- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
Bende yeni sayilirim canim o dedigin hastaneler ne tarafta kaliyor bilmiyorum bile konaktan randevu aldim persembe doktora gittigimde ikili testi konakta dusunuyorum ekstradan ozele para vermek istemiyorumCnm bende hayat hastanesinde figen hanima gidiyordum ama hic icime sinmiyordu geçen rahatsizligimdan dolayi en yakin hastane olarak metropole gittim orda seyit ibrahim bey vardi cok ilgili davrandi yani herseyi tek tek anlatti memnun kaldim ama metropol dogum yaptirmiyorrmus sanirim yani dogum icin napcagimi bilmiyorum suan izmirde de yeniyim bu arada
Hayirlisi olsun allah tamamina erdirsinÖncelikle hepinize teşekkür ederim.
Evet benim ilk çocuğum uzun zahmetler ve tedavilerin ardından geldi. uzun yıllar uğraştıktan sonra 3. tüpbebek denememde Kızım oldu :) Sonra kendiliğinden oluşan ama sağlıklı olmayan bir gebelik oluştu. Karnımda kalbi durdu ve 8 haftalıkken kürtajla alındı. Mucize gibi gelip yine aynı şekilde uçtu gitti. Sonra vazgeçtik sanki Allah kızımıza sağlık versin dedik.Ama o 'da büyüdü ve kardeş istemeye başladı bizimde bunu netleştirip bir tedavi için güç toplamamız zaman aldı. Yine bir tüpbebek denemesi ve şükürler olsun hamileyim. Kızıma kardeş geliyor.Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızımda gayet iyi idi hamileliğim ama bu defa mide bulantıları ve baş dönmeleri beni mahvetti. Geçecek umudu ile gün sayıyorum bakalım :)
Hoşgeldin canm.biraz geç açtım konuyu bi de yaşadıklarımız yakın olsun diye tarihleri sinirladım hem kimin kim olduğunu unutuyorum çok kişi olunca böle ilgilenmek daha kolayselam kızlar bu grubu yenı gordum ekim annelerındeydim .benimde dogumum Allah izin verirde bir aksılık çıkmazsa 20 ekim çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazcıkta ilk bebeğim bu arada
Hoşgeldin canım evet o korku bendede var benimde bir aksilik çıkmazsa 20 ekimde doğacak nasipse cinsiyetini öğrenebildinmi?
Hoşgeldin canm.biraz geç açtım konuyu bi de yaşadıklarımız yakın olsun diye tarihleri sinirladım hem kimin kim olduğunu unutuyorum çok kişi olunca böle ilgilenmek daha kolaybebeğin hayırlı olsun sanırım 20 ekim doğum olan 3. Kişisin
Korkmak için erken değil mi ya düşünme bile bence canımteşekkur ederim hoşbulduk evet iyi düşnmüssün canım. bakalım 3 kısıden kım once doguracakk :) :) hayırlısı olsun hepımız için saglıkla kucagımıza alalım daonemlı olan o.korkuyorum hemde çokk
Dogum aklıma geldıkçe bıraz korkuyorum. erken ama sayılı gun cabuk gecerKorkmak için erken değil mi ya düşünme bile bence canım
Yine de düşünme cnm ben burda doktor sıkıntısı çekiyorum bütün il bi dr a gidio desem yeridir
Ona gitsem o yoğunlukta acil bişey olsa naapcaz diyorum başkaları bomboş ve soğuklar ilk gebelik olduğu için açıklama istiyorum biraz ama bebeğe bakıp yolluyorlar
Dr çok önemli bence bi de o sancı ile korkuyu unuturuz boşver
Sevindim adına darısı bana inşallahahh canım evet doktor onemlı gerçekten ılk doktorum berbattı özel hastaneydı güya ılgılenmedı hıç ama sımdıkı doktorum çok ıyı allaha sukur,sende kotu dusunme herşey yolunda gıder ınsallah Allah yardımcımız olsun
yok bende bugün yaptırdım 2'li testimi ama yüzüstü yattığı için göremedi doktor11.haftada gıttım dr a 2lı test yapıldı ultrasonda gordum ılk defa:) kıza benzıyo dedi ama henuz erken oldugunu soyledı bakaım hayırlısı senın bellı mı
Anladim canim metropol Karşıyaka da bende orda oturdugum icin yakin olarak oraya gitmistim ozel hayat hastaneside konakta orda ozlem hanimi cok iyi diyorlar ama ben degistiremedim bi turlu doktorumu metropolde tepecikte ozel deniz hastanesinde dogum yaptiriyormus bende orayi bilmiyorum malesefBende yeni sayilirim canim o dedigin hastaneler ne tarafta kaliyor bilmiyorum bile konaktan randevu aldim persembe doktora gittigimde ikili testi konakta dusunuyorum ekstradan ozele para vermek istemiyorum
Kızımın adı Tuana SuBilmem diğer çocuğun adı ne cnm
Ömür é yakın Öykü güzel kız için bence
Bnde düşünüyorum hep karar veremedim yagünaydın ekim-kasım ın güzel annelerı bana bır fikikr verin zeka testi yaptırmak istemiyorum .NEDENI yüzdelik sonuçlar olması bır kesınlıği yok sonuçta aksi bi durum olsda çocuk yıne benım korkuyorum yaptırmak ıstemıyorum sizce ne yapayım bu hafta gıtmem gerek ama ıkı hafta sonra takip amaçlı gideyim diyorum.(fikikrlerinizi syleyin)
Adıyla yaşasın cnmKızımın adı Tuana Su
günaydın ekim-kasım ın güzel annelerı bana bır fikikr verin zeka testi yaptırmak istemiyorum .NEDENI yüzdelik sonuçlar olması bır kesınlıği yok sonuçta aksi bi durum olsda çocuk yıne benım korkuyorum yaptırmak ıstemıyorum sizce ne yapayım bu hafta gıtmem gerek ama ıkı hafta sonra takip amaçlı gideyim diyorum.(fikikrlerinizi syleyin)
Vallahi çok sevindim ya güzel haberlere bayılıyorum görürüm inşallah ya çok merak ediyorum gerçekten
Normalde ne kadar ikili tarama testi fiyat ıGünaydın canım %85'lik doğruluk oranı sana yeterli gelmiyorsa %99,7 doğru sonuç veren ve direkt kan tahliliyle bebeğin kromozomlarına bakan prenetal testi sana öneririm. Fiyatı pahalı olmakla birlikte yanılma payı neredeyse yok.
Normalde ne kadar ikili tarama testi fiyat ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?