• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her türlü eleştiriye açığım yorum bekliyorum

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Acil bir durum olur, o an çözülmesi gerekir. Sağlıkla ilgilidir, ne bileyim önemli bir şeydir , o an ulaşman gerekir.
O zaman bu söylediğinde haklısın.

Fakat bu hikayede bir sorunum vardı ara verip beni dinlemedi diyorsun. Asıl senin onun müsait zamanını beklemen, sonrasında konuyu anlatman gerekirdi. İlişki böyle olmalı. Yani aslında bir nevi önem sırası yapmak gerekir.

Bunu şu anda onunla paylaşmazsam ne olur?
Bir saat sonra paylaşırsam ne kaybederim? İnsanın kendisine bazen sorular sorması gerekir. Durup düşünmesi için.

Son düzenleme:
Evet 🥺 ama hiç bu kadar uzun surmemisti.
Ne yapmam lazım ? Yerimde olsaydınız ne yapardınız

Engeli kaldırın fakat asla o yazmadan yazmayın. Ulaşırsada normal bir şekilde konuşursunuz artık. Ayrıca sorunlarınızı erkek arkadaşınızla onu ilgilendiren bir şey olmadığı sürece paylaşmayın ve bir erkeğe bu kadar bağlanmayın. Hayatınızdan yarın çıkacakmış gibi işinize bakın.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Acil bir durum olur, o an çözülmesi gerekir. Sağlıkla ilgilidir, ne bileyim önemli bir şeydir , o an ulaşman gerekir.
O zaman bu söylediğinde haklısın.

Fakat bu hikayede bir sorunum vardı ara verip beni dinlemedi diyorsun. Asıl senin onun müsait zamanını beklemen, sonrasında konuyu anlatman gerekirdi. İlişki böyle olmalı. Yani aslında bir nevi önem sırası yapmak gerekir. Bunu şu anda onunla paylaşmazsam ne olur?

Bir saat sonra paylaşırsam ne kaybederim? İnsanın kendisine bazen sorular sorması gerekir. Durup düşünmesi için.
Konunun ne olduğu burada söylemedim ve aciliyeti vardı çok önemliydi benim için ikimizi ilgilendiren bir meseleydi.
Bu durumda da mı suçlu olan ben oluyorum peki?
Bu tepkisi zoruma gitmese engellemezdim durup dururken kimse kimseyi engellemez ne biliyim bitirmez biseyi.
Üzüldüm işte.
Kırıldım.

Konunun ne olduğu burada söylemedim ve aciliyeti vardı çok önemliydi benim için ikimizi ilgilendiren bir meseleydi.
Bu durumda da mı suçlu olan ben oluyorum peki?
Bu tepkisi zoruma gitmese engellemezdim durup dururken kimse kimseyi engellemez ne biliyim bitirmez biseyi.
Üzüldüm işte.
Kırıldım.
Önemli olduğunu düşündüğüm bir konu olsa ben eşimi arayıp “şöyle bir konu var, müsait misin?” diye sorarım. Ne yaptığından bağımsız; müsait değilse bile bilirim ki bir süre sonra beni arayacaktır.

Acil bir şey varsa da ses tonumdan anlar, o an ne yapıyorsa bırakır zaten. Ben de böyle yapardım.

Tabi bir de bakalım senin için önemli olan onun açısından da bu kadar önemli mi acaba? Belki sen büyütüyorsun konuyu.

Konunun detayını söylersen ona göre yorum yapalım. Yoksa durum bundan ibaret.

Bana abartıyorsun gibi geldi. Böyle engelle, küs, barış olmaz bu işler. Hele ki evlilik düşünüyorsan.

Oyun oynaması seni çok rahatsız ediyorsa barışmamalısınız bence. Alışmak ya da ayrılmak. Tekrar iletişime geçerseniz bunu bilerek hareket etmeni öneririm.

