• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

ben daha hazırlamadım çantayı canım yaa artık hazırlamak istiyorum ama vaktim olmadı ki bi türlü birde bir çantaya kızımınkini de kendiminkini de beraber mi koysam yoksa ayrı ayrı çantalar mı yapsam bilemiyorum sizce hangisi mantıklı:KK64: eşya eksiklerini de hallettik sayılır biz ufak tefek şeyler kaldı bitek :KK73:
Bana ayri ayri hazirla dediler iki canta yaptim. Bende bi uyku seti alicam park yatak aldim onun icine. bide ana kucagi alucam. Ana kucagi alan varmi hangisini aldiniz kisa sure kullanicaz diye ucuz bisey istiyorum.

Prime normalde 30-31 TL arasında; ben migrosta indirimdeydi, 26,90 TL'ye aldım, 50 adet var pakette.
indirimli alman çok iyi olmuş daha biz almadık zaman yaklaşıyor bayramda 2 hafta tatılım var o ara kendıme uğraş olarak hazırlıkları yapacagım yoksa zaman geçmez diye düşünüyorum tatlı telaşlarımız başladı artık:KK49:

Bana ayri ayri hazirla dediler iki canta yaptim. Bende bi uyku seti alicam park yatak aldim onun icine. bide ana kucagi alucam. Ana kucagi alan varmi hangisini aldiniz kisa sure kullanicaz diye ucuz bisey istiyorum.
bence mantıklı her yıl farklı şeyler çıkıyor ama annemler ilk yegenıme almışlardı kalıtle 12 yıl sonra 3 . yegenımede kullandılar sen durumuna bak bende pahalı aldırmayacam anneme çantalarınıza ne koyacaksınız ben fazla bi şey koydurmayacagım normasl olarsa burda bi günde taburcu olunduğu için

Hamisler ,ben calisabilir raporunu 32.haftamin sonu olan 4 eylül cuma gunu aldim pz.tes okula verdim. 36.haftam da 1 ekimde bitiyor .o zamana kadar 4 hafta ediyor.5 hafta olmuyor aradaki gunler hesaplayinca .cildiracagim. 4 eylul oncesi haftayi da sayarlar mi 5hafta olmasi icin ???biraz karisik oldu ama YARDIMA IHTIYACIM VAR

bi şey olmaz inşallah canım doktorun her ihtimale karşı tedbir almak için yapmıştır . şu 3 haftayı bır atlatsak zaten ondan sonra erken doğum sayılmıyor 36 hafta öncesi erken doğum bildiğim kadarı ile rabbim yardımcımız olsun
Amin canım çok.Saol boyle belimden ve karnımın üst tarafında sancıların oluyodu da geçiyordu yani nets de. Gözüktü c vitamini serum veriyo dünden beri 2 doz da iğne olsum bugün çıkarım herhalde eve gidinde bende valisi hazirliycam insallah

Ben aldim anakucagi bebesinin uygun fiyatti sayfasindan bak istersen tekrar

Kizlar dün aksam bi trafik kazası gecirdim kirmizi isikta arabanin biri duramadi carpti ama şükür bi yerimi carpmadim sadece carpma etkisiyle birden bos bulundum silkelendim doktora gttik kizimda bi skntı yokmus şükür gozetimde tutmk istediler ama normalde 31 haftam bitti doktor 34 haftalk gozukuyo sekerden supheleniyorum dedi uc hafta fazla bana pek norml gelmedi sizce neden olabilir

Amin canım çok.Saol boyle belimden ve karnımın üst tarafında sancıların oluyodu da geçiyordu yani nets de. Gözüktü c vitamini serum veriyo dünden beri 2 doz da iğne olsum bugün çıkarım herhalde eve gidinde bende valisi hazirliycam insallah
geçmiş olsun cnm evet hazırla cantanı bende bu haftadan sonra haırlayacam bendede vardı nst de bi şey çıkmadı iyiym yani ama suyu bıraz sıkını azalabılır rahım darmış ıkı katı iç dedi suyunu

Kizlar dün aksam bi trafik kazası gecirdim kirmizi isikta arabanin biri duramadi carpti ama şükür bi yerimi carpmadim sadece carpma etkisiyle birden bos bulundum silkelendim doktora gttik kizimda bi skntı yokmus şükür gozetimde tutmk istediler ama normalde 31 haftam bitti doktor 34 haftalk gozukuyo sekerden supheleniyorum dedi uc hafta fazla bana pek norml gelmedi sizce neden olabilir
şeker yüklemsi yaptırdın mı daha önceden geçmiş olsun rabbbım esırgemış

