yaa konuya öyle pattadanak dalmışsınız ki, herkes tam olarak ne neolmuş, kim kaç yaşında çözemeden yorum yapınca da ortaya alakasız bir durum çıkmış...
Konu açarken kafamızda sorunu toparlasak ve daha açıklayıcı yazsak daha iyi olur...
Kız orta sonda, öğretmen askere gidiyor, msnde öğretmen ve kız konuşuyorlar, msnde konuşurken öğretmen kızla yağenini tanıştırıyor, yeğen de galiba 14-15 yaşlarında, yeğen kızı beğeniyor çıkma teklif ediyor.
Ortaokulda biz de hocalarımızla samimiydik, o zamanlar msn yoktu cep telefonları yaygın değildi ama ne bileyim öğle tatillerinde yemeğe falan beraber çıkardık, haftasonu voleybol maçı falan yapardık genç hocalarımızla.yada okul çıkışı sahilde birer çay içerdik ama tabi bunlar grup olarak sınıfça yada sınıfın bir grubu tarafından yapılırdı...
O yüzden hocayla msnde konuşmasını garipsemedim çok... Ama hoca yeğenini niye tanıştırıyor kızınızla, ne alaka yani....
Ha 14 yaşında bana çıkma teklif edenler de olmuştu ve bitanesini de kabul etmiştim, 14 yaş bence o kadar da ufak değil, tabii kendi yaşında biriyle olmak kaydıyla, bende sınıfımdan bir çocukla çıkmıştım bir ara, öğle tatillerinde beraber yemek yiyoduk, tenefüste beraber zaman geçiriyorduk, ama bi süre sonra ben de o da sıkıldık, çünkü, çıkmanın tenefüste beraber oturmak olduğunu sanıyorduk ve öyle yapıyorduk, ama bu sefer kendi arkadaşlarımızla konuşamıyorduk, o yüzden 2 ay sürdü sıkıldık ve ayrıldık :)))
Ama yeğen sanırım başka okulda belki de başka şehirde... Hibir ayrıntıyı bilmeden yorum yapamıyorum...
Farklı şehirdeyse fazla üstüne gitmeyin msnde takılsınlar biraz, sadece yarımsaat izin verin daha sonra derslerine devam etmesi gerektiğini söyleyin.. Aynı şehirdeyseler de sadece msnde konuşmalarına izin verebileceğinizi, bu yaşta yanlız başına tanımadığınız biriyle dışarı gönderemeyeceğinizi söyleyin...
ve öğretmenin de kulağını çekin, ne diye yeğeniyle falan tanıştırıyor...