- 6 Ekim 2011
- 255
- 86
- 118
Merhaba Bende 35+0 bi aksilik olmazsa bende 19ekimde sezeryanla dogum yapicam. Ayni gun bebislerimize kavusucaz insallah :)Merhaba benimde 35+2 allah kısmet ederse 19 ekimde sezeryan doğum yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Bende 35+0 bi aksilik olmazsa bende 19ekimde sezeryanla dogum yapicam. Ayni gun bebislerimize kavusucaz insallah :)Merhaba benimde 35+2 allah kısmet ederse 19 ekimde sezeryan doğum yapacağım
Ay inşallah cnm sağ salim kavuşalım bebişlerimizeMerhaba Bende 35+0 bi aksilik olmazsa bende 19ekimde sezeryanla dogum yapicam. Ayni gun bebislerimize kavusucaz insallah :)
Senin neden erken alıyor.bnmki iri dieMerhaba Bende 35+0 bi aksilik olmazsa bende 19ekimde sezeryanla dogum yapicam. Ayni gun bebislerimize kavusucaz insallah :)
Saolsın cnm cümlemizinAllah hayırla kurtarsın inşallah cnm
Erol eymen koyucam erol babamın adı eymen de ortak kararımızKızlar isimler nooldu karar verdinz mi
Erkeklerde baya beğenilen bi isim oldu Eymen adı ile yaşasın inşallah canımErol eymen koyucam erol babamın adı eymen de ortak kararımız
Kaç kilo cnmSenin neden erken alıyor.bnmki iri die
Amin canim insallah sag saglim sagliklica kavusuruz. Benim rahmim kalp seklinde oldugu icin erken dogum riskim var o yuzden 37+2 de dogmus olucak oglum insallah. Normal dogumdan korktugum icinde gununu beklemeden sezeryanla dogucak insallah. Son anda bisey cikmazsa simdilik tarihimiz belli gibi Sali gunu kontrol var tarih kesinlesir herhalde ..Ay inşallah cnm sağ salim kavuşalım bebişlerimize
Murat efe koyucaz insallah. Murat babamizin adi :)Kızlar isimler nooldu karar verdinz mi
ZEYNEP cok guzel ya ben istiyordum koymak ama eşim istemediMurat efe koyucaz insallah. Murat babamizin adi :)
Kizimiz olsaydi eger zeynep ece istiyoduk ..
Amin canim insallah hepimiz hayirlisiyla miniklerimize kavusuruz. İsim olarak siz ne dusunuyosun karar verdiniz mi ?ZEYNEP cok guzel ya ben istiyordum koymak ama eşim istemedi
Ece de öle inşallah bu isimleri de koymayı nasip eder Allah
Hayırla oğluşuna kavuşursun inşallah minik murat efe
Melis istiyor eşim başka isim de istemiyor ben de alıştm büyük ihtimalle öle olcak canmAmin canim insallah hepimiz hayirlisiyla miniklerimize kavusuruz. İsim olarak siz ne dusunuyosun karar verdiniz mi ?
1 hafta cokk az. Okudukca ben heyecanlanıyorumGittim doktora ns t çektiler bebek dönmüş kilosu biraz küçük dedi 2,850gr.sezeryan düşünüyorsanız haftaya bugün gel dedi,düşünüp arayacağım ,teşekkür ederim .
Aynı seyı bende dıyorum. Ne geregı var sancı cekmenın dıyorum. Ama sonra dudunuyorum herkes normal yap ne saglıklısı o dıyolar. Gercı daha doktorla konusmadım bende. Haftaya gıdıcem belli olur sanırımSen de haklısın bence ikisinin de zorluğu var ama bilmiyorum dediğin gbi zaman yaklaştıkça ben de hep düşünüyorum nasıl doğacak die sonra da Allah büyük bi şekilde olur diyorum
Adet savcısının artmış hali diolar ben de cok ağır geçirirdim her ay. az daha fazlasına da katlanırım diom ama işte yaşamak farklı tabi
Bi yandan da acının ne gereği var gir çık sezeyana diorum
Ece naz dıye dusunuyorruzzz :)Kızlar isimler nooldu karar verdinz mi
ahhhh canım sen bide bana sor.hem korku hem heyecan allahım hepımızı yardım etsun.1 hafta cokk az. Okudukca ben heyecanlanıyorum
Hamisler kapi susu aldiniz mi ben infernetten isme ozel kapi susu almak istiyorrum ama hangi siteden alacagimi bilemedim