Ben kendimce önemli gördüğüm bir sebepten eşimi (sevgiliyken de şimdi de) arasam, konu bu bu desem oyunu kapatır. Ben böyle birini istiyordum böyle birini seçtim. Bir oyunu bile benim önüme koyacak kişiyi ne yapayım yani.
Siz de böyle birini istiyorsaniz ona göre birilerini bulun. Bu kadar engellemeli kavga etmeli ilişkinin de evliliğe gitmesi çok tuhaf zaten.

Oyun oynaması seni çok rahatsız ediyorsa barışmamalısınız bence. Alışmak ya da ayrılmak. Tekrar iletişime geçerseniz bunu bilerek hareket etmeni öneririm.
Tekrar iletişime geçebileceğimizi sanmıyorum , ben ulaşmam o da ulaşmaz bu saatten sonra galiba nerdeyse 1 hafta oldu çünkü.
4 gün ayrı kalmisizdir çok çok.
Tabi o zamanda ben aramıştım ama.
Oyunu benden üstün tutması o an çok zoruma gitti bazıları beni anliyo bazıları anlamiyo.
Olsun.

2 yıllık ilişkim vardı.
Ara ara kavgalarımız olurdu , bir iki kere engelledim.(Bu kısma çok kızmayın,evet biliyorum doğru değil ama)
O da ulasirdi,bırakmazdı.Barisirdik.Hatali olan kendisiydi çünkü.
En son 1 ay önce buluştuk.O geliyordu yanıma.
Güzeldik,yan yanayken aşırı mutluyduk.
Ciddi bi iliskiydi ayrica aileler falan biliyor o da bende ailelerle konuşuyorduk.
Hatta yazın düğün hayalleri kuruyorduk.
Aynı sekilde o da benimleyken çok mutluydu gözlerinden anlıyordum bakışından konuşmasından falan.
Bana ilgiliydi bi istediğimi iki etmezdi.
Neyse bu son kavgamizda,beni aşırı kırdı.
Arkadaş cevresiyle çok takılır oyunlar oynarlar bilgisayar oyunları sanal oyunlar değil yüz yüze erkek erkeğe işte.
İş sonrası hemen arkadaş cevresine koşar.
Bi sorunum vardı onu konuşmak istedim,ama oyunda olduğunu söyledi.
Aşırı üzgündüm.
Benim üzgün oluşumu resmen umursmadi o an.
Bende yeter diyip her yerden engelledim.
Çünkü kendimi o an değersiz önemsiz hissettim.
Oyuna ara verip benimle konuşabilirdi.
Onun bi sorunu olsa ben ara verir dinler sonra devam ederdim.
Bana ulasmasin bitirdigimi anlasın diye her yerden engelledim.
Ulaşır hatasını telafi etmeye çalışır diye düşündüm.
Ama olmadı.1 hafta oldu sayilir kararimdan dönmüyorum ben ulaşmıyorum.
Ama çok üzülüyorum.
Bundan sonra konuşmayacağız bir daha birbirimizi goremeyecegiz diye düşünüp kendimi aglarken buluyorum.
Kaybetme korkusunu yaşasın istedim.Bu kız beni bırakmaz kafasindaydi.
Ne olursa olsun bırakmaz beni kafasında,çünkü küstügümüz zaman genelde arayan taraf ben olurdum.
En fazla 4 gün ayrı kalmıştık.
Böyle işte anlatmak istedim biseyler duymak konuşmak istiyorum sizlerle.
Böyle ayrı kalıpta ulaşan barisan oldu mu umudumu kesmeli miyim
Sadece çok onemsiz hissettiriyordu bu son zamanlarda o yüzden aklı başına gelir belki dedim ama sanırım tamamen bitti..
Daha çok siz bu çocuk beni bırakmaz kafasındaymışsınız gibi geldi

