15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Çook geçmiş olsun canım benim
Ya bnde bazen hissettiğim i sanıyorum ama çevrem erken diyor
Böle bi kere 360 derece içimde dönen bişe hissettim bi de titreme gibi bişey 2 defa oldu ama başka da olmadı
Daha erken bnce de yaa

hayır canım zaten ikili tarama testinde ilk önce ultrasona giriyosun ordan bakıyorlar ense kalınlığına sonrada kan tahliline gönderiyorlar bence yaptır esircim cinsiyet tahmininde bulunabilir ultrason doktorun :)
İkili ye göre mi bulunabilir canım

nasıl hissettiniz nasıl bir his ? ama daha erken değil mi

Bnm baktığımda 3 tekerlekli idi
Sonra denge sorunu yaşarsın filan dediler bi de kalite olarak beğenmedim gibi yoksa çok uygundu puset ve bebek arabası
Aman herkes herseyi soyluyor ya yengem kullaniyordu 3tekerlekli gayet rahatti yani bana gore :)

bende özele gidiyorum bakalım görebilecek mi aslında cinsiyeti önemli değil ilk bebişim ama insan merak ediyo işteee

Cnm ben 11 haftalikken erkege benziyor dedi 11+6 da ikili testte % 90 dedi belli oluyor ama bebegin pozisyonuna bagli genelde hayirlisi olsun insallah gosterir senin bebiste
inşallahhh çünkü böyle kıyafetlere falan hevesleniyorum kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması ama biran önce cinsiyeti öğrenip almak istiyorum bişeylerrr

inşallahhh çünkü böyle kıyafetlere falan hevesleniyorum kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması ama biran önce cinsiyeti öğrenip almak istiyorum bişeylerrr
Hayirlisiyla sende ogrenirsin cnm bende ogrenene kadar neler yaptim vaa cin takvimi rus takvimi ilk ultrason fotosundan tahminde bulunuyorlardi herseyi denedim yani ama ogrenincede pek bi degisiklik olmadi oyle tek tük lazim olcagini düşündüğüm seyleri aliyorum kullanamam kalir diye dusunuyorum bebisler hemen büyüyor

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki %90 kızmış gibi hissediyorum nedense hiç erkek olabilecekmiş gibi gelmiyor etrafımdakiler de aynı cinsiyet erkekse hepimize çok büyük bi süpriz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…