kesin olmuştur 25 gün ne demekmaşallah senınkı ıyı eger 40 ı beklerse 3 bucugu gecer belkı. gerçi saglıklıa olsunlarda onemlı olan o 25 gun once 2.550 grdı 3 kg oldumu acaba bılmıyorum vejeteryanım o yuzden bıraz merak edıyorum.yarın gelınce yazarım inşallah.
Ayyy Rabbim hayırla kurtarsın inşallah hepimiziİi geceler kızlarr benim safak 9 günler yaklastıkca korku heyecanda artıyor daha catı muayenesi olmadım doğum konusunda doktorumda konusmuyor hiç belirsizlik beni dahada korkutuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
aynen oyle bende sezaryandan daha cok korkuyorum normale daha cok kafam yatıyor cevrede o şekılde yönlendiriyor benıevet az kaldı heran gelebilir bizimkiler 38.haftadayız zaten inşallah normal doğum olurda ben sezeryandan daha cok korkuyorum nedense
evettttt canım bildiğin her gün şafak sayıyorum resmenben zaten doğum yapanları duyunca heyecanlanıyorum sıra bızlere gelmesıne cok az kaldı
inşallah doğum yaptığımız ın haberlerınıde verırız bırbırımıze ya ne güzel olurevettttt canım bildiğin her gün şafak sayıyorum resmen
Allah yardimcin olsun canim. İnsallah sagliklica bebegini alirsin kucagina.Kızlar ben yarım saatten gıdıyorum dr dua edin hafif sancımda var çok korkuyorum.
Korkma canm korkcak durum yok şu an :-*Kızlar ben yarım saatten gıdıyorum dr dua edin hafif sancımda var çok korkuyorum.
rabbım yardımcın olsun korkma RABBIM kulunu darda komaz canım haber ver inşallah iyi haberlerımızı hepimiz veririrzKızlar ben yarım saatten gıdıyorum dr dua edin hafif sancımda var çok korkuyorum.
Gittim doktora ns t çektiler bebek dönmüş kilosu biraz küçük dedi 2,850gr.sezeryan düşünüyorsanız haftaya bugün gel dedi,düşünüp arayacağım ,teşekkür ederim .rabbım yardımcın olsun korkma RABBIM kulunu darda komaz canım haber ver inşallah iyi haberlerımızı hepimiz veririrz
Sancı filan cıktı mı nst deGittim doktora ns t çektiler bebek dönmüş kilosu biraz küçük dedi 2,850gr.sezeryan düşünüyorsanız haftaya bugün gel dedi,düşünüp arayacağım ,teşekkür ederim .
Rabbim yardımcın olsun canımm haberlerini bekliyoruzKızlar ben yarım saatten gıdıyorum dr dua edin hafif sancımda var çok korkuyorum.
olma sezeryan boşver normal doğum yap benim etrafımdaki herkes illede normal diyorlarGittim doktora ns t çektiler bebek dönmüş kilosu biraz küçük dedi 2,850gr.sezeryan düşünüyorsanız haftaya bugün gel dedi,düşünüp arayacağım ,teşekkür ederim .
kılosu az oldugu için dışarda daha guvende olur cabuk toparlar dedi ben vejeteryanım sanırım gelısımı yavas bırazolma sezeryan boşver normal doğum yap benim etrafımdaki herkes illede normal diyorlar
Hadi hayırlısı bakalımŞimdi doktordan geldim, nst'ye girdim, Sancı yok, bebek kalp atışları, suyu falan iyi dedi doktorum. 3200 gr olmuş :) 15 Ekim sabah 08:00'de hastanede Olacağım, 09:00'da doğum.. Şafak 13 :))
Dışarda mı daha güvende olur dedikılosu az oldugu için dışarda daha guvende olur cabuk toparlar dedi ben vejeteryanım sanırım gelısımı yavas bıraz
Dışarda mı daha güvende olur dedi
Ben de et yemiyorum cnm öle düşünme bence en güvenilir yer anne karnı ne kdr çok kalırsa o kdr ii die biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?