• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

O ZAMAN OLABILIR MANTIKLI AMA ARASTIRMALARIMA GÖRE ŞUNU OKUDUM CANM RAPORU GEC ALINCA CALIŞABILIRI GERIYE DONUŞ OLMADIGINDAN O SURENIN PARASINI SGK DAN ALAMAYACAGI YAZIYORDU ONDAN KEŞKE ALSADIN DEDIM
Ya hiç.bilmiyorum onu bi sıkıntı çıkmaz insallah

Onu neden imzalattı anlamadım ya sorumluluk neden sana ait bebeğin biseyi yok degilmi kafam karisti
canım yok bı sorun ben sadece dedım hareketlerı yavasladı kasılmalarım ve agrım var nst ye yolladı bebegın beş kere hareket etmiş bizi yanlış yönlendirme şu bu sinirlerimi bozdu sonrada yatış verim takip edelim sorun yoksa nıye yatırıyor kı deyıp gerek yok dedım doğuma başka hastaneye gitsem alırlarmı acaba

ben artık sut içemiyorum ya midemi çok bulandırıyo başlarda çok güzel içiyodum şimdi çok zorluyorum kendimi ama kötü oluyorum
BEN SOĞUK SOĞUK İÇİYORUM CANIM DOLABA KOYUP ŞEKERLE KARIŞTIRIP BUZ ŞEKLİNDE YINE TÜKETİYORUM:) AMA BENDE 5 .AYDAN SONRA BAŞLADIM

BEN SOĞUK SOĞUK İÇİYORUM CANIM DOLABA KOYUP ŞEKERLE KARIŞTIRIP BUZ ŞEKLİNDE YINE TÜKETİYORUM:) AMA BENDE 5 .AYDAN SONRA BAŞLADIM
Ben hep soğuk içiyorum canım zaten sıcak hayatta icemem bende 6 dan sonra icemedim sicaklardan heralde diyorum

Bugün kontrolum vardı bebeğim 2560 gr olmuş maşallah büyümüş nets ye bağladılar az şancı varmış hafta ici ciğerleri için yaticakmisim kötü biseymi bu anlamadim

CANIM ŞİKAYETLEIMI anlattım bebeğimin hareketleri çok azaldı hıssedemeyecegı m kadar kasılma ve agrı var dedım bu normal mı son zamanlarda dedım sen para harcamaya gelmişşin dedı nst ye yolladı nst de bebegım 5 kez hareket etmiş ina hissetmedım sadece 1 defa hıssettım baan dıyor bızıı yanıltma hayatın hastahanelerde gecer yatıs verım sana dedı bende dedım senı neden yanıltayım şikayetimi söyledim sorun yoksa nıye yatayım o zaman yazı yaz dedı doktorum yatış onerdı şikayetlerime rağmen ben yatmadım sorumluluk bana aittir imza attırdı morelim sabahtandır sıfır soruma net bı cevap vermedı benı bılgılendırmedı sonrada yazı imzalattı yanı sorunum olduğuna inanmıyor o zaman nıye yatış veriyor offfff başka doktora da gitsem şu saatten sonra kabul ederlerımı benı :KK42:
canım bence baska bı doktora daha görün. Kabul eder tabii doktorunun ılgılenmedıgını soylersın ayrıca onlar ıcın dogum yaptırmak onemlı. benım doktorum hastalarına hep 'eger doguma bana gelmıceksenız kontrollerı kabul etmıyorum' diyor. çunku dogumdan ıı para alıyolar.

Bu arada kızlar cantalarınızı ayarladınızmı. Ben her duruma karsı bebegın ve benımkını ayarladım. Esyalarınıda aldım sayılır :KK69:

canım bence baska bı doktora daha görün. Kabul eder tabii doktorunun ılgılenmedıgını soylersın ayrıca onlar ıcın dogum yaptırmak onemlı. benım doktorum hastalarına hep 'eger doguma bana gelmıceksenız kontrollerı kabul etmıyorum' diyor. çunku dogumdan ıı para alıyolar.
İNŞALLAH CANIM Bİ DENEYECEĞİM BAŞKA DOKTOR A GIDECEĞİM

Bugün kontrolum vardı bebeğim 2560 gr olmuş maşallah büyümüş nets ye bağladılar az şancı varmış hafta ici ciğerleri için yaticakmisim kötü biseymi bu anlamadim
Ne kdr cıktı sancı bende de aynı durumlar
İlaç ve iğne tedavisi görüyorum

Ne kadar şancı.çıktığını söylemedi az bisey dedi canm
bi şey olmaz inşallah canım doktorun her ihtimale karşı tedbir almak için yapmıştır . şu 3 haftayı bır atlatsak zaten ondan sonra erken doğum sayılmıyor 36 hafta öncesi erken doğum bildiğim kadarı ile rabbim yardımcımız olsun

Bu arada kızlar cantalarınızı ayarladınızmı. Ben her duruma karsı bebegın ve benımkını ayarladım. Esyalarınıda aldım sayılır :KK69:
ben daha hazırlamadım çantayı canım yaa artık hazırlamak istiyorum ama vaktim olmadı ki bi türlü birde bir çantaya kızımınkini de kendiminkini de beraber mi koysam yoksa ayrı ayrı çantalar mı yapsam bilemiyorum sizce hangisi mantıklı:KK64: eşya eksiklerini de hallettik sayılır biz ufak tefek şeyler kaldı bitek :KK73:

EVET DOĞRU YENI DOGDUKLARINDA SIK YAPIYORLARMIS BEN FIYATLARINI BILMIYORUM PRIMAYI KACA ALDINIZ GİDİP DAHA ARASTIRACAGIM BEZ FIYATLARIYLA ILGILI HİÇ BİR BİLGİM YOK
Prime normalde 30-31 TL arasında; ben migrosta indirimdeydi, 26,90 TL'ye aldım, 50 adet var pakette.

Back