• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış yolda olduğunu düşündüğüm kız arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullandiginiz kelimeler cumleler hep yanlis. Kotu yol dememeliydiniz patladim demeniz olmamis kaptirmakla alakasi yok sadece konusuyorlarmis anladigim kadariyla daha gorusmemisler bile. Sizin kullandiginiz ifadeler hep yanlis ve abarti. Konu acacak kadar dert etmeniz bile anlamsiz.
Yanlış yol dedim, kötü yol değil. Kötü yol desem elbette daha kötü olurdu. Konuşma 1 günlük. 1 gündür konuşuyor. Ne işin var dedim sadece.

Öyle bir konu açmışsınız ki arkadaşınız kötü yola düştü düşüyor sandım.
Baştan aşağı bir kıskançlık hissettim ben.
Buralara konu açıp dertleneceğiniz bir durum yok
hayatınızda beni tanımamışsınız, neden bu yoruma vardınız? Kıskançlık edecek neyi olabilir? ilişkim var gayet de mutluyum. arkadaşımın mutluluğu için yazdım. Buradaki herkes neden böyle 😂

Yanlış yol dedim, kötü yol değil. Kötü yol desem elbette daha kötü olurdu. Konuşma 1 günlük. 1 gündür konuşuyor. Ne işin var dedim sadece.
Yanlis kotu ayni sey bir gundur konustugu icin mi kaptirdi gibi abarti bi kelime kullaniyorsunuz? Konu acmak istediniz konu bulamadiniz galiba bu konuyu yazdiniz.

Bu arada iki günde mevkisine kadar öğrenen arkadaşınız ,yaşını vs herşeyini de öğrenir isterse, bir şey bilmiyoruz hakkında evlide olabilir, yaşı da büyük olabilir demek saçma geldi bana, siz yine de çok fazla müdahil olmayın.

Yanlis kotu ayni sey bir gundur konustugu icin mi kaptirdi gibi abarti bi kelime kullaniyorsunuz? Konu acmak istediniz konu bulamadiniz galiba bu konuyu yazdiniz.
Hayır hayır temkinli yaklaşmıyor gibi geldi. Hani bence çok doğru yaklaşıyor. Yani bu kadar büyütülecek bir konu olduğunu düşünmedim

Evet iyi bir konumda adam instagramdan rastgele bir kıza başka bir niyetle yazar. En azından ortak tanıdık bir şey olur beğenir yazar vs. rastgele ise şüphelenmekte haklısın ama arkadaşını uyarmaktan başka yapabileceğin bir şey yok ikiside genç.

Bu arada iki günde mevkisine kadar öğrenen arkadaşınız ,yaşını vs herşeyini de öğrenir isterse, bir şey bilmiyoruz hakkında evlide olabilir, yaşı da büyük olabilir demek saçma geldi bana, siz yine de çok fazla müdahil olmayın.
Elbette öğrenebilir ama şu anlık bilmiyor. İsterse neden öğrenmesin

Evet iyi bir konumda adam instagramdan rastgele bir kıza başka bir niyetle yazar. En azından ortak tanıdık bir şey olur beğenir yazar vs. rastgele ise şüphelenmekte haklısın ama arkadaşını uyarmaktan başka yapabileceğin bir şey yok ikiside genç.
Tamamen bunu söylemek istemiştim. Arkadaşım adamın çok masumca yazdığını çok iyi niyetle yazdığını söylemek istemiş bana pek o amaçla gibi gelmedi. Bu mevkideni birinin sosyal çevresinden çıkmak istemesi elbette arkasında nir şey arattırur

O adamın ne yaşı 27, ne mesleği hukuk, ne bekâr , adı bile sahte her türlü iddiaya girerim
Ben bu kadarını gerçekten bilemem. Belki de gerçekten hepsi doğrudur. Hiçbir fikrim yok. Bıradakiler çok sert eleştirse de sonuçta böyle bir adam, hiç tanımadığı, profili olmayan bir kıza neden yazma ihtiyacı duyar? Gerçekten bu normal midir?

