ALLAH ne büyük..inşallah rahatlarsın bu hamileliğinde de ..hepimiz ve bebişlerimiz sağlıklı olalım inşallah..gün sayma işini ben de yapıyorumÖncelikle hepinize teşekkür ederim.
Evet benim ilk çocuğum uzun zahmetler ve tedavilerin ardından geldi. uzun yıllar uğraştıktan sonra 3. tüpbebek denememde Kızım oldu :) Sonra kendiliğinden oluşan ama sağlıklı olmayan bir gebelik oluştu. Karnımda kalbi durdu ve 8 haftalıkken kürtajla alındı. Mucize gibi gelip yine aynı şekilde uçtu gitti. Sonra vazgeçtik sanki Allah kızımıza sağlık versin dedik.Ama o 'da büyüdü ve kardeş istemeye başladı bizimde bunu netleştirip bir tedavi için güç toplamamız zaman aldı. Yine bir tüpbebek denemesi ve şükürler olsun hamileyim. Kızıma kardeş geliyor.Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızımda gayet iyi idi hamileliğim ama bu defa mide bulantıları ve baş dönmeleri beni mahvetti. Geçecek umudu ile gün sayıyorum bakalım :)
Nasıl atacağım bilmiyorum ki :) acemiyim biracık sen tarif et atmaya çalışayımbazı bebekler öleymişatsana resmini bebeğin
hayır canım tahlilimi kendi doktorum kağıda yazdı aşağı katta başka bir ultrasoncu var o bakıyortahlili nden kendi doktorun yapmadı canım ..
hayırlı olsun canım olurmu öyle şey anneliğin yaşımı olur bende 29 yaşındayım ve ilk çocuğumSon Adet: 1 Şubat , 2.çocuğum ve 40 yaşındayım.. Beklenen doğum tarihi 8 kasım görünüyor. İstanbuldayım :)
Grubun en yaşlısı benim galiba :)
hayırlı olsun canım olurmu öyle şey anneliğin yaşımı olur bende 29 yaşındayım ve ilk çocuğum
Dosya yükle diye birşey var mesaj yazarken ordan diye biliyorumNasıl atacağım bilmiyorum ki :) acemiyim biracık sen tarif et atmaya çalışayım
Hımm ben yanliş anlamışım cnm k. bakmahayır canım tahlilimi kendi doktorum kağıda yazdı aşağı katta başka bir ultrasoncu var o bakıyor
isim var mı cnm aklında hiç11-14 haftalar arası ense kalınlığı ölçümü, bence gidebilirsin. Benim doktorum 12 hafta dolunca gel demişti.
MAŞALLAH ÇOK SEVINDIM RABBIM SAĞ SALİM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNÖncelikle hepinize teşekkür ederim.
Evet benim ilk çocuğum uzun zahmetler ve tedavilerin ardından geldi. uzun yıllar uğraştıktan sonra 3. tüpbebek denememde Kızım oldu :) Sonra kendiliğinden oluşan ama sağlıklı olmayan bir gebelik oluştu. Karnımda kalbi durdu ve 8 haftalıkken kürtajla alındı. Mucize gibi gelip yine aynı şekilde uçtu gitti. Sonra vazgeçtik sanki Allah kızımıza sağlık versin dedik.Ama o 'da büyüdü ve kardeş istemeye başladı bizimde bunu netleştirip bir tedavi için güç toplamamız zaman aldı. Yine bir tüpbebek denemesi ve şükürler olsun hamileyim. Kızıma kardeş geliyor.Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızımda gayet iyi idi hamileliğim ama bu defa mide bulantıları ve baş dönmeleri beni mahvetti. Geçecek umudu ile gün sayıyorum bakalım :)
Ben de Cuma günü öğrendiğimden beri düşünüyorum ama tam karar veremedik. Ömür düşünüyorduk erkek ya da kız unisex bir isim diye. Bilmiyorum ki kızda nasıl olur?isim var mı cnm aklında hiç
bebeişler doğana kadar her gün bi isim aklınıza takılır bız cevremızdekıler çok şık arasında kaldığımızda bebek isimlerini bir kağıda yazardık şansına ne çıkarsaBen de Cuma günü öğrendiğimden beri düşünüyorum ama tam karar veremedik. Ömür düşünüyorduk erkek ya da kız unisex bir isim diye. Bilmiyorum ki kızda nasıl olur?
Evet 1-2 ay içinde herkesi saracak bu telaş bencebebeişler doğana kadar her gün bi isim aklınıza takılır bız cevremızdekıler çok şık arasında kaldığımızda bebek isimlerini bir kağıda yazardık şansına ne çıkarsarabbım yardımcın olsun bızde öğrensek bu telaş bızıde sarsa keşke
Hoşgeldin o zmn aramızaabenimde bebişim doğacakkk bu tarıhler arasındaaaa
Doktor bi açtı cihazı zıpladı yerinden, elleri ayakları seçilebiliyordu, arkasını filan döndü şov yaptı resmen. 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç :) sen de bir an önce gör inşallah çok başka bi duyguymuşo güne göre iyiyim şükür sabah ve akşamları kötü oluyorum öğlen ii gibiyim..
1 ayy mııı yaa gecmıo 1 ay uzun zaman :) bebeğin hareketlerini gördün mü nasıldı
Vallahi çok sevindim ya güzel haberlere bayılıyorum görürüm inşallah ya çok merak ediyorum gerçektenDoktor bi açtı cihazı zıpladı yerinden, elleri ayakları seçilebiliyordu, arkasını filan döndü şov yaptı resmen. 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç :) sen de bir an önce gör inşallah çok başka bi duyguymuş
Hoşgeldin canım evet o korku bendede var benimde bir aksilik çıkmazsa 20 ekimde doğacak nasipse cinsiyetini öğrenebildinmi?selam kızlar bu grubu yenı gordum ekim annelerındeydim .benimde dogumum Allah izin verirde bir aksılık çıkmazsa 20 ekim çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazcıkta ilk bebeğim bu arada
Oh oh msallah canim darisi basimacanım gittim, çok şükür her şey yolunda test sonuçlarımda iyi geldiama cinsiyetini öğrenemedim henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?