebisim benle büyür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…