Bn dee öle iyi ki çalışıyorum diyorum bazenAllah yardimcimiz olsun gercekten cogu zaman cok yalniz hissediyorum kendimi
Çook geçmiş olsun canım benimslm kızlar. ben ilk kez dun hissettim kuzumun kipirtisini.nasil özlemişim o duyguyu.diyoki insan kendi kendine artık yanlız degilsin maşallah. ...
esiir canım esim olmasa ne edermisim bilmem.yapio zaten yukarda Allah var yardim ediyo.temiz havanın sana iyi gelmesine sevindim. ben mecbur içiyorum ilaci cok kusuyorum ve vucudum susuz kalmış idrar yolu enfeksiyonu gecirfim buna bagli.durduk yere antibiyotik bitirdim.yaaah
İkili ye göre mi bulunabilir canımhayır canım zaten ikili tarama testinde ilk önce ultrasona giriyosun ordan bakıyorlar ense kalınlığına sonrada kan tahliline gönderiyorlar bence yaptır esircim cinsiyet tahmininde bulunabilir ultrason doktorun :)
Evet olabilirhem o var hemde bazı isimler anlam olarak manevi olarak ağır geliyo çocuga kaldıramıyo çocuklar
güzel gidiyor simdilik arasıra bel ağrısı ve baş agrıları dışıda sende:)Hoşbulduk canım benimnasıl gidiyor hamilelik?
nasıl hissettiniz nasıl bir his ? ama daha erken değil mislm kızlar. ben ilk kez dun hissettim kuzumun kipirtisini.nasil özlemişim o duyguyu.diyoki insan kendi kendine artık yanlız degilsin maşallah. ...
esiir canım esim olmasa ne edermisim bilmem.yapio zaten yukarda Allah var yardim ediyo.temiz havanın sana iyi gelmesine sevindim. ben mecbur içiyorum ilaci cok kusuyorum ve vucudum susuz kalmış idrar yolu enfeksiyonu gecirfim buna bagli.durduk yere antibiyotik bitirdim.yaaah
evet ikili tarama testinde ultrason doktoru bakıyor eğer tecrübeliyse (ki benimki değildi) görebiliyormuşİkili ye göre mi bulunabilir canım
Aman herkes herseyi soyluyor ya yengem kullaniyordu 3tekerlekli gayet rahatti yani bana gore :)Bnm baktığımda 3 tekerlekli idi
Sonra denge sorunu yaşarsın filan dediler bi de kalite olarak beğenmedim gibi yoksa çok uygundu puset ve bebek arabası
Ultrasondan enseye yine bakacak zaten canımevet ikili tarama testinde ultrason doktoru bakıyor eğer tecrübeliyse (ki benimki değildi) görebiliyormuş
Demek ki rahatlık değişiyor herkese göre zaten 1 yaştan sonra kim tutabilir ki çocuğu arabadaAman herkes herseyi soyluyor ya yengem kullaniyordu 3tekerlekli gayet rahatti yani bana gore :)
Orasida oyle bazi bebek magazalarinda bahar şenliği indirimi oluyormuş kizlar denk gelen oldumu hicDemek ki rahatlık değişiyor herkese göre zaten 1 yaştan sonra kim tutabilir ki çocuğu arabada
bende özele gidiyorum bakalım görebilecek mi aslında cinsiyeti önemli değil ilk bebişim ama insan merak ediyo işteeeBen öğrendiğimde tam 12 haftalıktı. Devlet hastanesine gittim, daha göremeyiz erken dedi, öğleden sonra özele gittim söyledi hemen. Cihazın iyi olması ve dr tecrübesi çok önemli bu kadar erken söyleyebilmesi için.
inşallahhh çünkü böyle kıyafetlere falan hevesleniyorum kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması ama biran önce cinsiyeti öğrenip almak istiyorum bişeylerrrCnm ben 11 haftalikken erkege benziyor dedi 11+6 da ikili testte % 90 dedi belli oluyor ama bebegin pozisyonuna bagli genelde hayirlisi olsun insallah gosterir senin bebiste
Ben hep kız istiyorum ama nedense bende hep erkek isimlerle bakıyorum eşinde erkek istiyoEvet olabilir
Ya ben hep kız ismi düşünüyorum nedense ama erkek bekliyorum gibi yani istiyoruz eşim ve ben
Hayirlisiyla sende ogrenirsin cnm bende ogrenene kadar neler yaptim vaa cin takvimi rus takvimi ilk ultrason fotosundan tahminde bulunuyorlardi herseyi denedim yani ama ogrenincede pek bi degisiklik olmadi oyle tek tük lazim olcagini düşündüğüm seyleri aliyorum kullanamam kalir diye dusunuyorum bebisler hemen büyüyorinşallahhh çünkü böyle kıyafetlere falan hevesleniyorum kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması ama biran önce cinsiyeti öğrenip almak istiyorum bişeylerrr
Ben hep kız istiyorum ama nedense bende hep erkek isimlerle bakıyorum eşinde erkek istiyo
MERHABALAR
BENİMDE 4. GEBELİĞİM HAYIRLISIYLA 2.KEZ KASIM ANNESİ OLUCAM.YANİ İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?