Ben kendimce önemli gördüğüm bir sebepten eşimi (sevgiliyken de şimdi de) arasam, konu bu bu desem oyunu kapatır. Ben böyle birini istiyordum böyle birini seçtim. Bir oyunu bile benim önüme koyacak kişiyi ne yapayım yani.
Siz de böyle birini istiyorsaniz ona göre birilerini bulun. Bu kadar engellemeli kavga etmeli ilişkinin de evliliğe gitmesi çok tuhaf zaten.
Her ilişkide olduğu gibi bizde kavga ediyorduk.
Aslında çok iyi anlaşırız , ama kavga edince de işte.
Evet beni ön plana koysun isterdim o an beni dinlesin istedim ya bunu hayatımdaki insandan değil de kimden isteyeceğim o an halletmek gereken bi durum vardı ikimizi ilgilendiren ve acildi.
Bunu ona da söylediğim halde oyunda olduğu u söylemesi zoruma gitti.
Belki hatasını anlar dedim biseyler yapar dedim yapmadı.
Kabullenmis gibi.
Çok üzülüyorum ama ben adım atmam.
Kendimi hatalı görmüyorum.
Dediğim gibi ben onu herşeyden üstün tutarken benim bu tavırla karşılasmam zoruma gitti.

Daha çok siz bu çocuk beni bırakmaz kafasındaymışsınız gibi geldi
Evet hal ve hareketlerinden beni birakmayisindan,sevgisini gösterisinden,hissettirisinden.
İlişkinin de ileri boyuta gelmesinden bırakmayacağını düşündüm.
Çabalar belki dedim hatasını anlar dedim , tabiki engellemek doğru değildi ama başka türlü kırıldığımı anlamaz diye düşündüm.
Hata yapmisim.
Çoktan vazgeçmiş.
İlk defa peşimden gelmeyince anladım.

Evet hal ve hareketlerinden beni birakmayisindan,sevgisini gösterisinden,hissettirisinden.
İlişkinin de ileri boyuta gelmesinden bırakmayacağını düşündüm.
Çabalar belki dedim hatasını anlar dedim , tabiki engellemek doğru değildi ama başka türlü kırıldığımı anlamaz diye düşündüm.
Hata yapmisim.
Çoktan vazgeçmiş.
İlk defa peşimden gelmeyince anladım.
Malesef öyle oluyor. Kaç kez peşinden koşacağım bezginliği olmuştur. Ya böyle bırakacaksınız ve bitecek yada arayacaksınız.

Ben sizi haklı buldum altı üstü oyun yani nedir ki?Sizi o kadar cepte görmüş ki oyunu bile sizden önemli görüyor.Ayrılmanız isabet olmuş bence.Engellemek aşırı bir tepki olmuş ama bırakın öylece kalsın.Bu saatten sonra adım atarsanız gözünde hiç değeriniz kalmaz.

Ben sizi haklı buldum altı üstü oyun yani nedir ki?Sizi o kadar cepte görmüş ki oyunu bile sizden önemli görüyor.Ayrılmanız isabet olmuş bence.Engellemek aşırı bir tepki olmuş ama bırakın öylece kalsın.Bu saatten sonra adım atarsanız gözünde hiç değeriniz kalmaz.
Offf sizinle özelden konuşamaz miyimmmm yalnızca siz anladınız beni.
Bi kadin olarak benim yerime kendinizi koyup beni anladiniz.
Sadece kırıldım kaybetme korkusu olsun istedim.

2 yıllık ilişkim vardı.
Ara ara kavgalarımız olurdu , bir iki kere engelledim.(Bu kısma çok kızmayın,evet biliyorum doğru değil ama)
Ciddi bi iliskiydi ayrica aileler falan biliyor o da bende ailelerle konuşuyorduk.
Aynı sekilde o da benimleyken çok mutluydu gözlerinden anlıyordum bakışından konuşmasından falan.
Arkadaş cevresiyle çok takılır oyunlar oynarlar bilgisayar oyunları sanal oyunlar değil yüz yüze erkek erkeğe işte.
Aşırı üzgündüm.
Ama çok üzülüyorum.
Bundan sonra konuşmayacağız bir daha birbirimizi goremeyecegiz diye düşünüp kendimi aglarken buluyorum.
Ne olursa olsun bırakmaz beni kafasında,çünkü küstügümüz zaman genelde arayan taraf ben olurdum.
Sadece çok onemsiz hissettiriyordu bu son zamanlarda o yüzden aklı başına gelir belki dedim ama sanırım tamamen bitti..
Kesinlikle yazılan çoğu yoruma katılmıyorum hayatımda bir insan öncelikli ise uzuntusunde herseyi bırakır dinlerim iki elim kanda degilse karşı taraftanda aynı ilgiyi beklerim bir tavır göstermişsiniz arkasinda durun ayrica sevgilinizin evlendikten sonra da aynısını yapacağını düşünüyorum

