15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

illa sezeryan demedı zaten ben dogumdan korkuyorum o yuzdende eger sezeryan olacaksada 38 3 te alalım kararını ver dedi.sıpınal mi genel mı epidural mi şmdi ona karar vermem lazım normal yapamam ya çok korkuyorum.
Korkma canm ya Allah bizi buna uygun yaratmış

Canm bende evde tek kalıyorum esim vardiyalı calısıyor yakınımızda yok burda herseyi tek basıma yapabildiğim kadar yapıyorum nstde sancı cıkmıyor o yüzden hiç catı muayenesi olmadım salı günü kontrolum var inşallah hersey yolunda gider sizlerde durum ne

Gittim doktora ns t çektiler bebek dönmüş kilosu biraz küçük dedi 2,850gr.sezeryan düşünüyorsanız haftaya bugün gel dedi,düşünüp arayacağım ,teşekkür ederim .
HAYIRLISI OLSUN SEN NORMAL DÜŞÜNMÜYOSUN O ZAMAN CANIM RABBIM KOLAY KURTARSIN SENIN ICIN HANGISI IYI OLACAKSA O OLSUN INŞALLAH

HAYIRLISI OLSUN SEN NORMAL DÜŞÜNMÜYOSUN O ZAMAN CANIM RABBIM KOLAY KURTARSIN SENIN ICIN HANGISI IYI OLACAKSA O OLSUN INŞALLAH
Normal istıyordum ama zamn yaklaştıkça korkularım ortaya çıktı.yapamıcam galiba.saol canım hayırlısı.bebegın kılo alması lazım bilenler varsa yazsın lütfen vejeteryanım bebek 2.850 bır haftada 3barı olsa kuzum.

Ben de açıklık yoktu sancı var die çatı yaptılar 35 bittiğinde
Pazartesi tekrar gideceğim yine sancı cıkacak eminim su fazla olunca kasılma cok olur dedi dr
Ben de evde her an suyum gelebilir die korkudan bekliyorum işte belirsizlik içindeyim yaani karnım da sert hiç yumuşamadı zaten de şimdi daha zorlaştı
Allah yardımcımız olsun

MUZ CEVIZ KAŞAR PEYNIR SUT YOĞURT YE CANIM BUNLARDA ETKILI AMA BENIM BEBIŞDE ZAYIF GALIBA 2650 Dİ 35+4 DE IKEN TAM 37 MUAYENEYE GIDECEGIM KILO BENDE ÖYLE DIYORUM 3 OLSUN YINE YETER SAĞLIĞI CANI RAHAT OLSUN DA IYI BAKARIZ DÜZELİRLER İNŞALLAH

BENIM KASILMALARIM PEK YOK SUYUM AZ ONDAN MI ACABA BI BEL AGRSI OLUYOR ARADA BIRDE OYNARKEN HEP SERTLEŞİYOR

BENIM KASILMALARIM PEK YOK SUYUM AZ ONDAN MI ACABA BI BEL AGRSI OLUYOR ARADA BIRDE OYNARKEN HEP SERTLEŞİYOR
Oynarken kendini topluo gbi sertleştiriolar o normal de benm normalde de sert canm sanki sırtını dayamış gbi yani karnm taş gbi hep
Suyun az mı
Ya hepsi sıkıntı ya ne suymus uff bi sağlıkla kurtulsaydık

Sancı filan cıktı mı nst de
sanırım çıkmadı birşey demedı sancıyla alakalı.34+3 te 2.550 gr dı 37+3 te 2.850 gr olmuş. gelısımı yavaş bır bebek dedı az kılo alıyor dedı dısarda daha çabuk toparlar buyur vss dedı.normal istıyosanda yıne haftaya bugun gel kılosuna bakalım dedı.kafam karısık norml mı olsa yoksa sezeryanla mı olsa offf ne zormuş.

Korkma canm ya Allah bizi buna uygun yaratmış
oyle tabı ama bılmıyorum işte içime bı korku splandı. bende 37 ye kadar normal isteyordum hatta normalden korkanlara cesaret bıle verıyodum esiir ama zaman yaklaşınca nedense yapamadım hayırlısı bakalım

evet hayırlısıyla saglıklı bır sekılde dogsunlarda biz onları emzırır emzırır buyuturuz. bır yerde aşure kılo yapıyor duye okudum onu yaptım senın tavsielerınıde dıkkate alıcam.

Allah
Allah
yardımcın olsun ya kiloyu çok takma derim

Sen de haklısın bence ikisinin de zorluğu var ama bilmiyorum dediğin gbi zaman yaklaştıkça ben de hep düşünüyorum nasıl doğacak die sonra da Allah büyük bi şekilde olur diyorum
Adet savcısının artmış hali diolar ben de cok ağır geçirirdim her ay. az daha fazlasına da katlanırım diom ama işte yaşamak farklı tabi
Bi yandan da acının ne gereği var gir çık sezeyana diorum

ahhkuzum adet sancısının kralını yaşardım hos bu 9 ay ıyı oldu. 3 4 apranaks fort içerdim hastanelık olurdum ama yok gozum yemıyor.ıkı hemsıre arkadasım vardı yurttan onlarda sipinal olmuş tavsiyeediyorlar hayırlısı belkı kolay olacak normal bılmıyoruz ama o korku yetıyor

Ya bu arada çatlak olan var mı acaba son ayda mı olacak genelde öle duyuyorum

Aman oluruna bırakalım boşver ben hastaneye güvenemiyorum bi de ondan zaten Dr umun da ayağı kırılmış
Bakalım hayırlısı olsun bi bakmışız sancı gelmiş doğurmuşuz olmus bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…