• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Evet canım normal doğum yaptı çok pişman oldu yani delik deşik etmişler yamalık gibi dikmişler 2 ay eşiyle münasebeti yasak kendin bile bakamıyorum diyo yani bende korkuyorum doktor bebeğin durumuna gore dedi kilosuna duruşuna herşeyine bağlı dedi ama gidince konusucam
Ayyy bende normal dogum dusunuyordum gercı daha doktor muayene etmedı. haftaya cuma gunu gıdıcem ıns. ozman bellı olur dedı doktor. ama sen oyle dıınce korktum :(

haftaya kesın sorarım rapor almya gıttıgımde tam 37 . gun gıdıyorum :KK9:elımden geldıkce kendı kendımı motıve edıyorum
sor canım bence de.. senin hiç bişe kalmamış artık benim yine biraz daha var sana göre ayyy çok heyecanlı:KK48:

gunaydın kızlar çatı muayenesı yaptılar bana hemde 2 kere.33 haftayken anıden sancım geldı dr gıttım nst de yuzde yuz sancım çıktı ebe dogum başlamış dedı alttan muayaene etmesı gerekıyormus çok korkmuştum daha once hıc yapılmamıstı.korkma falan dedı neyse ıkna oldum o korkunç masaya çıktım baktı ama acımadı 2 cm açılmam olmustu. hemen ozele kendı doktoruma gıttım ordada nst yaptılar sancım yıne cıkmıstı ordakı ebede baktı ama bu sefer acımıştı neden anlamadım ılkınde hıç acımadı dayanılmayacak bı acı degıl korkmayın.
o zaman çatı muayenesi sancı varsa yapılabiliyor bu haftalarda sancı yoksa 38 de falan yapılıyor demekki bu arada çok az kalmış canım senin ne güzelll :KK49:

dondugunu bız nasıl anlarız evde sankı benımkı donmemış gıbı ama yarın yada c.tesı gıdıcem ve çok merak edıyorum
Bıde sag ve sol tarafıme ellerıyle ıttırıyor sanırım kafası asgıda oldugu ıcın. ellerı gelıyo dıye dususnuyorum cok acıyor vurdukca.gobegımın daha altında sag ve sol arka tarafıma dogru

Ayyy bende normal dogum dusunuyordum gercı daha doktor muayene etmedı. haftaya cuma gunu gıdıcem ıns. ozman bellı olur dedı doktor. ama sen oyle dıınce korktum :KK43:
Valla canım bende korkuyorum normal doğumdan orayı kesip biçiyorlar her doktor da aynı Değil ne bileyim en sağlıklısı normal doğum ama ne biliyim benim teyzemde çok zor doğum yaptı kalçaya kadar dikiş vardı ya korkuyorum

inşallah.evet çok şukur atlattık. 1 gece has.yattım sonrasındada evde lavobo dısında hıç kalkamadım nerdeyse 0n gun yattım ilaç tedavısı uyguladık.çok halsızım belıme agrı gırıyor ara ara da kasılmalar oluyor.gece uykularım bıttı sızler ne alemdesınız
bendede oyle canım bel agrısı ve halsızlık arada bırde kasılma ama genel olarak rahatsız edıcı degıl yanı benı ışe gıdebılıyorum hareket etmezsem başlıyor daha cok oluyorlar uyku zaten hıc yok 1 aydır

bendede oyle canım bel agrısı ve halsızlık arada bırde kasılma ama genel olarak rahatsız edıcı degıl yanı benı ışe gıdebılıyorum hareket etmezsem başlıyor daha cok oluyorlar uyku zaten hıc yok 1 aydır
Maşallah işe nasıl gıdıyorsun.heran doğum olabılır dıkkat et.yarın gıdecegım dr bakalım ne diyecek.paşam ne kadar oldu acaba.

Bıde sag ve sol tarafıme ellerıyle ıttırıyor sanırım kafası asgıda oldugu ıcın. ellerı gelıyo dıye dususnuyorum cok acıyor vurdukca.gobegımın daha altında sag ve sol arka tarafıma dogru
O zaman benimki donmedl popoda kafadan yukarda az kaldı hayırlısıyla geldeydi

Maşallah işe nasıl gıdıyorsun.heran doğum olabılır dıkkat et.yarın gıdecegım dr bakalım ne diyecek.paşam ne kadar oldu acaba.
ÇALISABILIR RAPORU ALMISTIM CANM TAM BIR HAFTA KALDI HAFTAYA CUMA ÇALISAMAZ ALACAGIM BIR HAFTAYI BEKLIYORUM BAYRAMDA EVDEDIM RAHATSIZDIM CALISINCA AZZDA OLSA ZAMAN EGECIYO OYLE ARADA BIR MASADAN KALKIP TURLUYUM RAHAT OLUYOR AMA HAFTAYA NE OLUR BILEMEM

aslında olabılır bende ılkınde çok korktugumu soyledım korkma bak yag dokuyorum dedı yag surdu parmaklarına ama oeldekı şu normal karına surulenlerden surmustu. bende bebegım dondumu donmedımı anlamıyorum karnım taş gıbı hep 37+2 oldum
canım doktoruna gittiğinde sorsana bebek dönmüşmü doğum yoluna girmişmi diye o zaman söylüyorlar

bebişine kavuşmaya çok yakınsın desene:nazar: bendede oluyor bıcak gibi agrı ama sık degıl arada ama öyle rahatım halsızlık dısı bı sıkayetım yok şimdilik
evet az kaldı heran gelebilir bizimkiler 38.haftadayız zaten inşallah normal doğum olurda ben sezeryandan daha cok korkuyorum nedense

Ayyy bende normal dogum dusunuyordum gercı daha doktor muayene etmedı. haftaya cuma gunu gıdıcem ıns. ozman bellı olur dedı doktor. ama sen oyle dıınce korktum :KK43:
korkma canım öylede düşünme herkesin doğumu farklı olur benim 1.kat komşumun doğumu zor oldu ama 2.kat komşumun doğumu yarım saatte bitti dikişide çok azdı

ben dün gittim doktora herşey normal dedi kilosu 3250 idi bakalım seinnki nasıl sor bakalım doktora
maşallah senınkı ıyı eger 40 ı beklerse 3 bucugu gecer belkı. gerçi saglıklıa olsunlarda onemlı olan o 25 gun once 2.550 grdı 3 kg oldumu acaba bılmıyorum vejeteryanım o yuzden bıraz merak edıyorum.yarın gelınce yazarım inşallah.

ÇALISABILIR RAPORU ALMISTIM CANM TAM BIR HAFTA KALDI HAFTAYA CUMA ÇALISAMAZ ALACAGIM BIR HAFTAYI BEKLIYORUM BAYRAMDA EVDEDIM RAHATSIZDIM CALISINCA AZZDA OLSA ZAMAN EGECIYO OYLE ARADA BIR MASADAN KALKIP TURLUYUM RAHAT OLUYOR AMA HAFTAYA NE OLUR BILEMEM
ben çok agırlaştım halsızlestım.uykuda olmayınca felaket bişey. hep yorgunum sıkkat et canım sende allah yardımcın olsun.

esircim çatı muayenesini nasıl yaptılar canın acıdımı benimde pazartesi yapılacak bugün gittim kontrole yapmadılar 37+5 olduk bugün
Çok acımadı ama bnm cnm tatlı bağırdım hemen
Kısa sürüo abartılan kdr korkunç değil bence ama bi daha yapılmasını istemem :-)

Back