15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Bende yeni sayilirim canim o dedigin hastaneler ne tarafta kaliyor bilmiyorum bile konaktan randevu aldim persembe doktora gittigimde ikili testi konakta dusunuyorum ekstradan ozele para vermek istemiyorum

Hayirlisi olsun allah tamamina erdirsin

selam kızlar bu grubu yenı gordum ekim annelerındeydim .benimde dogumum Allah izin verirde bir aksılık çıkmazsa 20 ekim çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazcıkta ilk bebeğim bu arada
Hoşgeldin canm.biraz geç açtım konuyu bi de yaşadıklarımız yakın olsun diye tarihleri sinirladım hem kimin kim olduğunu unutuyorum çok kişi olunca böle ilgilenmek daha kolay bebeğin hayırlı olsun sanırım 20 ekim doğum olan 3. Kişisin

Hoşgeldin canım evet o korku bendede var benimde bir aksilik çıkmazsa 20 ekimde doğacak nasipse cinsiyetini öğrenebildinmi?

11.haftada gıttım dr a 2lı test yapıldı ultrasonda gordum ılk defa:) kıza benzıyo dedi ama henuz erken oldugunu soyledı bakaım hayırlısı senın bellı mı

teşekkur ederim hoşbulduk evet iyi düşnmüssün canım. bakalım 3 kısıden kım once doguracakk :) :) hayırlısı olsun hepımız için saglıkla kucagımıza alalım daonemlı olan o.korkuyorum hemde çokk

Korkmak için erken değil mi ya düşünme bile bence canım

Yine de düşünme cnm ben burda doktor sıkıntısı çekiyorum bütün il bi dr a gidio desem yeridir
Ona gitsem o yoğunlukta acil bişey olsa naapcaz diyorum başkaları bomboş ve soğuklar ilk gebelik olduğu için açıklama istiyorum biraz ama bebeğe bakıp yolluyorlar
Dr çok önemli bence bi de o sancı ile korkuyu unuturuz boşver

ahh canım evet doktor onemlı gerçekten ılk doktorum berbattı özel hastaneydı güya ılgılenmedı hıç ama sımdıkı doktorum çok ıyı allaha sukur,sende kotu dusunme herşey yolunda gıder ınsallah Allah yardımcımız olsun

Sevindim adına darısı bana inşallah
Burdaki hastaneleri görsen 2 katlı ev gibi zaten en Fazla 4 dr oluyo bi hastanede
Off sadece
Kadın doğuma özel bi hastane bile yok

Bende yeni sayilirim canim o dedigin hastaneler ne tarafta kaliyor bilmiyorum bile konaktan randevu aldim persembe doktora gittigimde ikili testi konakta dusunuyorum ekstradan ozele para vermek istemiyorum
Anladim canim metropol Karşıyaka da bende orda oturdugum icin yakin olarak oraya gitmistim ozel hayat hastaneside konakta orda ozlem hanimi cok iyi diyorlar ama ben degistiremedim bi turlu doktorumu metropolde tepecikte ozel deniz hastanesinde dogum yaptiriyormus bende orayi bilmiyorum malesef

günaydın ekim-kasım ın güzel annelerı bana bır fikikr verin zeka testi yaptırmak istemiyorum .NEDENI yüzdelik sonuçlar olması bır kesınlıği yok sonuçta aksi bi durum olsda çocuk yıne benım korkuyorum yaptırmak ıstemıyorum sizce ne yapayım bu hafta gıtmem gerek ama ıkı hafta sonra takip amaçlı gideyim diyorum.(fikikrlerinizi syleyin)

Bnde düşünüyorum hep karar veremedim ya
Ama illa bişey yaptırırsam sadece ikili test olur bu şimdilik fikrim böle ama zaman ne gösterir bilmiyorum belki onu da istemem

Günaydın canım %85'lik doğruluk oranı sana yeterli gelmiyorsa %99,7 doğru sonuç veren ve direkt kan tahliliyle bebeğin kromozomlarına bakan prenetal testi sana öneririm. Fiyatı pahalı olmakla birlikte yanılma payı neredeyse yok.

Normalde ne kadar ikili tarama testi fiyat ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…