Ben bu kadarını gerçekten bilemem. Belki de gerçekten hepsi doğrudur. Hiçbir fikrim yok. Bıradakiler çok sert eleştirse de sonuçta böyle bir adam, hiç tanımadığı, profili olmayan bir kıza neden yazma ihtiyacı duyar? Gerçekten bu normal midir?
Değildir.

ben 19 yaşındayım, yaşıt ve çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. kız arkadaşım instagram’dan birinin ona yazdığını, günlerce konuştuklarını söyledi bana. Şiirlerle kitaplarla alakalı konuşuyormuş. Çocuk çok kibarmış. Çocuk 27 yaşında bu arada (ben burada gerçekten patladım) ve hukuk mezunuyum demiş. Kıza söylememiş ama kız bulmuş, meğer çocuk daha üst bir mevkiideymiş. Kıza yaptığının çok yanlış oldupunu, o yaştaji bir erkeğin rastgele bir kıza yazmasında iyi niyet olmadığını söyledim. O da yok işte abartılacak ne var hiçbir şey olmaz falan dedi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum 27 yaşında birinin 20 yaşındaki biriyle ki şnstagramda hiç tanımıyorlar birbirlerini, profili bile yok kızın, ne isteği olabilir? Arkadaş olmaları bile bana garip geliyor. Eleştirilere açığım ama bana hiç tekin gelmedi.
Arkadaşınızla hayata bakışınız, görüşleriniz birbirinden farklıysa arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz.

Arkadaşınızın hayatını kendinize dert edinip, bir forum sitesinde "bir derdim var" diyerek konu açmanızın nedeni nedir ?

Arkadaşınızla hayata bakışınız, görüşleriniz birbirinden farklıysa arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz.

Arkadaşınızın hayatını kendinize dert edinip, bir forum sitesinde "bir derdim var" diyerek konu açmanızın nedeni nedir ?
Ben burayı çok sık kullanıyorum bir derdim var olduğuna bakmadım bile :( dert etmek derken elbette onun için endişelenebilirim. Ancak buraya yazmak için çok büyük endişe mi etmek gerekiyor? Ben normal zamanlarda da aklımda kalanları yazıyordum

Herkesin yolu kendine.. öyle bit yazmışsınız ki kız kötü yola düştü zannettim. Dikkatli olması gerektiğini söylersiniz ama arkadaşı gibi.. annesi gibi değil.

Herkesin yolu kendine.. öyle bit yazmışsınız ki kız kötü yola düştü zannettim. Dikkatli olması gerektiğini söylersiniz ama arkadaşı gibi.. annesi gibi değil.
Ya zaten elbette öyle dedim. Bana hiç
Normal gelmediğini söyledim. Dahasını istesem de yapamam

Adam zaten yalan söylemiş kıza. Mesleği konusunda. Saklamış bir şeylerini. Yaşı bile doğru olmayabilir. Çok büyük duruyor. Evli çocuklu olup olmayacağını bilemediğimiz için temkinli olması gerektiğini düşünüyorum. 20 yaşındaki bir kızla 27 yaşındaki birinin işi olması bana tuhaf geliyor.
bahsettiginiz yaş aralığı uçuk rakamlar değil, sadece birbirlerini normal hayatta tanımıyorlar.
Sohbet etmekte kötü bir şey degil adam sapkınca şeyler vs yazmıyormuş sonucta konusmaktan keyif aldıklari ortak noktaları var belliki.
Herkesin hayatı kendisine, bizim yanlış gördüğümüz şey onun doğrusu olabilir.
Herkes kendi doğrusunu yanlışlar yaparak bulur ( yanlış mı bilemiyoruz şuan).
sizin bu kadar kafaya takmanizj gereketirecek bir şey yok, fikrinizi sormuş söylemişsiniz bu kadar daha ilerisi sizi ilgilendiren bir konu değil.

bahsettiginiz yaş aralığı uçuk rakamlar değil, sadece birbirlerini normal hayatta tanımıyorlar.
Sohbet etmekte kötü bir şey degil adam sapkınca şeyler vs yazmıyormuş sonucta konusmaktan keyif aldıklari ortak noktaları var belliki.
Herkesin hayatı kendisine, bizim yanlış gördüğümüz şey onun doğrusu olabilir.
Herkes kendi doğrusunu yanlışlar yaparak bulur ( yanlış mı bilemiyoruz şuan).
sizin bu kadar kafaya takmanizj gereketirecek bir şey yok, fikrinizi sormuş söylemişsiniz bu kadar daha ilerisi sizi ilgilendiren bir konu değil.
Ben o statüdeki bir adamın üniversite okuyan bir kızla sohbet etme isteğinin masum bir istek olmadığını düşünüyorum sadece. Bu da benim fikrim. Bence yaş aralığı da uçuk. Kız okulu bitirdiğinde adam 35’inde olacak neredeyse.

Tamam diyelim ki adamın herşeyi yalan yanlış, arkadaşınıza da iki günlük eğlence çıkmış,bakar ki bir şeyler yanlış gidiyor,basar engeli geçer ne olabilir en fazla , anlatmaya çalıştığımız o değil ki

Arkadaşınız iki gündür yazıştığı adama sanki evlenme teklifi etmiş gibi abartılı olan sizin tavrınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back