- 9 Nisan 2014
- 188
- 48
- 48
- 35
Ben unibayb ve dalın alıyorum genelde canımKızlar bebek banyo ürünlerini hangi marka aldınız? Unibaby mi, Büchen mi karar veremedim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben unibayb ve dalın alıyorum genelde canımKızlar bebek banyo ürünlerini hangi marka aldınız? Unibaby mi, Büchen mi karar veremedim...
AYNEN BAKALIM inşallah her şey iyi olur ya son zamanlarda bir tuhaf oldum bende endişeliyim artıkValla yatmaya vakit olmuyor ya ama korkuyorum da yarın okul son sonra inşallah dinlenirim bu 33. Hafta geçmek bilmedi gitti yarın iğne vurulcam sonra da beklicem bakalım haftaya kesin gel dedi ama antebe gitmezsem evden cıkasım da gelmio ve havalar bı tuhaf tozlu gbi serinlemedi de
Oyy cok konustum
Herşeyde bir hayır vardır bakalım zaman ne gösterecek
ben buğün gittim bebeğimin son zamanlarda harektlerini az yada hiç hissetmiyordum kasılma vardı agrı bahsettim doktora sen buğün para harcamaya gelmişsin dedi nst istedi ve bi kaç renkli ultrasyona bakıldı bebeğim nst de 5 defa hareket etmiş inan hissetmedim doktor bizi yanlış yönlendirme hayatın hastanede gecer dedi morelim i bozdu neyseki benım yaramazım iri bir bebek miş her şey normal oynamayan bebiş şimdi oynuyor 37 haftada gideceğim artık rapor almayaSelam güzel anneler uzun zamandır giremedim .. zaman geciyo az kaldı bebeklerimize kavuşmaya ALlahin izniyle ben 40 günlük rapor hakkını kullandım bayadır gitmiyorum ise şimdide geçen senenin yıllık iznini kullanılanlara sonra son üç haftaya giriyorum yarın kontrolüm var bebeğim nasıl bakalım sizde durumlar nasıl artık çok bunalımdayım ben
ilk evette o negatif yada pozitif diye test yapmadan gerek yok demişti doktorum diğer doktorda o yüzden niye yapmadı dedi kan sonuçlarıma yeni bakıldı negatif cıktı cok şükür :)oy oy kuzum basin sagolsun.cok uzucu gercekten ya
bizdede var uyusmazlik 26 haftada test yaptik tekrar negatif cikinca benim.doktorumda hamileukenndiim dogumdan sonra bebekle senin.kanin uyusmazbise yaparizdedi yapmiyor banada igneyi yani .. sen zaten hamilelik basinda yapmissindir testi ..birde ilk cocukmu ? Ilkse hic korkma.ikincisi sorunlu oluyr zaten
doğru tabiki de neden test yapmadan buna karar verdi anlamamıştım zaten sonra bu doktorda böyle diyipte şimdi test yapınca uyuşmazlık testini bende korktum ama sonuçlarım da negatif diyo araştırmama göre negatif olması iyi bişe :)Ben de gebelikte Yapılıyor diye biliyorum ama, yine de araştır, binbaşına doktora daha sor bence; iki doktorun dediği farklı ise, üçüncüye de danış derim. Yine de gönlünü ferah tut, inşallah birşey olmaz, sonuçta kendi doktorun da doğumdan sonra yapılabilir dediyse bir bildiği vardır, ne seni ne de bebeği ve kendini riske atmak istemez.
evet negatif çıktı şükür canım doktora gitcem bi hafta sonra bakalım ne diyecekCanm öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bizde de var ben 30. Hafta da oldum iğneyi test sonucum negatif çıkmıştı ama doktor yinede gerek duydu.önceki hamileliğim de 6 haftalıkken kanama olmuştu ozaman iğnenin yarısını yapmışlardı binevi koruyucu oluyr bu yaptıkları.senin test sonucun pozitif çıkarsa iğneyi yapmaları lazım sanada inşallah negatif çıkarda gerk kalmz
bende sleepy den numune istedim geldi çok beğendim sonra bez siparişi verdim ikili paket olanından o da geldi sırada bi bebişimin gelmesi kaldı o da gelirse tamamdırarkadaşlar sleppy den numune geldi bana çok beğendim ücretsiz sizlerde isteyin bi bakın paket içinde alt değiştirilecek zaman serilecek bez var birde 4 tane kremli kullanacağı bez çok beğendim oğlumun ilk bezi
Bende yarın çalışabilir raporu alican bi hafta geç oldu ama arkadaşım ne kadar geç alırsan o kadar iyi olur demişti bebeğin iyi olmasına sevindim canım biraz paniğe kapılıyor insan böyle durumlarda sen içini ferah tut bebişlerimize maşallahben buğün gittim bebeğimin son zamanlarda harektlerini az yada hiç hissetmiyordum kasılma vardı agrı bahsettim doktora sen buğün para harcamaya gelmişsin dedi nst istedi ve bi kaç renkli ultrasyona bakıldı bebeğim nst de 5 defa hareket etmiş inan hissetmedim doktor bizi yanlış yönlendirme hayatın hastanede gecer dedi morelim i bozdu neyseki benım yaramazım iri bir bebek miş her şey normal oynamayan bebiş şimdi oynuyor 37 haftada gideceğim artık rapor almaya
