• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

HOŞBULDUM TŞK EDERİM .BEBEĞİMİ İLK DEFA HAFTAYA GÖRÜCEM.HERHALDE GİTMİŞKEN 2Lİ DE YAPILIR DAHA ÖNCE HİÇ YAPTIRMADIM FİKRİM YOK.

Hayirlisiyla sende ogrenirsin cnm bende ogrenene kadar neler yaptim vaa cin takvimi rus takvimi ilk ultrason fotosundan tahminde bulunuyorlardi herseyi denedim yani ama ogrenincede pek bi degisiklik olmadi oyle tek tük lazim olcagini düşündüğüm seyleri aliyorum kullanamam kalir diye dusunuyorum bebisler hemen büyüyor :KK48::KK48:
aynen öğrenirim inşallah bir gün hayırlısıyla Hoppaama evettt orası da öyle büyüyorlar hemen de işte heves diyelim... :KK48:

aynen öğrenirim inşallah bir gün hayırlısıyla Hoppaama evettt orası da öyle büyüyorlar hemen de işte heves diyelim... :KK48:
Hevesin geçene kadar alirsin sende cnm ben genelde yiyecek konusunda cok hevesliyim her gördüğümü istiyorum esimede isyan edince napim oglun bagriyor ordan diyorum :KK53::KK53:

Back