- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bi kapı süsü yapıosun cnm halim kalsa ben de yapcam ama zaman da kalmadı yaCanım ben kendim yaptım bugun .logusa tacı ve terliğim bitti çokta guzel oldu.kspı susude henyz bitmedi daha erken tanışsaydık ben yapardım canım. Bu arada benım bebeğimin adıda Cengizhan olacak inşallah.
Nasıl bi kapı süsü yapıosun cnm halim kalsa ben de yapcam ama zaman da kalmadı ya
Ah memleketimde olsam böle olmazdı burda da hiçbiryer bilmiyorum ki gidip bakayım gerçi artık yürüyemiyorum
Bakmiştim sanrm o siteye ama hatırlamıyorum o kdr site baktm ki dediğin gbi en iisi Kendimizin yapması teşekkürlerBen el sanatları ogretmeniyim severım böyle şeylerle uğraşmayı. Ama sende yapabılırsın internette gosterıyor zaten.halkası satılıyor uc bucuk lıraydı.saten kurdela alıyodun vss.ama sana uygun bir ste söyleyin ben çok araştırmıştım en uygunu burasıysı birmaxs buraya bı bak yarın.arkadaşımda bu steden almuştı.bende alacaktım ama ellerımde sınır sıkışması oldu kaç ay ellerımı kullanamadım o yüzden ıptal ettım bır ıkı günde yaparsın.hemn sıparış verırsen.ben taç ile terlugı ıkı saatte taptım yeterkı malzeme olsun .kendın yapınca daha güzel oluyor.
ayy inşallah canıım bır doğsunlar bakarız inşallah:)evet hayırlısıyla saglıklı bır sekılde dogsunlarda biz onları emzırır emzırır buyuturuz. bır yerde aşure kılo yapıyor duye okudum onu yaptım senın tavsielerınıde dıkkate alıcam.
evet internette okudum sertleşme doğuma hazırlık mış doğumun yaklaştığının işaretimişkarın sertleşıp taş gıbı olması sancı dıye bılıyorum ben kasılma yani
karnımda yok krem bebe yağı kullandım bacagımın üst kısmını unutmuşum malesef orada çatlak oluşmuş sende var mı canımYa bu arada çatlak olan var mı acaba son ayda mı olacak genelde öle duyuyorum
benim şuana kadar olmadı ama doğumdan sonra belli olur diyenler de var o yüzden bilemiyorumYa bu arada çatlak olan var mı acaba son ayda mı olacak genelde öle duyuyorum
Benm kaç aydır öle semsertevet internette okudum sertleşme doğuma hazırlık mış doğumun yaklaştığının işaretimiş
Yaaa o nasıl oluo doğumdan önce olmayan seybenim şuana kadar olmadı ama doğumdan sonra belli olur diyenler de var o yüzden bilemiyorum
Ben de 28 de filan tam üst bacak başlayan yerde oldu iki üç tanekarnımda yok krem bebe yağı kullandım bacagımın üst kısmını unutmuşum malesef orada çatlak oluşmuş sende var mı canım
erken doğum rıskınden mı oyledı acaba cnım cunku bende 2 haftadır böyleBenm kaç aydır öle semsert
keske bacagıma da kullansadım cunku olmasa oluyor faydası hıc kullanmasadım olurdu ada daha kötü bacagım kızarık cizik çizik duruyor ust kısmı ama karnım şükür yokBen de 28 de filan tam üst bacak başlayan yerde oldu iki üç tane
ebe ıle neden kavga ettın canım bende bu cuma çalısamaz raporuna gıttıgımde muayenem kılosunu fılan cok merak edıyorum normal düşünüyorsun demı doğumuDr dan geldim yine çatı istedi yine açıklık yok
Ebeyle kavga ettim
Bebek başı sol altta o yüzden sinire baskı yapıomus yürümeme engelmiş
Kilo 3.300
Eğer sezeryan düşünüyorsam 38 i dolduracakmişim
Dr dan geldim yine çatı istedi yine açıklık yok
Ebeyle kavga ettim
Bebek başı sol altta o yüzden sinire baskı yapıomus yürümeme engelmiş
Kilo 3.300
Eğer sezeryan düşünüyorsam 38 i dolduracakmişim
Bilmem ki yaerken doğum rıskınden mı oyledı acaba cnım cunku bende 2 haftadır böyle
Ebe bana bağırıo doğurmıcan da nie geldin filanebe ne dedi ki..fazla takma onları. hadi hayırlısı bakalım ..benimde sertleşmem uzun zamadır var. suyumuz fazla olduğu içindir belki su fazla karın olması gerekenden büyük olunca sertleşiyor olabilir bnece