• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kesinlikle ya bi de özel hastane olacak
Sezeryan a da giriomus bu kadın ya ne işi varsa bebeği alıp babaya götürüp bahşiş istiomus
Ne kdr tuhaf yaa aklımdan çıkmıo
ilginç bir özel hastaneymiş cidden ya..ama sonuçta para veriyorsun oraya onu istemezsin bir daha olur biter.bide çatıyı neden dr yapmıyor bana arefe günü yapıldı ama dr um yaptı.bundan önceki doğumumdada dr yapmıştı :S

Kendini belli eder zaten o anlarsın
Bundan önce de çatı oldum o kadın buna göre melekti

Ama sen şimdi düşünme bunları
haklısın canım eşime dedim böyle ebe varmış diye birde özel hastane hepsini öttürürüm dedi:)benimki pek dayanamaz öyle şeylere öcünü alırız eğer öyle birşey olursa:)sende hiç takma kafana işi ne elbette yapacak canım...

az kaldı canım dayan. inşallah bıtecek bebeklerımızı kucagımıza alınca hepsini unutacagız.her sancın geldıgınde hastaneye mı gıdıyosun yada nst de sancın yuksek çıkarsa bakıyorlar galıba
Haftada bir gidiyorum nst de görünce yolluyorlar

ilginç bir özel hastaneymiş cidden ya..ama sonuçta para veriyorsun oraya onu istemezsin bir daha olur biter.bide çatıyı neden dr yapmıyor bana arefe günü yapıldı ama dr um yaptı.bundan önceki doğumumdada dr yapmıştı :S
Dr erkek istersen ben yapabilirim dedi ben istememiştim

haklısın canım eşime dedim böyle ebe varmış diye birde özel hastane hepsini öttürürüm dedi:)benimki pek dayanamaz öyle şeylere öcünü alırız eğer öyle birşey olursa:)sende hiç takma kafana işi ne elbette yapacak canım...
Her an düşünür oldum o manyak yüzünden
Amaan en iisi sezeryan olup kurtulmak mi acaba yaa karar veremiyorum yaa

Her an düşünür oldum o manyak yüzünden
Amaan en iisi sezeryan olup kurtulmak mi acaba yaa karar veremiyorum yaa
aynen canım bazen sezeryan mı olsam diyorum bel fıtıgıda var bende ondan da korkuyorum normalde nasıl olur diye....bakalım hakkımızda hayırlısı canım ya sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah

Ben de murat bey e gidiyorum 600 dü geçen ay arkadaşm hilalde oldu
keşke çatı kontrolünü doktor yapsaymış ay bende tırstım eğer yaptırırsam doktora yaptırayım bari 5 yıl aça aça alıştım zorda olsa....sezeryan 750 normal doğumu ebeler yaparsa ilave ücret yok ama doktor girerse 600müş sanırım ama doktorada sorarız ben yanındaki bayana sordum canım

Back