15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Ay inşallah cnm sağ salim kavuşalım bebişlerimize
Amin canim insallah sag saglim sagliklica kavusuruz. Benim rahmim kalp seklinde oldugu icin erken dogum riskim var o yuzden 37+2 de dogmus olucak oglum insallah. Normal dogumdan korktugum icinde gununu beklemeden sezeryanla dogucak insallah. Son anda bisey cikmazsa simdilik tarihimiz belli gibi Sali gunu kontrol var tarih kesinlesir herhalde ..

Murat efe koyucaz insallah. Murat babamizin adi :)
Kizimiz olsaydi eger zeynep ece istiyoduk ..
ZEYNEP cok guzel ya ben istiyordum koymak ama eşim istemedi
Ece de öle inşallah bu isimleri de koymayı nasip eder Allah

Hayırla oğluşuna kavuşursun inşallah minik murat efe

ZEYNEP cok guzel ya ben istiyordum koymak ama eşim istemedi
Ece de öle inşallah bu isimleri de koymayı nasip eder Allah

Hayırla oğluşuna kavuşursun inşallah minik murat efe
Amin canim insallah hepimiz hayirlisiyla miniklerimize kavusuruz. İsim olarak siz ne dusunuyosun karar verdiniz mi ?

Amin canim insallah hepimiz hayirlisiyla miniklerimize kavusuruz. İsim olarak siz ne dusunuyosun karar verdiniz mi ?
Melis istiyor eşim başka isim de istemiyor ben de alıştm büyük ihtimalle öle olcak canm
Hatta yanına ece ya da ada koyalım dedim istemedi hayırlısı bakalım

Kızlarrr listede ilk doğum 4 EKİM görünüyor acaba var mı başlardan doğum yapanlar bize haber veriiin :-D

Aynı seyı bende dıyorum. Ne geregı var sancı cekmenın dıyorum. Ama sonra dudunuyorum herkes normal yap ne saglıklısı o dıyolar. Gercı daha doktorla konusmadım bende. Haftaya gıdıcem belli olur sanırım

Hamisler kapi susu aldiniz mi ben infernetten isme ozel kapi susu almak istiyorrum ama hangi siteden alacagimi bilemedim

Hamisler kapi susu aldiniz mi ben infernetten isme ozel kapi susu almak istiyorrum ama hangi siteden alacagimi bilemedim

Canım ben kendim yaptım bugun .logusa tacı ve terliğim bitti çokta guzel oldu.kspı susude henyz bitmedi daha erken tanışsaydık ben yapardım canım. Bu arada benım bebeğimin adıda Cengizhan olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…