• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Hamisler benim bebegim daha donmedi ,basi yukarda gunde cok kez basini kaburgalarima yakin yerden cikariyor kasiliyorum ,bu kasilma erken dogum belirtisi degil dimi
Benimde öyle canım kafasini sol tarafım dayayıp duruyo acıyor doğuma kadar döner diyolar ama bilmiyorum

Korkuyorum ya erken doğum belirtisi falan mi sancılar ici. Erken degilmi ne bileyim sürekli belimde şancı oluyo gün içerisinde adet sancıları gibi
EVET BAK BENİM ERKEN DOĞUM RİSKİM VAR SANCIM VAR AYNI ADET AĞRISI GİBİDE OLUYO DOKTORUNUZA SÖYLEYİN MUHAKKAK RAHİM BOYUNU ULTRASONDA ÖLÇÜYORLAR

EVET BAK BENİM ERKEN DOĞUM RİSKİM VAR SANCIM VAR AYNI ADET AĞRISI GİBİDE OLUYO DOKTORUNUZA SÖYLEYİN MUHAKKAK RAHİM BOYUNU ULTRASONDA ÖLÇÜYORLAR
Canım valla baktı hastanede suyu falan iyi dedi 2 gün kaldım zaten bebek ici. Ciğerleri için iğne verdi iki doz baya vitamin serum verdi sonra şancı çıktı ertesi gün der bırakmadı antibiyotik ilaç verdi 2 gün kaldım çıkmadan ultrason da da baktı suyu iyi dedi rahim boyuna da bakmıştır herhalde bilmiyorum ki

Canım valla baktı hastanede suyu falan iyi dedi 2 gün kaldım zaten bebek ici. Ciğerleri için iğne verdi iki doz baya vitamin serum verdi sonra şancı çıktı ertesi gün der bırakmadı antibiyotik ilaç verdi 2 gün kaldım çıkmadan ultrason da da baktı suyu iyi dedi rahim boyuna da bakmıştır herhalde bilmiyorum ki
benimde rahim boyumu ölçtü alttan ultrasonla bakıyo bebek çok aşağıda dedi yatak istirahati verdi hastaneye yatıracaktı 2 gün ben gerek yoksa evdede yatarım dedim öyle olunca evde yat istirahati verdi rahim boyumun 3 cm olduğunu söyledi ama ben 36.haftadayım bu haftada müdahale etmeyelim ne zaman isterse doğsun artık dedi bizde bekliyoruz işte

Benim baya yukarda şuan aşağı inne olmadı bebek mideme doğru tepiyo kafasını ağrım belimden giriyo sağ taraf an bebek büyüdü için diye düşünüyorum dinleniyorum ama dün bugün. Kadınlarımdan kraamplar girdi hareket edemedim bile

[QU="aysus, post: 42709699, member: 540084"]Benim 32+0 tam 4 eyluldeydi doktorda ultrasonda oyle gorundu ben de calisabilir raporunu aldim .36 haftam da 2 ekimde bitiyor ama ben 30 eylulde calisamaz raporu alacagim .bana kac hafta eklenecek dogumdan sonryaa????[/QUOTE]
26 gun eklenir canım tahminen

Arkadaşlar rahmimin dar olduğunu söyledi doktorum suyu azalyor dedi başka doktora gittim gorundum oda suyunda azalma var vlboyle olursa normal doğum yapamazsın dedi ben çokta su iciyorum 3 lt iciyorum ne yapmalıyım ekstra bir bilgi verin

Bebek büyüdükçe mi du azalıo acaba cnm
Son aylarda su sabit kalır die biliyorum

Benm de hala fazla imiş baş tarafında sanırım yutamıo bebeğim

Bence sen bol su iç yat dinlen azalma sebeplerini sor ve başka Dr a da git yine nolur noolmaz

Ya kızlar 32 de çalışabilir almıştım okul açılıo ama gidecek durumda değilim acaba aile hekiminden rapor alsam iznimden düşülür mü 9 ekimde 36 bitio normalde
İki hafta rapor almalıyım

Bebek büyüdükçe mi du azalıo acaba cnm
Son aylarda su sabit kalır die biliyorum

Benm de hala fazla imiş baş tarafında sanırım yutamıo bebeğim

Bence sen bol su iç yat dinlen azalma sebeplerini sor ve başka Dr a da git yine nolur noolmaz
Gittim cnm iki doktor da aynisini dedi bana kontrolleri yaptılar bi şey çıkmadı suyu azalırsa normal doğum imkânsız mis şimdilik bebegimeyetecek kadar var ama ileride ne olur bbilmiyorum havuç suyu bire bir mi . Deneyecegim su 37 gecsek sorun etmetecem ameliyatbile olsa ama sşimdi kucuk

