Hiç gezemiyorum ki cnmOrasida oyle bazi bebek magazalarinda bahar şenliği indirimi oluyormuş kizlar denk gelen oldumu hic
Teşekkur ederım sen nasılsın ben iim şükürSelam kızlar, nasılsınız? Hepinize iyi haftalar
HoşgeldinizMERHABALAR
BENİMDE 4. GEBELİĞİM HAYIRLISIYLA 2.KEZ KASIM ANNESİ OLUCAM.YANİ İNŞALLAH.
Bna da tam tersiben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sanki %90 kızmış gibi hissediyorum nedense hiç erkek olabilecekmiş gibi gelmiyor etrafımdakiler de aynı cinsiyet erkekse hepimize çok büyük bi süpriz olacak
Teşekkur ederım sen nasılsın ben iim şükür
Hmm aslinda haberdar olsak boyle seylerden bizim acimizdan cok iyi olurdu :)Hiç gezemiyorum ki cnm
aynen öğrenirim inşallah bir gün hayırlısıylaHayirlisiyla sende ogrenirsin cnm bende ogrenene kadar neler yaptim vaa cin takvimi rus takvimi ilk ultrason fotosundan tahminde bulunuyorlardi herseyi denedim yani ama ogrenincede pek bi degisiklik olmadi oyle tek tük lazim olcagini düşündüğüm seyleri aliyorum kullanamam kalir diye dusunuyorum bebisler hemen büyüyor
Bnde bitmedi ama kusmadım da rahatsız edio sadece genelde aç kalıncaiyiyim ben de mide bulantıları bu hafta bıçak gibi kesildi, dedikleri doğruymuş. sen nasıl oldun? miden nasıl?
Aynen yaHmm aslinda haberdar olsak boyle seylerden bizim acimizdan cok iyi olurdu :)
Bnde bitmedi ama kusmadım da rahatsız edio sadece genelde aç kalınca
hayırlısı diyelim o zaman zaman geçmiyooooooBna da tam tersi
Hevesin geçene kadar alirsin sende cnm ben genelde yiyecek konusunda cok hevesliyim her gördüğümü istiyorum esimede isyan edince napim oglun bagriyor ordan diyorumaynen öğrenirim inşallah bir gün hayırlısıylaama evettt orası da öyle büyüyorlar hemen de işte heves diyelim...
HOŞBULDUM TŞK EDERİM .BEBEĞİMİ İLK DEFA HAFTAYA GÖRÜCEM.HERHALDE GİTMİŞKEN 2Lİ DE YAPILIR DAHA ÖNCE HİÇ YAPTIRMADIM FİKRİM YOK.
Ay Aynen çok merak ediyorum çookhayırlısı diyelim o zaman zaman geçmiyoooooo
İkili kan ve ense kalınlığı bakılıyormuş öle yaaniHOŞBULDUM TŞK EDERİM .BEBEĞİMİ İLK DEFA HAFTAYA GÖRÜCEM.HERHALDE GİTMİŞKEN 2Lİ DE YAPILIR DAHA ÖNCE HİÇ YAPTIRMADIM FİKRİM YOK.
Hevesin geçene kadar alirsin sende cnm ben genelde yiyecek konusunda cok hevesliyim her gördüğümü istiyorum esimede isyan edince napim oglun bagriyor ordan diyorum
bende bendeeeeeeA
Ay Aynen çok merak ediyorum çook
MALESEF 2 GEBELİĞİMDE OLDUĞU GİBİ BUDA PROBLEMLİ BAŞLADI .DR NET BİŞEY SÖYLEMEK İÇİN 1 AY SONRA GEL DEDİ.TAM 5 HAFTALIK BEBEK GELİŞMEYE BAŞLAYACAĞI ZAMAN 40 DERECE ATEŞ VE 2 HAFTA SÜRDÜOo nasıl dayandın bu zmna kadr :-S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?