Hamisler ,ben calisabilir raporunu 32.haftamin sonu olan 4 eylül cuma gunu aldim pz.tes okula verdim. 36.haftam da 1 ekimde bitiyor .o zamana kadar 4 hafta ediyor.5 hafta olmuyor aradaki gunler hesaplayinca .cildiracagim. 4 eylul oncesi haftayi da sayarlar mi 5hafta olmasi icin ???biraz karisik oldu ama YARDIMA IHTIYACIM VAR
Bu konuda banada ne kadar geç alırsan okadar iyi dediler simdi aktarmada bu haftayı sayarsak 3 .5 haftam kaldı bide 2 gündür hastanedeyim vermedi de doktor çıkarken veririz dedi ama bisey kalmadı çok sinirlen

geçmiş olsun cnm evet hazırla cantanı bende bu haftadan sonra haırlayacam bendede vardı nst de bi şey çıkmadı iyiym yani ama suyu bıraz sıkını azalabılır rahım darmış ıkı katı iç dedi suyunu
Saol canım daha çok dikkat etmemiz gerekiyo sanırım artik sende öyle çok dikkat et kendine

Hayir yaptirmadim o zamanda konusmustuk hatta düşünmüyorum dye aclik tokluk kan sekerime baktirmistim ondada normaldi gerek kalmamisti
şekerind esorun yoksa takma bazı bebekler ırı oluyor benımkı de ilk baştan beri öyle di sat tarihimi doktor bir hafta geri aldı ondan beride ona ragmen 2 haftaya yakın önden gidiyor kendine iyi bakıyorsan takıntı yapma ben iyi bakıyorum mesala sütü bol içiyorum onddan yanı

Bugün kontrole gittim, 34+3 günlük oldu. 2800 gr 48 cm bebişim. Suyu falan gayet iyi dedi doktorum. 15.10.2015'e doğum tarihini aldık, hayırlısıyla heyecanla bekliyoruz.

Nasıl böle oldu anlamadım ki zaten 32 bitince alınıo cnm
İlk dönem 17 hafta zaten

Benm de 36 hafta 9 ekim haftası bitio aramızda çok yok sıkıntı olmaması lazım ben çalışabilir i 7 Eylül verdim

Nasıl böle oldu anlamadım ki zaten 32 bitince alınıo cnm
İlk dönem 17 hafta zaten

Benm de 36 hafta 9 ekim haftası bitio aramızda çok yok sıkıntı olmaması lazım ben çalışabilir i 7 Eylül verdim
Ben de calisabiliri 7 eylulde verdim ama bnm 36. Hafta 1 ekimde bitiyor .

hayırlı olsun ya böyle şeyler duyunca cok sevınıyorum heyecanlanıyorum acaba ben ne zaman alacagım kucagıma diye cok meraklanıyorum su son zamanlar zaten hiç geçmek bilmiyor:KK48::KK46:

canım 32 hafta tam olduğunda alman lazımdı geç alınca o geç aldığın günleri saymıyorlar sgk nın sayfasında okudum yanı çalısamaz raporun 5 haftalık degil 4 haftalık omuş oluyor 37.haftan tam dolduğu gün iznin bitiyor şimdi doktorum benı tam 32 de çagırdı raporu verdı 5 hafta yanı 37. haftada gel dedı 9 ekım yapıyor raporumda zaten bitiş tarihi yazıyor raporun hesapladım 5 hafta sende nasıl 5 hafta yapmıyormu

beklenen doğum tarihlerimiz arasında 5 gün var.ama benim aktarma raporu için dr um 18 eylül de gel o zaman yazmamız gerekiyor dedi .acaba seninki mi erken oldu benimki mi geç kaldı

beklenen doğum tarihlerimiz arasında 5 gün var.ama benim aktarma raporu için dr um 18 eylül de gel o zaman yazmamız gerekiyor dedi .acaba seninki mi erken oldu benimki mi geç kaldı
canım sen benimle aynı gibisin tam 32 dolduğunda gitmemiz gerek rapor için 32+1 olduğunda yani 21 eylülde gitcem ben de rapor için normal yani o tarihte gitmen

Back