E="esiiir, post: 42736280, member: 485152"]Ya kızlar 32 de çalışabilir almıştım okul açılıo ama gidecek durumda değilim acaba aile hekiminden rapor alsam iznimden düşülür mü 9 ekimde 36 bitio normalde
İki hafta rapor almalıyım[/QUOTE]
Simdi çalışamaz raporualirsan cnm cçalışabilirdeki aaldığını günler doğumdan sonraki iznine eklenecek eklenecek sure çalıştığım günler kırk haftaya kadar çalışamaz raporu verirler doğum yaptığında da yaptığına dair rapor ve o çalıştığını sure eklenir iznine

E="esiiir, post: 42736280, member: 485152"]Ya kızlar 32 de çalışabilir almıştım okul açılıo ama gidecek durumda değilim acaba aile hekiminden rapor alsam iznimden düşülür mü 9 ekimde 36 bitio normalde
İki hafta rapor almalıyım
Simdi çalışamaz raporualirsan cnm cçalışabilirdeki aaldığını günler doğumdan sonraki iznine eklenecek eklenecek sure çalıştığım günler kırk haftaya kadar çalışamaz raporu verirler doğum yaptığında da yaptığına dair rapor ve o çalıştığını sure eklenir iznine[/QUOTE]
Çalışamaz almıcam sadece diyelim ki boğaz ağrısı filan sebepli yani kadın doğumdan almasak raporu

Gittim cnm iki doktor da aynisini dedi bana kontrolleri yaptılar bi şey çıkmadı suyu azalırsa normal doğum imkânsız mis şimdilik bebegimeyetecek kadar var ama ileride ne olur bbilmiyorum havuç suyu bire bir mi . Deneyecegim su 37 gecsek sorun etmetecem ameliyatbile olsa ama sşimdi kucuk
İnşallah bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut .. benim sancılarım var belime bıçak saplaniyo sanki nefesimi kesiyo geçen hafta yoktu bu kadar bu hafta iyi değilim ya sizDe durumlar nasil

Simdi çalışamaz raporualirsan cnm cçalışabilirdeki aaldığını günler doğumdan sonraki iznine eklenecek eklenecek sure çalıştığım günler kırk haftaya kadar çalışamaz raporu verirler doğum yaptığında da yaptığına dair rapor ve o çalıştığını sure eklenir iznine
Çalışamaz almıcam sadece diyelim ki boğaz ağrısı filan sebepli yani kadın doğumdan almasak raporu[/QUOTE]
Cnm bu haftalar da o gecersiz sundan dolayi gün olarak sana etkisi olmuyor çünkü cçalışabilirrraporu aldığın ddönemde çalışman lazımyoksa da çalışma z alıp izne ayrilman

="_esila_, post: 42740633, member: 579951"]İnşallah bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut .. benim sancılarım var belime bıçak saplaniyo sanki nefesimi kesiyo geçen hafta yoktu bu kadar bu hafta iyi değilim ya sizDe durumlar nasil[/QUOTE]
Bemde ağrılar yeni bbaşladı ccanım 37 yı bulsak dert etmeyecem şimdikilosu bu ghafta2500/du zzayıfgeldi bana iki uuçhafta dayanirsak iiçim rahatlatacak ise bile zor gidiyorum inan

="_esila_, post: 42740633, member: 579951"]İnşallah bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut .. benim sancılarım var belime bıçak saplaniyo sanki nefesimi kesiyo geçen hafta yoktu bu kadar bu hafta iyi değilim ya sizDe durumlar nasil
Bemde ağrılar yeni bbaşladı ccanım 37 yı bulsak dert etmeyecem şimdikilosu bu ghafta2500/du zzayıfgeldi bana iki uuçhafta dayanirsak iiçim rahatlatacak ise bile zor gidiyorum inan[/QUOTE]
Ya kıyamam ise nasıl gidiyosun ben bayadır EvDeyim çok şancı vardı dün kıpırdamadım yerinden kalkamadım dayanamadık acile gittik .. tabi eşim bu durumun normal olduğunu tabi şancı olacakmış hic önemsemiyor ben ağrı içinde kıvranıyorum doktorumda burda değil gitmeye kalksan 40dk acildeki er serum verdi bebek.susuz kaldıysa diye önce.taktırmak istemedim ama adamın beni.kendi. doktoruma götüreceği yok mecbur kaldım . Annemle re gitmek ici. Bahane üretiyomusum sancïm yokmuş gibi davranışı bide.onla uğraşıyorum canımın derdine.mi yanayım napiyim bilmiyorum

Teşekkürler herkese hayırlı bayramlar
Kızlar benm de sol bacağımdan sızı girio gbi hem de sol kasıkta sanki tarif Edilmez bişey oluyor

Bu arada doğum yapan var mı topik te hiç okuyamıyorum geçmiş yazıları
Gerçi ilk kişi Ekim başı ama belki vardır
İnşallah hepimiz gününde ve sağlıklı doğumlar yaparız

Back