• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

göbek gerildiği için belli olmuyormuş sonrasında deride çatlak çatlak buruşukluklar oluyormuş diyorlar açıkçası ben pek sanmıyorum ama olabiliyor diyorlar:KK64:

bendede hıç çatlak yok bende olmaz dıyorum .ama kızlar gogus uclarınızı şımdıden kremlemeye başlayın dogum yapanlar hep o dertten muzdarıp.ben 34. haftadan berı kullanıyorum

Sez
keşke çatı kontrolünü doktor yapsaymış ay bende tırstım eğer yaptırırsam doktora yaptırayım bari 5 yıl aça aça alıştım zorda olsa....sezeryan 750 normal doğumu ebeler yaparsa ilave ücret yok ama doktor girerse 600müş sanırım ama doktorada sorarız ben yanındaki bayana sordum canım
Sezeryan 600 cnm

keşke çatı kontrolünü doktor yapsaymış ay bende tırstım eğer yaptırırsam doktora yaptırayım bari 5 yıl aça aça alıştım zorda olsa....sezeryan 750 normal doğumu ebeler yaparsa ilave ücret yok ama doktor girerse 600müş sanırım ama doktorada sorarız ben yanındaki bayana sordum canım
Tırsma benm ilk çatıyı başka ebe yaptı o buna göre daha iyiydi
Aslında utanmadan açıp yatarsan hemen bakarsa sorun olmaz ama ben gittiğimde hem pisti hem de utandım ondan ilki yine de iidi ama ikinci tamamen ebeden kaynaklı saçma anlattığım seyler

göbek gerildiği için belli olmuyormuş sonrasında deride çatlak çatlak buruşukluklar oluyormuş diyorlar açıkçası ben pek sanmıyorum ama olabiliyor diyorlar:KK64:
Allah Allah yani doğumdan sonra da görülebilir çatlak öle mi ayy benm karnım çok büyük kesin olmustur o zaman ben göremiyorum acaba sarkma filan oluo mu ya Allahım son zamanlarda ben mi herşeyi takıyorum acaba

Aaaa şükür kurtuldun ikiniz de iyi misiniz
Müsait olur olmaz bizlere bilgi ver cnm
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cok şükür iyiyiz cnm seninle en on konustugumzda kontorllere gidicektik kontrl diye gittim doğurup geldim catım müsait değildi nişanım doktorun eline geldi acil sezeryan oldum cok iyi gecti cnm darısı basınıza inşallah kolay doğum olur

Cok şükür iyiyiz cnm seninle en on konustugumzda kontorllere gidicektik kontrl diye gittim doğurup geldim catım müsait değildi nişanım doktorun eline geldi acil sezeryan oldum cok iyi gecti cnm darısı basınıza inşallah kolay doğum olur
Güzel haberlerini aldığım için çok mutlu oldum Oğluşuna Kayra ismini mi koydunuz değişti mi fikriniz sonradan
Zaten günün de pek kalmamıştı demi 39 haftalık filan doğdu
Bu arada kaç kilo doğdu
sen kaç kilo verdin
Dikiş yerleri acıo mu
Süt hemen geldi mi
İlkimiz sen oldugun için soruları abarttım k bkma

Antepte değil cnm ya oraya gelebilsem orda istiodum ama kısmet bakalım
esircim canım sana bır soru soracagım kafam karıstı o yuzden simdi ben salı gunu sancılandım doktora gıttım gıtmıskende raporumu alım bır daha işe gitmeyeyeım dedım normalde 9 ekımde almalıyım orda bayan bana dedı eskı raporun bozulması lazım yenı calısamaz raporu yapmam lazım doktorda dedı sen gel 9 ekımde al sgk bıraz sorunlu sonra bı sey olur yardımcı bayanda bana gelmene gerek yok zaten orda izinn başlama tarıhı yazıyor dedı muhasebecıde o gunn hastanede kaydın gözükmeli dedi bana raporu bozmasına da gerek yok dıyor senınkı nasıl oldu çalısamaz raporun ne yazıyor

Nst ye girerken illa duz mu yatmak gerekiyor ,ayakta ya da oturarark nstye baglansak olmaz mi
ben dun baggladım bayan dedı sırt üstü rahat mısın agrın oluyor mu evet dedım öbür bayana dedıkı hastaya sor rahat mı değil mi ona göre pozisyon degiştir yan yatarak nst ye girdim rahattım dün öncekınde belım kopmustu

Ay c
arkadaşlar bana da dua edın dun doktorumda çatı muayenesı oldum nst ye bağlandı doktor ay sonuna kalmaz doğurursun dedı doğum normal olacak dualarınızı eksık etmeyın benımde dualrım sızınle
Ay canım ya çok heyecanlandım sen öyle diyince hadi Allah yardimcimiz olsun bende bu hafta gidiyorum doktora ama benim bebiş ters kafası yukarıda dönmedi bakalım. Doktor ne diycek

arkadaşlar bana da dua edın dun doktorumda çatı muayenesı oldum nst ye bağlandı doktor ay sonuna kalmaz doğurursun dedı doğum normal olacak dualarınızı eksık etmeyın benımde dualrım sızınle
Nasıl bebeğin kilosu gelişimi ben çok merak ediyorum bakalım görücez bu hafta nasıl bebisimiz

Allah Allah yani doğumdan sonra da görülebilir çatlak öle mi ayy benm karnım çok büyük kesin olmustur o zaman ben göremiyorum acaba sarkma filan oluo mu ya Allahım son zamanlarda ben mi herşeyi takıyorum acaba
yok canım sadece sen değil bence hepimiz takıyoruz :KK70:sarkma olabiliyor ama herkeste aynı olmaz tabi aa hatta doğumdan hemen sonra korse giymenin faydasını duymuştum karın bölgesini sıkı tutup toplamasını sagladıgı için

Ay c

Ay canım ya çok heyecanlandım sen öyle diyince hadi Allah yardimcimiz olsun bende bu hafta gidiyorum doktora ama benim bebiş ters kafası yukarıda dönmedi bakalım. Doktor ne diycek
bana da dönmüş veya dönmemiş demedı sormayıda unuttum aslında dönmemiş olsa söylerdı demı sence

Nasıl bebeğin kilosu gelişimi ben çok merak ediyorum bakalım görücez bu hafta nasıl bebisimiz
bebegim 2800 kğ olmuş canım ama bızım doktor 150 gram hep eksık soyluyor nedense haftaya perşembe cağırdı daha sonra hatta çatı muayenesınde ultrasyon kagıdıyla yolladı göster dedı kılosunu bıle sordular

bana da dönmüş veya dönmemiş demedı sormayıda unuttum aslında dönmemiş olsa söylerdı demı sence
Ben en son gittiğimde kendim sordum çünkü bi sertlik var yukarda sürekli ve sol tarafım elime geliyo yumruk gibi sordum burda kafasimi var oda evet dedi halen kafası aynı yerde çok aciiyo orasi

bebegim 2800 kğ olmuş canım ama bızım doktor 150 gram hep eksık soyluyor nedense haftaya perşembe cağırdı daha sonra hatta çatı muayenesınde ultrasyon kagıdıyla yolladı göster dedı kılosunu bıle sordular
Son haftalarda 500 gr birden alıyorlarmış canım iyi daha alır doğuma kadar

Back