2 yıllık ilişkim vardı.
Aşırı üzgündüm.
Ama çok üzülüyorum.
Son derece de haklısınız bu ne sorumsuzluk simdiden bu kadar ilgisiz se evlenince ne olacak?? Çocuğun için kendin icin bu adamdan sürekli ilgi mi dileneceksin degismez de böyleleri hiç açma engeli bitmesi daha iyi olmuş önceliği değilsen hicbirseyi olma

Bıkmış işte, nasılsa gelir diye engel mi atılır trip bu değil.

çünkü geliyordu bu sefer gelmedi.
Sen üzgün olduğun için onu engellememişsin, o insanlarla oyun oynadığı için onu engellemişsin. Adam bu, böyle yaşıyor. Sen hoşlanmasan da onun hoşlandığı şey bu buna engellemeyle müdahale etmen doğru değil. En sonunda da bıkmış zaten. Sen de bıkmışsın ki ayrılmışsın. Şimdi senin kararına saygı duymasına üzülemezsin

Bıkmış işte, nasılsa gelir diye engel mi atılır trip bu değil.

Sen üzgün olduğun için onu engellememişsin, o insanlarla oyun oynadığı için onu engellemişsin. Adam bu, böyle yaşıyor. Sen hoşlanmasan da onun hoşlandığı şey bu buna engellemeyle müdahale etmen doğru değil. En sonunda da bıkmış zaten. Sen de bıkmışsın ki ayrılmışsın. Şimdi senin kararına saygı duymasına üzülemezsin
Senin sevgilin aşırı önemli bi konu varken oyundan bahsedip seni dinlemiyorsa sen kirilmaz misin ?

Kesinlikle yazılan çoğu yoruma katılmıyorum hayatımda bir insan öncelikli ise uzuntusunde herseyi bırakır dinlerim iki elim kanda degilse karşı taraftanda aynı ilgiyi beklerim bir tavır göstermişsiniz arkasinda durun ayrica sevgilinizin evlendikten sonra da aynısını yapacağını düşünüyorum
Kimse anlamıyor ya gerçekten ben kırıldım ama oyunu daha önemli olan kişi haklı oluyor gercekten anlamıyorum
Ben olsam bende ne isim varsa burakir onu dinlerim çünkü o önemli.

Son derece de haklısınız bu ne sorumsuzluk simdiden bu kadar ilgisiz se evlenince ne olacak?? Çocuğun için kendin icin bu adamdan sürekli ilgi mi dileneceksin degismez de böyleleri hiç açma engeli bitmesi daha iyi olmuş önceliği değilsen hicbirseyi olma
Önceligi değilsen hicbirseyi olma.
O kadar haklı bi cumle ki umarım dayanabilirim

Senin sevgilin aşırı önemli bi konu varken oyundan bahsedip seni dinlemiyorsa sen kirilmaz misin ?
Benim sevgilim aşırı önemli bir konu varken iki eli kanda olsa da bırakır ya da müsait olacağı zamanı oluşturduğu an geri arar. Ben de onu zırt bırt huzursuz etmem, her aramamda ‘müsait misin’ diye sorarım. İkimiz de sinirliysek sakinleşinceye kadar bekleriz daha sonra konuşur yapabileceğimizi yaparız. 10 senedir eşim olur kendisi öncesinde sevgiliyken de hassas değerlerimiz vardı.

Kırılmayı belli etmenin yolu engellemek değildir. Defalarca engellemen yanlış. Blöf bu defa işe yaramamış. İkinizin önemli konu sıralaması farklı, dolayısıyla birbirinize uygun değilsiniz.

Back