• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her türlü eleştiriye açığım yorum bekliyorum

Engel açılacaksa madem en başından neden engellenir bir türlü anlamam.
Benim için son reddedir engellemenin anlamı bitti demektir çünkü.
Sizin ki kaçan kovalanır oyunu gibi olmuş. Bu defa kovalanmayınca size aydınlanma gelmiş.
Küslüklerde kendinizin aradığını yazmışsınız. Bu defa da beklemeyip yine siz arayabilirsiniz.
Sonuçta ilk defa değil bu ilişkide son da olmayacak belli.
Ayrıca karşınızdakinin kişisel zamanına biraz saygı gösterin. Her üzüntülü anınızda hazırolda bekleyemez kimse sizi.
1 saat sonra konuşunca üzüntünüzden ölmezsiniz.

Birkaç mesaj yazıp engelledim,beni değersiz ve önemsiz hissettirdiğini yazdım.
Ona oyunlariyla mutlu bi hayat diledim.
Engelledim.
Ulaşır diye düşündüm ama ulaşmadı bu sefer.
Evet ceza vermek istedim aslında anlasın değerimi istedim ama ..
Değerin yokmuş sorunun cevabını aldın. Yoluna bak hayatına odaklan

Kimse anlamıyor ya gerçekten ben kırıldım ama oyunu daha önemli olan kişi haklı oluyor gercekten anlamıyorum
Ben olsam bende ne isim varsa burakir onu dinlerim çünkü o önemli.
Kendini sana değer vermeyen hiç bir adam için uğraştırma köşede saksıda çiçek gibi beni hatırlasın ilgilensin diyemezsin herhangi bir zamanda değil üzüldüğünüzu söylemişsiniz

Oyun aşkı evlilikte düzelmez şimdi dinlemeyen evliliğin o elde var bir kafası ile hiç dinlemez.Hic kumsenin huyu suyu aynı evde yaşamadan bilinmez heleki böyle uzaktan.Yahu ben de evlendim velakin aynı evde yaşadığım adamla şimdiki adam bile ana az ama çok farklı.Tabiki önemli olan en önemli olan iletişim ben bosverin diyorum.Birakin oyun masasına oyun masasında kaybettim sayın olmazmi.Bana güvenin oyun bağımlılığı ciddi dert burda çeken kadın varsa yazsın size hatta konuyu oyundan bıktım diye açsanız dökülürdü kaç kişi.Canim konu sahibi üzme ezme kendini oyuna ara verip dinlese incilerimi dökülürdü ne oyun be vay arkadaş sanırsın uzay mekiği inşaa ediyordu da iki dakika ara veremedi.Biliyormusun çok severim bazen Allah kurtarır sen ayrıldık sanırsın.Bagimliligi olmayan koca bul yada az bağımlı yoksa çok dertlenirsin sen daha

Oyun aşkı evlilikte düzelmez şimdi dinlemeyen evliliğin o elde var bir kafası ile hiç dinlemez.Hic kumsenin huyu suyu aynı evde yaşamadan bilinmez heleki böyle uzaktan.Yahu ben de evlendim velakin aynı evde yaşadığım adamla şimdiki adam bile ana az ama çok farklı.Tabiki önemli olan en önemli olan iletişim ben bosverin diyorum.Birakin oyun masasına oyun masasında kaybettim sayın olmazmi.Bana güvenin oyun bağımlılığı ciddi dert burda çeken kadın varsa yazsın size hatta konuyu oyundan bıktım diye açsanız dökülürdü kaç kişi.Canim konu sahibi üzme ezme kendini oyuna ara verip dinlese incilerimi dökülürdü ne oyun be vay arkadaş sanırsın uzay mekiği inşaa ediyordu da iki dakika ara veremedi.Biliyormusun çok severim bazen Allah kurtarır sen ayrıldık sanırsın.Bagimliligi olmayan koca bul yada az bağımlı yoksa çok dertlenirsin sen daha
Bütün yorumları okudum en en en mantıklısı bu 👏👏👏

halenizzzzj teşekkür ederim bence hepsi mantıklı hepsinden çıkarılacak ortak nokta zaten bu ilişkinin engellemeler ayrılmalar oyun bağımlılığı ile verilen kesintilerle çok da gelecek vadetmediği Nerden bakarsan bak bitmesi nihayete ermesi konu sahibi için aslında hayırlı.Umarim farkeder oyundan sonra geldiğini

Fazla naz aşık usandırır, engelle aç böyle ilişki mi olur? Bir insanla ya tam olarak iletişimi koparırsın ya da devam edersin, oyuncağa dönmüş resmen.

Back