- 29 Ekim 2014
- 393
- 140
- 53
Evet cnm o zmn bsey diyemiyorlar arada bi yapmak lazim :))çok güldüm canım ya çok iyi bi neden aklımda bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm o zmn bsey diyemiyorlar arada bi yapmak lazim :))çok güldüm canım ya çok iyi bi neden aklımda bulunsun
Evet ya bende bakiyorum bazen cok pahali geliyor banada markasi bile bei olmayan bi bebek arabasi sordum gecenlerde 370lira dedilerbebek arabaları ne kadar pahalı ya
aynı taktiği bende kullanıyorum eşimden bişey isteyince ama bebeğimiz istiyo diyorum tabiki ses çıkaramıyo o zamanHevesin geçene kadar alirsin sende cnm ben genelde yiyecek konusunda cok hevesliyim her gördüğümü istiyorum esimede isyan edince napim oglun bagriyor ordan diyorum
banada herkes ilk günden beri erkek diyo kız olursa çok sasıracaz sanırımben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki %90 kızmış gibi hissediyorum nedense hiç erkek olabilecekmiş gibi gelmiyor etrafımdakiler de aynı cinsiyet erkekse hepimize çok büyük bi süpriz olacak
Kizlar mide bulantisina ruffles in sadeside cok iyi geliyor ben seyahat aninda onunla ayakta durmustum valla :)yağsız patlamış mısır denedin mi? bana inanılmaz iyi geldi.
Evet canim aslinda hamileligin iyi yonleri cok fazla arada bi kullaniyorum esime karsi hamisligimiaynı taktiği bende kullanıyorum eşimden bişey isteyince ama bebeğimiz istiyo diyorum tabiki ses çıkaramıyo o zaman
Yuzuk falini denediniz mi bende tutmustu birde cin takvimi tutmustubanada herkes ilk günden beri erkek diyo kız olursa çok sasıracaz sanırım
Evet ya bende bakiyorum bazen cok pahali geliyor banada markasi bile bei olmayan bi bebek arabasi sordum gecenlerde 370lira dediler
yüzük falı denemedim ama çin takvimine göre erkek bide ultrasyon resimlerinden tahmine gönderdim ordada erkek dedilerYuzuk falini denediniz mi bende tutmustu birde cin takvimi tutmustu
ben çok kullanamıyorum çünkü eşim genelde şehir dışında oluyo ama yanımdayken ufak tefek şeylere kullanıyorum:)Evet canim aslinda hamileligin iyi yonleri cok fazla arada bi kullaniyorum esime karsi hamisligimi
Evet malesef dikkat etmek lazim bu tur esyalardabi de üstüne güvenli mi değil mi belli değil
Yoo hiç denemedim cnmyağsız patlamış mısır denedin mi? bana inanılmaz iyi geldi.
Burda hastanelere güvenmiyorum ama tamam cnm belki 3 boyutlu bile yokturbende bendeeeeee öğrenince haberini bekliyorum
Çok geçmiş olsun ya şimdi nasılsınMALESEF 2 GEBELİĞİMDE OLDUĞU GİBİ BUDA PROBLEMLİ BAŞLADI .DR NET BİŞEY SÖYLEMEK İÇİN 1 AY SONRA GEL DEDİ.TAM 5 HAFTALIK BEBEK GELİŞMEYE BAŞLAYACAĞI ZAMAN 40 DERECE ATEŞ VE 2 HAFTA SÜRDÜ
Bna orda kese şekline göre erkek gibi ama sağda sanki kız dediler yayüzük falı denemedim ama çin takvimine göre erkek bide ultrasyon resimlerinden tahmine gönderdim ordada erkek dediler
Bana erkek gibi dediler bende hep erkek hissediyorum rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum ama hayırlısı tabikiBna orda kese şekline göre erkek gibi ama sağda sanki kız dediler ya
Cnm o ultrason fotosundan genelde anliyorlar insallah gonlunden gecen oluryüzük falı denemedim ama çin takvimine göre erkek bide ultrasyon resimlerinden tahmine gönderdim ordada erkek dediler
Amin canım vumlemizin inşallah benim gönlümde kız geçiyo :)Cnm o ultrason fotosundan genelde anliyorlar insallah gonlunden gecen olur
Insallah kiz olur o zman :)Amin canım vumlemizin inşallah benim gönlümde kız geçiyo :)
Amin hayırlı evlat olsunlarBana erkek gibi dediler bende hep erkek hissediyorum rüyalarımda oğlum olduğunu görüyorum ama hayırlısı tabiki