• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Ben en son gittiğimde kendim sordum çünkü bi sertlik var yukarda sürekli ve sol tarafım elime geliyo yumruk gibi sordum burda kafasimi var oda evet dedi halen kafası aynı yerde çok aciiyo orasi
cnm bendede sertleşme ve aşağıma cok baskı oluyor yürüyemıyorum çıkacak sanıyorum bence döndü diye umut ediyorum

Son haftalarda 500 gr birden alıyorlarmış canım iyi daha alır doğuma kadar
canı ıyı olsun sağlıklı olsunda bır şey istemıyorum evet alır tahmınım 3 kğ civarı olur aslında ultrasyona da pek güvenmıyorum bılıyormusun o gercek kılosu doğunca bellı olur :KK46::KK46::KK46:

Merhaba, gebelikte alınan çalışamaz ve çalışır raporu alan var mı? Ben 32. Haftada son üç haftaya yani 37. Haftaya kadar çalışabilir almıştım. Pazartesi de 37 haftalık oldum ve çalışamaz raporu aldım. Fakat her iki rapor da aynı. Doktorun sekreteri, "sistem çalışma haftasını ve çalışma durumunu aynı çıkarıyor, işe başlama tarihin yazıyor zaten 37'ye göre "dedi. Kafam karıştı açıkçası. Bilgisi olan varmı bu konuda; iki rapor da aynı olunca bir problem yaşarmıyım?

Merhaba, gebelikte alınan çalışamaz ve çalışır raporu alan var mı? Ben 32. Haftada son üç haftaya yani 37. Haftaya kadar çalışabilir almıştım. Pazartesi de 37 haftalık oldum ve çalışamaz raporu aldım. Fakat her iki rapor da aynı. Doktorun sekreteri, "sistem çalışma haftasını ve çalışma durumunu aynı çıkarıyor, işe başlama tarihin yazıyor zaten 37'ye göre "dedi. Kafam karıştı açıkçası. Bilgisi olan varmı bu konuda; iki rapor da aynı olunca bir problem yaşarmıyım?
yyaaaaaaa bende dun sorun yasadım cuma günü rapor almam gerek 37 hafta lık oluyoruz çalısamaz almam lazım gelmene gerek yok zaten çalısabılırde izin başlama tarihi yazıyor dıyor yok sıstem cok farklı eskı rapor bozuluyomus yenıden rapor verılıyormus sen nasıl aldın bana d abılıgı ver lütfen muhasebecımızde bozmasına gerek yok eskı raporu 37 çalısamaz olarak verecek dıyr

kaç haftalık aldın raporunu şimdi canım bana muhasebeccımız gidip almazsan çalısabılır gözükürsün gidene kadar dıyır

esircim canım sana bır soru soracagım kafam karıstı o yuzden simdi ben salı gunu sancılandım doktora gıttım gıtmıskende raporumu alım bır daha işe gitmeyeyeım dedım normalde 9 ekımde almalıyım orda bayan bana dedı eskı raporun bozulması lazım yenı calısamaz raporu yapmam lazım doktorda dedı sen gel 9 ekımde al sgk bıraz sorunlu sonra bı sey olur yardımcı bayanda bana gelmene gerek yok zaten orda izinn başlama tarıhı yazıyor dedı muhasebecıde o gunn hastanede kaydın gözükmeli dedi bana raporu bozmasına da gerek yok dıyor senınkı nasıl oldu çalısamaz raporun ne yazıyor
Ben 32 de aktarmıştım canm 35 de aldm çalışamaz

3 hafta doğum öncesi İzni doğum sonrasına aktarılacaktır yazıo

kaç haftalık aldın raporunu şimdi canım bana muhasebeccımız gidip almazsan çalısabılır gözükürsün gidene kadar dıyır
Gidene kdr nasıl çalışabilir görüncekmiş ya zorunlu değil mi son üç hafta
Bence işyeri ile görüş nasıl istiyosa öle yap yine de Çalışamaz raporu ile belgelemek gerekiyor

