14 yaşındaki kızım

kızlar yanlış anlamışsınız çoğunuz öğretmeni değil öğretmeninin yeğeni çıkma teklif etmiş.
bence kızın 14 yaşında ve henüz bir ilişki yaşayamayacak kadar küçük.
bunu ona güzel bir dille anlatabilirsin.
sana gelip sorması senin fikrini öğrenmek istemesi çok güzel.

ben yanlış anlamadım. ama teklif eden öğretmen . yeğeni için teklif eden öğretmen. anlatamadım galiba...yani teklif öğretmenden gelmiş.bir öğretmenin bu teklifi yapması büyük yanlış..

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha arkadasim ne kadar sakin kalmissin...ben o ögretmene iki cift laf söylerdim
Ögretmenlikden caninmi SIKILDIDA Cöpcatanliga basladin derdim..
Kizimada kesinlikle o teklifi kabul etmiceksin...istemiyorum daha yasin cok kücük konu kapanmistir derdim...

14 yasindaki bir cocuk böyle ask mask islerine girmemesi lazim...hem derslerini etkileyecek hemde piskolojisini...

Suraya bak ya....ögretmenin isi gücü yok galiba.

ben anlatamadım galba öğretmen askerde yeğeniyle kızım msn de konuşuyorlar konuşurken çıkma teklif etmiş sanırım öğretmenin haberi yok

Tanistiran ögretmeni oldugna göre...biliyordur arkadasim...mutlaka yegeninle konusmustur.

Lakin anlayamadigim birsey var...kizin neden ögretmeni ile msn de konusuyor?:uhm:

ben anlatamadım galba öğretmen askerde yeğeniyle kızım msn de konuşuyorlar konuşurken çıkma teklif etmiş sanırım öğretmenin haberi yok

o zaman niye haberdar etmiyorsunuz??
ben olsam buraya yazmadan önce bilgisiyarı açtığım gibi öğretmene mail atardım.
yeğeninin kulağını çeksin..
14 yaşından bahsediyoruz sonuçta..
hem öğretmen ked msn'sinde yeğeniyle öğrencisini niye konuşturuyor?
nedir yani bu samimiyet???

öğretmeni okuldan ayrılırken öğrencilere msn adresini vermiş öğrencilerle konuşmak için öğretmendir kötülük gelmez diye birşey demedim sanırım hata yaptım

haklısınız bendede hata var kötü yönlerini düşünmedim izin verdim öğretmeniyle konuşmasına

:1shok: öğretmenler ne zamandan beri öğrencilerinin aşk hayatını yönlendiriyor?
çok şaşırdım. bu öğretmeni okuldan mı, dersaneden mi merak ettim.
neyse...
siz kızınıza; yaşının küçük olduğunu, ilerde yeterince bunlarla uğraşacağını söyleyin. babadan daha çok çekinir heralde, babasının duyarsa bu fikirden hoşlanmayacağından bahsedin.
zorlayarak değil, sakin sakin, anlayacağı şekilde konuşun...

ve o öğretmenle de bir şekilde konuşmaya çalışın, yaptığı yanlışı söyleyin. yeğeni ile kendisi konuşup fikrini değiştirsin.

yeğen kaç yaşında bu arada?

Öğretmeni dediniz önce tüylerim dikildi valla 14 yaşında bir kız ve öğretmeni

Yeğeni kaç yaşındaymışki

birden beynim durdu valla öğretmeni zannettim bende
askerde olduğuna göre 20 nin üzerinde çocuk ve bence 14 yaşındaki bir kız için arada çok fark var bilmiyorum ilk sevgilisi mi ilk flörtü mü olacak ama ben uygun bulmadım açıkcası

öğretmeni okuldan ayrılırken öğrencilere msn adresini vermiş öğrencilerle konuşmak için öğretmendir kötülük gelmez diye birşey demedim sanırım hata yaptım

Vallaha arkadasim zaman kötü..kimseye güven olmaz..

Coluk cocugun aklina böyle seyler sokmamak lazim...gerci simdiki cocuklarda az degil fakat sen yinede bu konuda kati ol...Kizinla iylikle fakat kararli bir sekilde kesinlikle böyle birseye müsade edemeyecegini suan kendini okuluna ve derslerine vermesi daha önemli diye anlat...

