• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki kızım

15 yaşındayım ve oLaya kendı yaşıtLarım açısından bakmak istiyorum bu yaşLardaa herkes böyle şeyler yaşıyo ben yanLış buLmuyorum ama sizin gibi bi annesi olduğu için bence çıkmaması Lazım çünkü onunLa bi arkadaş gibisiniz vee sizinLe geLip konuşuyor . Ben aiLemle hiç bişey konuşamam hep azar yerim bağırıp çağırırLar we ben kimseyle konuşamadığım için hep içime atarım eğer ben kızınınz yerinde olsaydım we sizin gibi anlayışlı bi ailem olsaydı sözünüzü dinLerdim .

15 yaşındayım ve oLaya kendı yaşıtLarım açısından bakmak istiyorum bu yaşLardaa herkes böyle şeyler yaşıyo ben yanLış buLmuyorum ama sizin gibi bi annesi olduğu için bence çıkmaması Lazım çünkü onunLa bi arkadaş gibisiniz vee sizinLe geLip konuşuyor . Ben aiLemle hiç bişey konuşamam hep azar yerim bağırıp çağırırLar we ben kimseyle konuşamadığım için hep içime atarım eğer ben kızınınz yerinde olsaydım we sizin gibi anlayışlı bi ailem olsaydı sözünüzü dinLerdim .

teşekkürederim canım:asigim:

Öğretmenin görevlerini hatırlatmanız lazım.
Ne münasebet ya.
Yeğeniyle tanıstırıyor.

14 yaş çok küçük bir yaş
Saçmalamayın.
Benim ilk konuştuğum çocuk 18 ben 17ydim ve anneme sormuştum.
14 ne ya
Ergenliğe girer girmez sevgili yapmak sanırım iyice yaygın olmaya başladı.

Teklif edenin yeğeni olduğuna emin misiniz ya
Midem kalktı benim ya kızınızı iyi takip edin öğretmenini daha doğrusu
MSN'de ne konuşuyorlarmış
Ayyy yok ben mi artık paranoyak oldum bilmiyorum ama ben hiç inanmıyorum teklif edenin yeğen olduğuna
Yanlış anlamayın kızınız yalan söylüyor demiyorum ama öğretmeni bişe çeviriyor sanki umarım yanılıyorumdur umarım benim paranoyaklığımdır

Sen ne yaparsan yap kanı deli sonuçta yapacak o yüzden normal bir şey gibi davran bırak konuşsun hevesini alsın güzellikle de olsa yapma deme ki senden saklamasin hep böyle anlatsın nereye gidiyor ne yapıyor açıkça söylerse zaten hata yapmasını engellersin sadece ona dikkatli konuşmasını ileride karşısına çıkabileceğini her şeyi anlatmamasini söyle

Kesinlikle engel olmalısınız . Kızınız çok küçük ya bu öğretmen nasıl biri ki yeğeni öğrencisine teklif ediyor olacak iş değil!

Kesinlikle engel olmalısınız . Kızınız çok küçük ya bu öğretmen nasıl biri ki yeğeni öğrencisine teklif ediyor olacak iş değil!
öğretmen değilmiş yahu, öğretmenin yeğeniymiş çıkma teklif eden.
konuda 2009a ait :D

Öğretmenle MSN'den konuşurken, öğretmeni bunu yeğenine ayarlamış..... :KK57:
oha.
ben bunu şuan sen yazınca gördüm.
konu sahibesinin ilk yorumunda mı yazıyor ben mi göremedim :KK57:

Back