15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

ALLAH ne büyük..inşallah rahatlarsın bu hamileliğinde de ..hepimiz ve bebişlerimiz sağlıklı olalım inşallah..gün sayma işini ben de yapıyorum eşim de her gün bu gün son dayan diyor

Son Adet: 1 Şubat , 2.çocuğum ve 40 yaşındayım.. Beklenen doğum tarihi 8 kasım görünüyor. İstanbuldayım :)
Grubun en yaşlısı benim galiba :)
hayırlı olsun canım olurmu öyle şey anneliğin yaşımı olur bende 29 yaşındayım ve ilk çocuğum

hayırlı olsun canım olurmu öyle şey anneliğin yaşımı olur bende 29 yaşındayım ve ilk çocuğum

Bende ilk çocuğuma 29'da hamile kalıp 30'da doğurmuştum..Şimdi kızım 10 yaşında ve hevesle abla olacağı günü bekliyor :)
Darısı başınıza :)

MAŞALLAH ÇOK SEVINDIM RABBIM SAĞ SALİM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEBİŞİNİ

Ben de Cuma günü öğrendiğimden beri düşünüyorum ama tam karar veremedik. Ömür düşünüyorduk erkek ya da kız unisex bir isim diye. Bilmiyorum ki kızda nasıl olur?
bebeişler doğana kadar her gün bi isim aklınıza takılır bız cevremızdekıler çok şık arasında kaldığımızda bebek isimlerini bir kağıda yazardık şansına ne çıkarsa rabbım yardımcın olsun bızde öğrensek bu telaş bızıde sarsa keşke

Bilmem diğer çocuğun adı ne cnm
Ömür é yakın Öykü güzel kız için bence

Evet 1-2 ay içinde herkesi saracak bu telaş bence
Çok zor gerçekten ya karar vermek
Ama beğendiklerimizi Liste yapıp eleyebiliriz belki daha kolay olur

o güne göre iyiyim şükür sabah ve akşamları kötü oluyorum öğlen ii gibiyim..
1 ayy mııı yaa gecmıo 1 ay uzun zaman :) bebeğin hareketlerini gördün mü nasıldı
Doktor bi açtı cihazı zıpladı yerinden, elleri ayakları seçilebiliyordu, arkasını filan döndü şov yaptı resmen. 1 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç :) sen de bir an önce gör inşallah çok başka bi duyguymuş

Vallahi çok sevindim ya güzel haberlere bayılıyorum görürüm inşallah ya çok merak ediyorum gerçekten

selam kızlar bu grubu yenı gordum ekim annelerındeydim .benimde dogumum Allah izin verirde bir aksılık çıkmazsa 20 ekim çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazcıkta ilk bebeğim bu arada

selam kızlar bu grubu yenı gordum ekim annelerındeydim .benimde dogumum Allah izin verirde bir aksılık çıkmazsa 20 ekim çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazcıkta ilk bebeğim bu arada
Hoşgeldin canım evet o korku bendede var benimde bir aksilik çıkmazsa 20 ekimde doğacak nasipse cinsiyetini öğrenebildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…