Çok az kaldıAYNEN BAKALIM inşallah her şey iyi olur ya son zamanlarda bir tuhaf oldum bende endişeliyim artık
Ben unibayb ve dalın alıyorum genelde canım
KEŞKE ÇALIŞABİLİR VRAPORUNU GÜNÜNDE ALAYDIN CNM ÇÜNKÜ O BİR HAFTANIN GERİ DÖNÜŞÜ YOK .Bende yarın çalışabilir raporu alican bi hafta geç oldu ama arkadaşım ne kadar geç alırsan o kadar iyi olur demişti bebeğin iyi olmasına sevindim canım biraz paniğe kapılıyor insan böyle durumlarda sen içini ferah tut bebişlerimize maşallah
SİNİNRMİ BOZDU BU GÜN DOKTORUM İNAN DAHA YAZI İMZALATTI BANA BEBEĞE Bİ ŞEY OLURSA SORUMLULK DOKTORUMA AİT DEGİ L BANA AİT DİYEBende yarın çalışabilir raporu alican bi hafta geç oldu ama arkadaşım ne kadar geç alırsan o kadar iyi olur demişti bebeğin iyi olmasına sevindim canım biraz paniğe kapılıyor insan böyle durumlarda sen içini ferah tut bebişlerimize maşallah
ÇOK SEVİNDİM TAHLİLSONUCUNUN TEMİZ ÇIKMASINA İNŞALLAH O KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ GÜNLERDE GELİR CNM RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASINevet negatif çıktı şükür canım doktora gitcem bi hafta sonra bakalım ne diyecek
Onu neden imzalattı anlamadım ya sorumluluk neden sana ait bebeğin biseyi yok degilmi kafam karistiSİNİNRMİ BOZDU BU GÜN DOKTORUM İNAN DAHA YAZI İMZALATTI BANA BEBEĞE Bİ ŞEY OLURSA SORUMLULK DOKTORUMA AİT DEGİ L BANA AİT DİYE
Şöyle canım ben normal raporla geciriyordum son zamanları çalışabilir alınca normal rapor alamıyorsun ve tam şimdi izinlerle son 3 haftaya kadar gidebilirim öyle düşündümKEŞKE ÇALIŞABİLİR VRAPORUNU GÜNÜNDE ALAYDIN CNM ÇÜNKÜ O BİR HAFTANIN GERİ DÖNÜŞÜ YOK .
O ZAMAN OLABILIR MANTIKLI AMA ARASTIRMALARIMA GÖRE ŞUNU OKUDUM CANM RAPORU GEC ALINCA CALIŞABILIRI GERIYE DONUŞ OLMADIGINDAN O SURENIN PARASINI SGK DAN ALAMAYACAGI YAZIYORDU ONDAN KEŞKE ALSADIN DEDIMYani
Şöyle canım ben normal raporla geciriyordum son zamanları çalışabilir alınca normal rapor alamıyorsun ve tam şimdi izinlerle son 3 haftaya kadar gidebilirim öyle düşündüm
CANIM ŞİKAYETLEIMI anlattım bebeğimin hareketleri çok azaldı hıssedemeyecegı m kadar kasılma ve agrı var dedım bu normal mı son zamanlarda dedım sen para harcamaya gelmişşin dedı nst ye yolladı nst de bebegım 5 kez hareket etmiş ina hissetmedım sadece 1 defa hıssettım baan dıyor bızıı yanıltma hayatın hastahanelerde gecer yatıs verım sana dedı bende dedım senı neden yanıltayım şikayetimi söyledim sorun yoksa nıye yatayım o zaman yazı yaz dedı doktorum yatış onerdı şikayetlerime rağmen ben yatmadım sorumluluk bana aittir imza attırdı morelim sabahtandır sıfır soruma net bı cevap vermedı benı bılgılendırmedı sonrada yazı imzalattı yanı sorunum olduğuna inanmıyor o zaman nıye yatış veriyor offfff başka doktora da gitsem şu saatten sonra kabul ederlerımı benıOnu neden imzalattı anlamadım ya sorumluluk neden sana ait bebeğin biseyi yok degilmi kafam karisti
Başka doktora kontrol amaçlı gözük bence canım doktorun hiç düzgün davranmamış ve ilgilenmemiş bence başka doktorada gözük ve moralini bozma iyidir bebeğin eminin biSet yok doktor evham yapmış resmenCANIM ŞİKAYETLEIMI anlattım bebeğimin hareketleri çok azaldı hıssedemeyecegı m kadar kasılma ve agrı var dedım bu normal mı son zamanlarda dedım sen para harcamaya gelmişşin dedı nst ye yolladı nst de bebegım 5 kez hareket etmiş ina hissetmedım sadece 1 defa hıssettım baan dıyor bızıı yanıltma hayatın hastahanelerde gecer yatıs verım sana dedı bende dedım senı neden yanıltayım şikayetimi söyledim sorun yoksa nıye yatayım o zaman yazı yaz dedı doktorum yatış onerdı şikayetlerime rağmen ben yatmadım sorumluluk bana aittir imza attırdı morelim sabahtandır sıfır soruma net bı cevap vermedı benı bılgılendırmedı sonrada yazı imzalattı yanı sorunum olduğuna inanmıyor o zaman nıye yatış veriyor offfff başka doktora da gitsem şu saatten sonra kabul ederlerımı benı