Ben 32 de aktarmıştım canm 35 de aldm çalışamaz

3 hafta doğum öncesi İzni doğum sonrasına aktarılacaktır yazıo

bende cuma günü 35 olucam ve çalışamaz alıcam. ama peki diyelimki 38 de doğdu sonradan 2 hafta daha mı aktarabileceğiz

Gidene kdr nasıl çalışabilir görüncekmiş ya zorunlu değil mi son üç hafta
Bence işyeri ile görüş nasıl istiyosa öle yap yine de Çalışamaz raporu ile belgelemek gerekiyor
CANIM İŞ YERI ILE BI SORUN YOK BUNU BANA HASTAHANE DIYOR RAPOR ALMANA GEREK YOK IZNIN O TARIHTE BAŞLAR MUHASEBEDE DIYOR ÇALISAMAZ ALMAN LAZIM O TARIHTE BIR DE KAÇ HAFTALIK ALACAGIM

Güzel haberlerini aldığım için çok mutlu oldum Oğluşuna Kayra ismini mi koydunuz değişti mi fikriniz sonradan
Zaten günün de pek kalmamıştı demi 39 haftalık filan doğdu
Bu arada kaç kilo doğdu
sen kaç kilo verdin
Dikiş yerleri acıo mu
Süt hemen geldi mi
İlkimiz sen oldugun için soruları abarttım k bkma
Ne demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorum :KK200:

UOTE="Nesli3535, post: 42930178, member: 634148"]Ne demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorum :KK200:[/QUOTE]
İsmine kuzey cınar karar verdik cnm kayra begenilmedi pek :)

Ne demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorum :KK200:
Ağrı dayanılır mı
Kesilen yer eğilip kalkarken zorluyor mu ayy peki süt gelene kadr ne içti Kuzey Çınar :-)

UOTE="Nesli3535, post: 42930178, member: 634148"]Ne demek cnm seve seve yardımcı olurum 39+1de doğdu cnm kilosuna 3400demişlerdi 3300doğdu bugun 3.günümüz daha tartılmadım agrılarım oldu cünkü yeni yeni kendime geldim sütüm daha bgun gelmeye basladı cnm merak ettiğin baska bişey olrsa sormayı unutma sizede hayırlı doğumlar diliyorum :KK200:
İsmine kuzey cınar karar verdik cnm kayra begenilmedi pek :)[/QUOTE]
Wc gitmek problem oluyor mu
39 tam bitmiş 3.300 maşallah zaten 3.500 gbi filan doğuyor galiba tam günü dolanlar

arkadaşlar son dönemlerınız nasıl ben artık rüyamda hep doğum görüyorum özelliklede normal dediğinden beri:KK70:psikolojik galiba benımkı

ben o rüya olayına başlayalı bir ay oldu hergün farklı farklı görüyorum sadece ben değil etrafımdakiler de hep görüyo benimle beraber :KK70:

ben o rüya olayına başlayalı bir ay oldu hergün farklı farklı görüyorum sadece ben değil etrafımdakiler de hep görüyo benimle beraber :KK70:
ZAMAN YAKLAŞTIKCA İNSAN DOĞURACAGINI ANLIYOR ÖNCELERI BÖYLE DEGİLDİM SANKİ HEP ORDA KALACAK GİBİ BÜYÜSÜN DİYE CABALADIM ŞİMDİ MECBUR DOĞACAK :KK45:

OTE="esiiir, post: 42930657, member: 485152"]Ağrı dayanılır mı
Kesilen yer eğilip kalkarken zorluyor mu ayy peki süt gelene kadr ne içti Kuzey Çınar :-)[/QUOTE]
Dayanılmıcak agrı değil cnm zaten doğumdan snra agrı kesici yapıyorlar istersen tekrar alabiliyorsun mesela ben almadım eve geldiğimde agrım olursa minoset içiyordum ilk zamanlar kalkarken biraz zorlanıyorum ama yürüdükçe geçiyor wcde biraz yaparken sızlıyor dikişler cnm

Kızlar Günaydın, normalde pazartesi günümüz doluyor ama benim hiç belirtim yok. Doktorumuz da günün dolunca 1 hafta daha süre vereceğim 19una kadar dedi, bakalım bizim cadı ne zaman gelecek

Back