çocuğun 14 sanırım

o zaman daha masumanedir. çocuk birkaç yaş büyük olsaydı endişe verici olurdu.
siz kızınıza sadece arkadaşlık için izin olduğunu, flört için ikisinin de yaşının küçük olduğunu belirtin.
umarım çabuk ikna edebilirsiniz.

Tanistiran ögretmeni oldugna göre...biliyordur arkadasim...mutlaka yegeninle konusmustur.

Lakin anlayamadigim birsey var...kizin neden ögretmeni ile msn de konusuyor?:uhm:

bende buraya takıldım işte
nasıl yani neden bir öğrencisiyle msnde sohbet etsin ki bir öğretmen
bizim zamanımızda öğretmenimize kantinde bir çay ısmarlamak bile büyük bir olaydı büyük bir paylaşımdı
Geri kafalılık diye nitelendirmeyin lütfen ama öğretmeninin niyetinden şüphe ettim ben
yiğeniyle tanıştırıyor ve haberi olmayacak:1shok:benneyaptımki

çocukla kız yaşıtsa öğretmenin yaptığına bişey diyemem hani yaşıtınız hadi kaynaşın vs die iyi niyet olabilir. eğer çocuğun yaşı büyükse o öğretmene şüpheyle bakarım .
kızınızın size anlatmasından anladığım kadarıyla aranızdaki ilişki sağlam. kızını tanıyan bir anne olarak en iyi yaklaşımı siz bilirsiniz. onu yetişkinmiş gibi değerlendirip sert yasaklayıcı konuşmalarda bulunmadan konuyu halletmeye çalışın zaten arkadaşlarda yazmış eh aklın yolu birdir

14 yaş bence arkş olabileceğini ama bunun flört için uygun bir yaş olmadığını ya da okulda rehber öğretmenden yardım isteyebilirsiniz bence.....

1-Öğretmenden acaip midem bulandı hemen haddini bildirin.
2- Yeğenim dediği kişinin yeğeni olduğunu sanmıyorum
3- Bu işin kötü bir kokusu çıkıyor bana göre
4- Hemen kızınızı öğretmeninden uzaklaştırın.
Güzelim benim aklıma malesef kötü şeyler geldi, bence öğretmende yeğeni olduğunu söylediği kişide masum değil hatta tehlikeli geldi bana. Kızın bir kumpasa kurban gitmesin hemen önlemini al. Daha çocuk 14 yaşında ne olursa olsun bir öğretmenin aracı olmasını anlayamıyorum.
Bence kızının arkadaşlarının ağzını ara bakalım başka kızlarada aynı şekilde yeğeniyle tanıştırıp böyle bir teklifte bulunmuşlar mı. Çünkü bir öğretmenin öğrencilerine msn verip konuşması bana ters geldi.

herşeyi detaylıca yazmadığınız belki bilmediğiniz için sanırım herkes farklı algılamış mesajınızı...

bana göre olay şöyle gelişti.Lütfen yanılıyorsam söyleyin...
kızınızın öğretmeni askere gitti, askere giderken de sınıfa msn adresini verdi.

Ancak, gel gör ki öğretmenin msn'ni yeğeni de kontol ediyor o arada, ve, kızınızla görüşüyor.
Öğretmenin bildiğini sanmam ben, ya da yanlış bir hareketi olduğunu...

benim de çok yakın dostlarım akrabalarım var genç öğretmenler, o mazilerde kaldı artık kantinde çay içememeler filan, artık öğrenciyi dayakla eğitmiyorlar korkuyla eğitmiyorlar, daha arkadaşça yaklaşıyor gençse hele bir de öğretmen...

kızınıza tabi ki arkaşları olacağını, isterse evinize de gelebileceğini, ancak internetten aşkın pek olamayacağını söyleyebilirsiniz....sakın yok kötü insanlar, geleceğin şöyle böyle demeyin...yakın davranarak çözün...Bu konuda inanın tecrübe sahibiyim...Zira 14 yaşında bir kız kardeşim var ve bu ergenlik dönemini çok zor atlatıyor, bize de kök söktürüyor..

izin vermeyin bence çünkü kızınız henüz flört etme yaşında değil. Daha flört edecek yıllar var önünde...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…